Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Και το όνομα αυτού... bamboo!!!

Ένα όχημα φιλικό προς το περιβάλλον και άκρως διασκεδαστικό για τους επιβάτες του σχεδίασε η Ελβετική εταιρεία Rinspeed με την ονομασία bamboo. Tο bamboo διαθέτει μια πρωτοποριακή μάσκα η οποία αποτελείται από μια οθόνη πολλαπλών χρήσεων στην οποία μπορεί να προβάλλεται το λογότυπο του κατασκευαστή, παγκόσμιες ειδήσεις, μια διαφήμιση ακόμα και η σελίδα του facebook των επιβατών αφού το bamboo είναι εξοπλισμένο με σύνδεση στο internet. Στο εσωτερικό του υπάρχει μια οθόνη VDO με πλήρες ηχοσύστημα.


H ισχύς του αυτοκινήτου προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 54 κιλοβάτ και ωθεί το όχημα με ταχύτητα ως 120 χλμ/ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας αρκεί για να μετακινήσει το bamboo σε απόσταση 105 χιλιομέτρων μέχρι την επόμενη φόρτιση του. Διατίθεται με ζάντες 17 ιντσών και οικολογικά ελαστικά goodyear

Συμμαχία για την Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών Αυτοκινήτου

Η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH υπέγραψαν ένα υπόμνημα συνεργασίας για την ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρονικού ελέγχου των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και των πληροφοριακών συστημάτων.
Η αρχική συμφωνία υπογράφηκε στις 19 Ιανουαρίου από το Δρ. Hyun-Soon Lee, Αντιπρόεδρο του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας της Hyundai και το Δρ. Bernd Bohr, Πρόεδρο του ομίλου αυτοκινήτων της Bosch, στα κεντρικά γραφεία της Hyundai στη Σεούλ της Κορέας.
«Μία τέτοια συμμαχία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH, υποδηλώνει ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει συναρπαστικές εξελίξεις όσον αφορά τα πληροφοριακά συστήματα και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης που παράγουμε – ουσιαστικά την καρδιά του αυτοκινήτου», δήλωσε ο Δρ. Lee.
Η συμμαχία αποσκοπεί στην επίσπευση της ανάπτυξης νέων συστημάτων μετάδοσης κίνησης και στην παραγωγή νέων πληροφοριακών συστημάτων που θα βασίζονται στην τεχνολογία της Hyundai και στις πλατφόρμες της Bosch.
Η Bosch συνεργάζεται με τη Hyundai εδώ και δύο δεκαετίες στον τομέα της ανάπτυξης κινητήρων.

Ενημέρωση από τη Nissan σχετικά με τον σεισμό στην Ιαπωνία

Πρωταρχικό μέλημα της Nissan είναι η ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους, τόσο αυτών που διαμένουν μόνιμα στην Ιαπωνία όσο και των αλλοδαπών που βρίσκονται εκεί για επαγγελματικούς λόγους.
Γι’ αυτό τον λόγο, η Nissan συνεργάζεται με κάθε ευρωπαίο εργαζόμενό της που βρίσκεται στην Ιαπωνία και θα στηρίξει πλήρως την απόφασή του να παραμείνει στην χώρα, ή να αποχωρήσει.
Σε μια προσπάθεια ανακούφισης από τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι που έβλαψε σοβαρά την Ιαπωνία, η Nissan Europe θα δωρίσει 1 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Επιπλέον θα συνεισφέρει και σε είδος προκειμένου να υποστηρίξει τις σχετικές προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.
Πέρα από το 1 εκατ. δολάρια που συνεισφέρει η Nissan Europe, η παγκόσμια συνεισφορά της Nissan θα φθάσει πάνω από 3,75 εκατομμύρια δολάρια, τόσο σε μετρητά όσο και σε είδος.
Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Nissan στην Ευρώπη παραμένουν σε λειτουργία και θα συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.
Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις επί Ιαπωνικού εδάφους, ξεκινά από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, η ανάκτηση των δραστηριοτήτων για τα εργοστάσια Oppama, Tochigi, Kyushu και Nissan Shatai.
Η Nissan Europe δεν προβλέπει τυχόν βραχυπρόθεσμη επίπτωση στις πωλήσεις και τη διαθεσιμότητα των οχημάτων της, καθώς η ισχυρή παραγωγική δυναμική της επί Ευρωπαϊκού εδάφους, καλύπτει πλήρως τόσο την αγορά της Ευρώπης, όσο και αυτή της Ελλάδας.