Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Γράμμα από τον εκδότη, προς τους αναγνώστες του περιοδικού και τους οπαδούς του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ.


22/7/2011

Προς όλους τους αναγνώστες και φίλους του περιοδικού.

Θέλω να σας τονίσω πως για την οργάνωση του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ αποκλειστικά υπεύθυνη ήταν
η εταιρεία Ν. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., η εκδότρια δηλαδή εταιρεία του περιοδικού Αυτοκίνηση
Αν. Μακεδονίας & Θράκης. 

Ο εξοπλισμός ασφαλείας των θεατών, τα πλαστικά στηθαία και τα σιδερένια κιγκλιδώματα ήταν ιδιόκτητος εξοπλισμός ενώ τμήμα του ήταν νοικιασμένο από την εταιρεία από τον Φεβρουάριο του 2011, πολύ πιο πριν δηλαδή από την ανακοίνωση του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε υπόδειξη από καμία αρχή για την αγορά τους ή την ενοικίαση τους. Είναι δική μας ευθύνη να
εξασφαλίζουμε ολοένα  καλύτερους οργανωμένους αγώνες τόσο για την ασφάλεια των θεατών όσο και για τους αγωνιζόμενους. Είναι επίσης δική μας πρωτοβουλία να φέρουμε τις παράνομες
κόντρες σε ελεγχόμενους χώρους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό χρονομέτρησης αγώνων επιτάχυνσης στην Ελλάδα. 

Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια τα απολαμβάνουμε από τους αγωνιζόμενους μας και τους αναγνώστες του περιοδικού μας, και πάντοτε ζητάμε να ερευνήσουμε οτιδήποτε μπορεί να προκάλεσε έστω και την ελάχιστη δυσαρέσκεια. Οι κακόβουλες φήμες από “γνωστούς αγνώστους” για το περιοδικό, το TΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ή τον εκδότη του περιοδικού, έχουν μοναδικό σκοπό να αμαυρώσουν την προσπάθεια μας για επιτέλους κάτι αξιόλογο σε τμήμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πάσχει ιδιαίτερα.

Όσοι γνωρίζετε στο παραμικρό τα άτομα που αποτελούν την ομάδα του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ και του
περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, μπορείτε να ξεχωρίσετε τις αναλήθειες και
τα ζηλόφθονα σχόλια αυτών που επιζητούν να κλέψουν λίγο από την φήμη ενός θεσμού που ποτέ
δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Έχουμε ήδη την υποστήριξη σας και την αναγνώρισή σας. Ανακοινώνουμε αυτό το δελτίο τύπου
για να επιστήσουμε την προσοχή αυτών που πιστεύουν πως μπορούν να σφετερίζονται την σκληρή
δουλειά όσων αξίζουν.

Με εκτίμηση 
Νικόλαος Λογοθέτης
Εκδότης περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης


http://www.autokinisimag.gr/DT/22-7-2011.pdf

EconomyMotion - Gas Driving Solutions



H Kosmocar, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη προσαρμογής σε οικονομικότερες αλλά και πιο φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις αυτοκίνησης, εγκαινιάζει μια νέα δραστηριότητα υπηρεσιών υγραεριοκίνησης με την επωνυμία EconomyMotion - Gas Driving Solutions.


Με την συνεργασία επιλεγμένων Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, η υπηρεσία EconomyMotion προσφέρει στους κατόχους των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα την δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης που μειώνουν σημαντικά το κόστος χρήσης αλλά και τις εκπομπές ρύπων, διατηρώντας ταυτόχρονα τα τεχνολογικά και οδηγικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου.

Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σε κάθε πελάτη Volkswagen & Audi σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Ειδικά εξελιγμένα & αξιόπιστα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με ψεκασμό υγραερίου σε υγρή μορφή  της Ολλανδικής εταιρείας Vialle, πλήρως συμβατά  και με κινητήρες τεχνολογίας TSI & TFSI. Τα συστήματα αυτά ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση υγραερίου σε σχέση με τα συστήματα ψεκασμού σε αέρια μορφή που κυκλοφορούν στην αγορά, διατηρώντας τις εργοστασιακές επιδόσεις.
  • Ασφαλή τοποθέτηση στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service, οι οποίοι κατέχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας συνεργείου αερίων καυσίμων και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, από εξειδικευμένους τεχνίτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό, εκπαιδευμένους ειδικά για τους κινητήρες Volkswagen και Audi
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 100.000 χλμ για την εγκατάσταση του συστήματος του υγραερίου.
  • Εγγύηση των συνεργαζόμενων μερών του κινητήρα.
  • Ευνοϊκά προγράμματα αποπληρωμής σε δόσεις.
Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion αρχικά προσφέρεται από ένα ευρύ δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service που αποτελείται από τις εταιρίες KARENTA A.E. (Βουλιαγμένης), ΜΑΝΔΥΛΑΣ Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. (Χαλκιδική), ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Ε.Π.Ε. (Κιλκίς), ΠΟΡΕΙΑ Α.Ε. (Σέρρες), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Ξ.Ε.Ε. (Ξάνθη), ΖΗΣΚΑΤΑΣ Α.Ε. (Κατερίνη) ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

HRC - το πρώτο σπορ υβριδικό στον κόσμο


Οι πρωταγωνιστές της Repsol Honda MotoGP, Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Casey Stoner θέλησαν να δείξουν στην υποστήριξή τους στο νέο σπορ Honda CR-Z κοσμώντας τις αγωνιστικές στολές τους με το λογότυπο του αυτοκινήτου.



O Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Honda Racing Corporation Shuhei Nakamoto δήλωσε: «Με χαρά υποστηρίζουμε τα αυτοκίνητα Honda τη σεζόν του 2011. Το CR-Z είναι ένα εντυπωσιακό σπορ μοντέλο που συνδυάζει άριστα την αυτοκινητιστική υβριδική φιλοσοφία Honda με την καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία μας από το Moto GP».

Ο Γενικός Διευθυντής - Cars Honda Motor Europe Tom Gardner τόνισε:
«Το CR-Z είναι το πρώτο σπορ υβριδικό coupe που σχεδιάστηκε για να καταρρίψει τους μύθους ότι τα αυτοκίνητα του είδους υστερούν σε οδηγική απόλαυση. Το CR-Z έχει ένα σύστημα κίνησης 3 προγραμμάτων, για μία απολαυστική οδηγική εμπειρία σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Η φετινή παρουσία του στο MotoGP προβάλλει το μήνυμα ότι το CR-Z είναι απολαυστικό στην οδήγηση και θα βοηθήσει να γίνει γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.