Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

To Civic Wagon Concept και ένα εξελιγμένο NSX Concept θα είναι τα βασικά εκθέματα της Honda στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Honda αποκάλυψε σήμερα τη γκάμα των εκθεμάτων της για το φετινό Σαλόνι της Γενεύης που θα περιλαμβάνει δύο νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα, και το CR-V με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC. Civic wagon concept Εξωτερικά, το Civic wagon concept παρουσιάζει έντονες σχεδιαστικές ομοιότητες με την τελική έκδοση μαζικής παραγωγής. Το νέο Civic θα επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου. Εξελιγμένο Honda NSX Concept Το νέο Honda NSX Concept πραγματοποιώντας τώρα το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, δίνει μία γεύση από τη σχεδιαστική κατεύθυνση στην οποία θα βασιστεί το εσωτερικό της επόμενης γενιάς NSX. Εξωτερικά, παραμένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία του αρχικού πρωτοτύπου, διατηρώντας το χαμηλωμένο και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές αναλογίες. Η βασική αισθητική τονίζεται με καθαρές, μοντέρνες και απλές επιφάνειες και έντονες λεπτομέρειες που αποπνέουν τον αέρα και τη high-tech αίσθηση ενός υπεραυτοκινήτου. CR-V 1.6 i-DTEC Μετά το Civic, τώρα και το CR-V θα προσφέρεται με το νέο 1.6 i-DTEC diesel φιλοσοφίας Earth Dreams Technology της Honda. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα διατίθεται με κίνηση στους δύο τροχούς και μηχανικό κιβώτιο πετυχαίνοντας άριστη ισορροπία επιδόσεων και οικονομίας. Ο 1.6 i-DTEC diesel είναι ο ελαφρύτερος κινητήρας στην κατηγορία του, διασφαλίζοντας για το CR-V ζωηρές επιδόσεις, ευελιξία και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από το Φθινόπωρο 2013. Η Συνέντευξη Τύπου της Honda στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης έχει προγραμματιστεί για τις 13:15 CET, Τρίτη, 5 Μαρτίου στο περίπτερο της Honda (Νο 4250).

Νέος κινητήρας 1.4 TSI 160PS σε Volkswagen Passat & Volkswagen CC

Σας ενημερώνουμε πως στα Passat Limousine και Variant, καθώς και στο Volkswagen CC, διατίθεται νέος κινητήρας 1.4lt TSI 160PS (twin-charged) ο οποίος αντικαθιστά τον 1.8lt TSI 160PS. Ο νέος κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων καθώς και με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων. Σε συνδυασμό με το κιβώτιο DSG, ο κινητήρας διαθέτει BlueMotion Technology – ΒΜΤ (την εβδομάδα παραγωγής 22/2013 θα διατεθεί και στο μηχανικό κιβώτιο). Η τοποθέτηση του νέου κινητήρα 1.4lt TSI 160PS στα παραπάνω μοντέλα, προσφέρει πολλαπλά οφέλη:  Χαμηλότερη λιανική τιμή  Μεγαλύτερη οικονομία χρήσης  Χαμηλότερο τεκμήριο  Ίδιες επιδόσεις Πέρα από τις επιδόσεις και την εξαιρετική οικονομία χρήσης που εξασφαλίζει ο νέος κινητήρας 1.4lt TSI 160PS σε σύγκριση με τον 1.8lt TSI 160PS που αντικαθιστά, προσφέρεται και σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές, με διαφορές που κυμαίνονται από €-2.600 έως €-3.160. Ενδεικτικά, το Passat Limousine 1.4lt TSI 160PS στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Comfortline διατίθεται με απόσυρση στα € 22.980. Αντίστοιχα το Passat Variant διατίθεται στα € 24.390. Το Passat, το κορυφαίο σε πωλήσεις αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας στην Ελληνική Αγορά για το 2012, με την έλευση του νέου κινητήρα συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα των εκδόσεών του. Με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.4lt TSI 122PS BMT (€ 20.310 με απόσυρση) και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές των εκδόσεων TDI (€ 22.400 με απόσυρση), το Passat συνεχίζει να προσφέρει μια εξαιρετική σχέση τιμής / αξίας. Το Volkswagen CC με το διττό του χαρακτήρα δημιούργησε μία ξεχωριστή υποκατηγορία, αυτή των «4θυρων Coupe» η οποία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο πέρασμα του χρόνου. Με τον νέο κινητήρα 1.4lt TSI 160PS, τις νέες ανταγωνιστικές τιμές λιανικής, την προηγμένη τεχνολογία και το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, το αυτοκίνητο επανατοποθετείται δυναμικά στην κατηγορία των «premium» μεσαίων αυτοκινήτων.