Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Που βρίσκονται αυτό το Σ/Κ οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου;

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου συγκεντρώνονται για μια μεταξύ τους αναμέτρηση, στο λεγόμενο Race of Champions. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φέτος θα διεξαχθεί στην ESPRIT αρένα του Ντίσελντορφ, στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Στη λίστα των οδηγών για το 2011 περιλαμβάνονται ονόματα από τη Formula 1, το DTM, το WRC, το IRC και τα αμερικάνικα X-Games. Ονόματα όπως αυτά των Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Jenson Button, Mattias Ekstrom, David Coulthard, Travis Pastrana, Sebastian Ogier κ.α. Όλοι τους θα αγωνιστούν σε head-to-head αγώνες με ίδια αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών. Αυτά είναι τα Audi R8 LMS, Skoda Fabia Shuper 2000, VW Scirocco, KTM X-Bow, World Touring Racecar αλλά και το ROC Car, μια πανάλαφρη κατασκευή 475 kg με κινητήρα μοτοσικλέτας 1.100 κ.εκ. και 170 ίππους.

Το Race of Champions διοργανώνει κάθε χρόνο (από το 1988) η Michele Mouton, η πιο διάσημη γυναίκα οδηγός ράλι στον κόσμο. Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε φορά σε κλειστή ασφάλτινη διαδρομή -μορφής Super Special Stage- ειδικά διαμορφωμένη για μέγιστο θέαμα. Τα τελευταία χρόνια το Race of Champions έχει διεξαχθεί στο Stade de France του Παρισιού (2004-2006), στο Wembley του Λινδίνου (2007-2008) και στη διάσημη φωλιά του πουλιού του Πεκίνου (2009).

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε τα highlihts του περσινού αγώνα:



Πηγή: trcoff

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Winglet EV : το προσωπικό σου πατίνι από την Toyota

Ένα νέο αυτο-ισορροπούμενο δίκυκλο, το Winglet EV παρουσίασε η Toyota στο σαλόνι του Τόκυο. Τα οχήματα τέτοιου είδους έχουν γίνει μόδα σε όλο τον κόσμο. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πλέον συχνό φαινόμενο να συναντήσεις από σεκιουριτά μέχρι κουστουμαρισμένο κύριο που κινείται με τέτοιου είδους πατίνι. Mετά την επιτυχία που έχει το Seagway, η Toyota εισήγαγε την δική της πρόταση για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη.




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έρχεται αυτοκίνητο των 2.500 ευρώ από Renault – Νissan

Η συμμαχία Renault – Νissan είναι δεδομένο πως έχει να μας δώσει ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε και ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο που δημιουργείται με στόχο να φτάνει στον καταναλωτή κοστίζοντας μόλις 2.500 ευρώ!



Αυτή η πρωτοβουλία των δύο συνεργάτιδων εταιριών δεν είναι καινούρια, ωστόσο πλέον έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Την εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει ο Gerard Detourbet, η ομάδα του οποίου θα επικεντρωθεί στο στόχο αυτό από τις αρχές του 2012. Ο ίδιος έχει δώσει διαπιστευτήρια, αφού ήταν υπεύθυνος εξέλιξης πολλών value for money μοντέλων για λογαριασμό της Dacia, όπως τα Logan και Sandero.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερο για αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο πάντως όπως είναι λογικό αναμένεται να εντυπωσιάζει μόνο για την τιμή του και όχι για άλλα πράγματα. Από πλευράς εμπορικής δραστηριοποίησης, στόχος των Renault-Nissan θα είναι να κινηθούν έντονα με αυτό το αυτοκίνητο κυρίως σε ασιατικές αγορές, προκειμένου να «χτυπήσουν» το πολύ φθηνό Tata Nano.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να το δούμε και σε ευρωπαϊκές αγορές.


Πηγή: newsbeast.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τα wallpapers της εβδομάδας

ΒUGATTI VEYRON 1600



PORSCHE GOLF




Honda-CR-V 2012



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης