Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το νέο Opel ADAM εμπνέει νεαρούς καλλιτέχνες

Έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το ADAM της, το νέο σικ αυτοκίνητο πόλης, η Opel έκλεισε αποκλειστικές συμφωνίες συνεργασίας με αρκετούς avant-garde καλλιτέχνες όπως οι JulienSimshäuser, Totally Enormous Extinct Dinosaurs και Invernomuto

Αυτά τα νεαρά και ανερχόμενα δημιουργικά ταλέντα από τη Γερμανία, τη Βρετανία και την Ιταλία αντιπροσωπεύουν επίσης τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος για το Opel ADAM από τις αρχές του 2013 που θα κυκλοφορήσει. Τα συνεργατικά projects υπάρχουν στο ADAM&YOU microsite όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βίντεο, υλικό από τα παρασκήνια και τη φάση δημιουργίας καθώς και σε φωτογραφίες. Ξεκινώντας η συνεργασία, οι καλλιτέχνες πήραν οδηγίες και μία πρώτη ανεπίσημη γεύση από το ADAM, πολύ πριν δημοσιευτούν οι πρώτες φωτογραφίες. Οι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από το Opel ADAM, καθένας με τον τρόπο του. Έτσι προέκυψαν τρία τελείως διαφορετικά projects που ενσαρκώνουν και το πνεύμα του 3θ τετραθέσιου. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές στυλ & διάθεσης, με τις ονομασίες JAM, GLAM και SLAM, που μπορούν να εξελιχθούν σε απολύτως προσωπικά αντικείμενα τα οποία εκφράζουν τους ιδιοκτήτες τους όσο κανένα άλλο όχημα της αγοράς. Ο JulienSimshäuser εντυπωσιάστηκε εμφανώς από το ευρύχωρο εσωτερικό του Opel ADAM. Ο καλλιτέχνης από τη Χαϊδελβέργη σχεδίασε ένα ψηφιακό κόσμο, ένα είδος διαδραστικής «χώρας των θαυμάτων» με ονειρικές γραμμές και αφηρημένα σχήματα.Ο Orlando Higginbottom, γνωστός και σαν «Totally Enormous Extinct Dinosaurs», έχει γίνει διάσημος για το πολύχρωμα κράνη και τα T-Rex κοστούμια του. Ο μουσικός παραγωγός και DJ εστίασε στα χρώματα και τη διαμόρφωση προσωπικού στυλ.Το καλλιτεχνικό δίδυμο «Invernomuto» των Simone Bertuzzi (28) και Simone Trabucchi (27) εμπνεύστηκε από τη δυναμική, μυώδη σχεδίαση του ADAM. Το νέο Opel ADAM θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (29 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου, 2012). Τα πρώτα σικ αυτοκίνητα πόλης αναμένονται στις εκθέσεις των Διανομέων από τον Ιανουάριο του 2013.

Πηγή: Opel

Περιοδικό AutokinisiMag