Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Tα 2/3 των ιδιοκτητών υβριδικών αυτοκινήτων δεν θα ξαναγόραζαν υβριδικό...

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του R.L. Polk, τα 2/3 των κατόχων υβριδικών αυτοκινήτων δεν θα αγόραζαν υβριδικό δεύτερη φορά.



Συγκεκριμένα μόνο το 35% των καταναλωτών έμειναν πιστοί στην υβριδική επιλογή τους, για το 2011. Το όχημα που προτίμησαν μετά την υβριδική επιλογή ήταν συμβατικό. Και αν δεν ήταν και οι αγοραστές Toyota το ποσοστό αυτό θα ήταν χαμηλότερο (Οι κάτοχοι Toyota Prius αποτελούν εξαίρεση, καθώς είναι οι μόνοι που εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την επιλογή τους). Mήπως τελικά τα υβριδικά αυτοκίνητα αφορούν στην πραγματικότητα μια οικονομική ελίτ και όχι τις μάζες που θέλουν να εξοικονομήσουν βενζίνη; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Tα λευκά αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή...δείτε γιατί!

Οι αγοραστές αυτοκινήτων που ενδιαφέρονται για την μεταπωλητική τους αξία τείνουν να προτιμούν το μαύρο, το ασημί ή το σκούρο μπλε χρώμα, αλλά σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να επιλέγουμε λευκά αυτοκίνητα.



Σύμφωνα με την γερμανική υπηρεσία δοκιμών αυτοκινήτων Tuev-Nord, τα λευκά αυτοκίνητα είναι λιγότερο πιθανό να συγκρουστούν με άλλο όχημα όταν το φυσικό φως δεν είναι επαρκές.

Τα μαύρα αυτοκίνητα είναι τα λιγότερο ορατά, ακόμη και με μεγάλη ηλιοφάνεια, κι ακολουθούν τα επίσης δημοφιλή χρώματα ανθρακί και γκρι.

Στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία απ΄όλο τον κόσμο δείχνουν ότι τα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα εμπλέκονται συχνότερα σε ατυχήματα. Τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα όπως το λευκό και το κίτρινο αντανακλούν καλύτερα το φως, γεγονός που τα καθιστά πιο ορατά ακόμη κι από απόσταση.

Μια σουηδική έρευνα διαπίστωσε ότι τα ροζ αυτοκίνητα εμπλέκονται στα λιγότερα τροχαία, ενώ αυστραλιανή έρευνα που διενήργησε το πανεπιστήμιο Monash αποφάνθηκε ότι τα μαύρα αυτοκίνητα είχαν κατά 12% περισσότερες πιθανότητες, σε σχέση με τα λευκά, να εμπλακούν σε τροχαίο. Ακολουθούν τα γκρι και ασημί.

Πηγή: onair

Περιοδικο Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Παραλίγο νεκρός...αλλά η ζωή συνεχίζεται!

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Έτσι δεν λέει ο σοφός λαός; Δείτε πως την γλίτωσε ο πεζός στο παρακάtω βίντεο, για ένα εκατοστό...




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης