Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Mitsubishi Motors στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το MITSUBISHI Concept Global Small (εκθεσιακό μοντέλο), ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο - ‘συμπαγές’, ‘προσιτό’ και ‘πολύ οικονομικό σε κατανάλωση’ - στο 81ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (1 – 13 Μαρτίου). Το Σαλόνι θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Palexpo της Γενεύης και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 3 Μαρτίου. Η MMC θα παρουσιάσει συνολικά 12 οχήματα (6 κατά τη διάρκεια των ημερών τύπου), μεταξύ των οποίων μοντέλα που ήδη πωλούνται στην Ευρώπη πέραν του ηλεκτρικού i-MiEV. 2.500 μονάδες αυτού του μοντέλου έχουν ήδη αποσταλεί στην Ευρώπη σε διάστημα τριών μηνών την έναρξη παραγωγής τον Οκτώβριο του 2010.


Το MITSUBISHI Concept Global Small είναι η πρωτότυπη έκδοση του μικρομεσαίου αυτοκινήτου που προγραμματίζεται για παραγωγή το Μάρτιο του 2012 στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ταϊλάνδη. 
 
Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το MITSUBISHI Concept Global Small είναι η υψηλή ευελιξία και η οδηγική άνεση, χαρακτηριστικά ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με μία έξυπνη διάταξη χώρων που φιλοξενεί άνετα πέντε ενήλικες. Επιπλέον, το MITSUBISHI Concept Global Small επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση καυσίμου, με εκπομπές CO2 της τάξης των 90g/km χάρη στα εξής χαρακτηριστικά:
  • Χρήση ενός μηχανισμού απενεργοποίησης του κινητήρα στο ρελαντί
  • Κινητήρας μικρού κυβισμού κατηγορίας 1.0 – 1.2L που εφοδιάζεται
  • Μείωση βάρους των πιο περίπλοκων εξαρτημάτων
  • Μειωμένες τριβές του κινητήρα, νέα γενιά CVT, φρένα και ελαστικά
  • Σχήμα αμαξώματος που μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση.