Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τι άλλο θα δούμε! Οι Γερμανοί αστυνομικοί δεν χωράνε στα νέα τους περιπολικά!

Aγόρασε, που λες, η αστυνομία του Hesse έναν αστραφτερό καινούργιο στόλο με 800 Opel Insignia, αλλά οι γερμανοί αστυνομικοί τα σνομπάρουν! Προτιμούν τα παλιά τους Zafira. Αρματωμένοι με όπλα, ασύρματο, γκλομπ, χειροπέδες κ.ο.κ. όχι μόνο δεν χωράνε στην μπροστινή θέση,ούτε να δέσουν τις ζώνες τους δεν μπορούνε!Επίσης, λόγω του σχήματος του Insignia, οι αστυνομικοί δυσκολεύονται να δούν πίσω. Έτσι,μόνο για τα 200 αυτοκίνητα έχει γίνει επίσημη παραλαβή από τους ιδιοκτήτες. Η τύχη των υπολοίπων 600 αγνοείται...Κακή επιλογή! Δείτε την παρακάτω φωτογραφία...


 Aν παραπονιούνται οι Γερμανοί, τι να πούν και οι καημένοι οι Ιταλοί που είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν με αυτές τις...στενάχωρες Lamborghini....


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: http://101dailynews.com

Ανάκληση Volvo S60-XC60

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO μοντέλα S60 και XC60.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 53 οχήματα, παραγωγής 2012

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την εφαρμογή της προστατευτικής επίστρωσης στα κάτω μέρος του οχήματος, ενδέχεται να σχηματιστούν σταλακτίτες, οι οποίοι μπορεί να έρθουν σε επαφή με τις σωληνώσεις καυσίμου και να τις φθείρουν.

Αν συμβεί αυτό, τότε ενδεχόμενα θα διαρρεύσει καύσιμο, το οποίο θα δημιουργήσει σχετική οσμή ή/και κηλίδα κάτω από το όχημα. Η Volvo, δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, το καύσιμο που θα διαρρεύσει, να έρθει σε επαφή με θερμές επιφάνειες στο χώρο του κινητήρα και να αναφλεγεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της VOLVO, για να γίνει ο έλεγχος και η αποκατάσταση τόσο της προστατευτικής επίστρωσης όσο και των σωληνώσεων καυσίμου, αν αυτό απαιτείται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CAR HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ένα τρελό, τρελό drift!

Είναι ένα από τα πιο διάσημα βίντεο drifting στο youtube, αφού έχει περίπου 4,5 εκ. προβολές!!!Δείτε το!

Aν δεν έχεις τα λεφτά να αγοράσεις ένα super car,φτιάξτο μόνος σου!

Ο τύπος που βλέπεται στο βίντεο πήρε μια μεταχειρισμένη BMW 120d ME 161 άλογα, έριξε 45.000 δολλάρια και την μετέτρεψε σε ένα super car, που φοράει μηχανή S65 V-8,414 ίππων, από μια BMW M3 και διάφορα άλλα εξαρτήματα της M1. Είναι τρελός; Καθόλου. Έκανε μια πολύ συμφέρουσα μετατροπή, αν σκεφτεί κανείς ότι στην Αίγυπτο,όπως και σε άλλες αναδυόμενες αγορές, μια BMW με παρόμοια χαρακτηριστικά, θα κόστιζε πάνω από 150.000 ευρω!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή:topspeed

Η Hyundai Motor Group δημιουργεί την «Hyundai Autron»

Η Hyundai Motor Group ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η σύσταση της «Hyundai Autron» μίας νέας εταιρείας ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου με βασικό τομέα ενασχόλησης την ανάπτυξη μικροϋπολογιστών και λογισμικού για συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου. Ο Όμιλος ασχολείται με τη δημιουργία της νέας εταιρείας από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και το όνομα της νέας εταιρείας απορρέει από τον συνδυασμό των λέξεων «Αυτοκίνητο» και «Ηλεκτρονικά». Η Hyundai Autron έχει ως στόχο να εξασφαλίσει τη δική της τεχνολογία για το σχεδιασμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, άνευ μνήμης μικροϋπολογιστών, λογισμικού, ηλεκτρομαγνητικών ελεγκτών καθώς και την τυποποίηση των τηλεπικοινωνιών. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων της Κορέας έως σήμερα εξαρτώνται από τις εισαγωγές για ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου αυτοκινήτων και ημιαγωγών. Στα σύγχρονα οχήματα, ωστόσο, απαιτούνται περίπου 200 συστήματα μικροϋπολογιστών, τα οποία καθιστούν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ελέγχου υπεύθυνα για το 20 έως 30 % του συνολικού κόστους παραγωγής των οχημάτων. Μέσω της συνεργασίας της με θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου, όπως η Hyundai Mobis και η Kefico, η Hyundai Autron θα επιδιώξει να παρέχει κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η νέα εταιρεία σχεδιάζει να διπλασιάσει τόσο το ερευνητικό όσο και το παραγωγικό της προσωπικό από 200 άτομα σήμερα σε περίπου 400 άτομα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και σε 500 άτομα το επόμενο έτος.

H Opel στο Πρόγραμμα Πρακτικής Μαθητών

Η Opel συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα πρακτικής εκπαίδευσης των μαθητών λυκείου της Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εξάσκησης & επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών της Α' λυκείου της σχολής, η GM Hellas φιλοξένησε στα γραφεία της μαθητές λυκείου στους οποίους - αφού ενημερώθηκαν για τις εργασίες του τμήματος Πωλήσεων Αυτοκινήτων - ανατέθηκαν συγκεκριμένες εργασίες τις οποίες και διεκπεραίωσαν κατά το διάστημα της άσκησής τους στην εταιρία.