Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Νέο ηλεκτροκίνητο ετοιμάζει η Τesla

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ηλεκτροκίνητου Model S της Tesla, η αμερικανική εταιρεία είναι έτοιμη να εισέλθει και στην SUV κατηγορία με ένα 7θέσιο αυτοκίνητο. Μάλιστα η εταιρεία αποκάλυψε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, το Model X, το οποίο δείχνει μία πρώτη γεύση το ηλεκτροκίνητο SUV.


Εντυπωσιάζουν τόσο οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω ενώ στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει μια μεγάλη οθόνη αφής των 17 ιντσών. Είναι τετρακίνητο και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με μπαταρίες 60 και 85 kWh, έχοντας αυτονομία 333 με 435 km αντίστοιχα. Η Tesla ανακοινώνει, ότι η διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε 4.6 sec.



Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Δύο Hummer και μία παγωμένη λίμνη

Δείτε τι έπαθαν δύο hummer όταν πήγαν να παίξουν σε μια παγωμένη λίμνη της Ουγγαρίας. Πόσες πιθανότητες είχαν άραγε να ΜΗΝ βουλιάξουν;









Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Το αμάξι του Αγ. Βαλεντίνου...

H πρόταση των Ινδών για δώρο του Αγ. Βαλεντίνου είναι ένα αμάξι σε μέγεθος κούπας...Σχεδιάστηκε πριν 3 χρόνια από τον γιαπωνέζο Sudhakar Yadav και η ιδέα του ήταν τόσο... πετυχημένη που έμεινε σε όλους αξέχαστη! Το αμάξι λειτουργεί όπως κάθε άλλο κανονικό αυτοκίνητο και κινείται με 40-45 χλμ/ώρα. Ο σχεδιαστής χρειάστηκε 4 μήνες για να το ολοκληρώσει, γιατί όπως δήλωσε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον σχεδιασμό των λουλουδιών. Αυτά είναι δώρα!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Eίμαι ερωτευμένος με τ΄αμάξι μου..στο΄χα πει και πάντα θα στο λέω!

Kάποιοι γιορτάζουν μόνο του Αγ. Βαλεντίνου, εμείς γιορτάζουμε όλο τον χρόνο...τον αγιάτρευτο έρωτα μας για τα αμάξια ταχύτητας. Εσείς γουστάρετε τρελά κάποιο αμάξι; Κι αν ναι, ποιό; Σκεφτείτε το, ακούγοντας το θρυλικό τραγούδι των Queen.



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Nissan: Νέα κάθετη μονάδα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Η Nissan καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυο των εμπόρων της, μια νέα κάθετη μονάδα αντιπροσώπευσης της μάρκας, στο 7ο χλμ. Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία «ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε».

Σε αυτές τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Nissan, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με :

Πωλήσεις / χρηματοδοτήσεις επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Nissan

Πωλήσεις ανταλλακτικών

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες After Sales (συνεργείο – φανοποιείο)

Πωλήσεις / ανταλλαγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Ασφαλιστικά προϊόντα

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του κάθετου συγκροτήματος με αριθμό 2310 492500-9, καθώς και στο fax 2310 492560.

Aνάπτυξη πωλήσεων παγκοσμίως ύψους 3,3% για τον Ιανουάριο

Η Kia Motors Corporation ανακοίνωσε σήμερα τα στοιχεία πωλήσεών της σε παγκόσμιο επίπεδο (εξαγωγές, εγχώριες πωλήσεις και πωλήσεις από τα εργοστάσια εκτός Κορέας), που αφορούν στα επιβατικά αυτοκίνητα, οχήματα αναψυχής (RVs) και οχήματα επαγγελματικής χρήσης για τον Ιανουάριο του 2012, σημειώνοντας συνολικά τις 185.284 μονάδες. Το ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 3,3%.

Τον Ιανουάριο, οι πωλήσεις της Kia αυξήθηκαν κατά 33,2% στην Ευρώπη (35.852 μονάδες) και 27,4% στη Βόρεια Αμερική (39.291 μονάδες), σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό πωλήσεών της για τον Ιανουάριο.

Καλύτερο μοντέλο της Kia σε πωλήσεις στις αγορές του εξωτερικού για τον Ιανουάριο ήταν το Rio με πωλήσεις 32.288 μονάδων. Το Forte ήταν δεύτερο σε πωλήσεις με 25.489 μονάδες, ενώ τα Sportage, Optima sedan και Sorento, ακολούθησαν με 24.647, 15.459 και 14.473 μονάδες, αντίστοιχα.

Ο κος Tae-Hyun (
Thomas) Oh, Senior Executive Vice President της Kia Motors Corporation, δήλωσε: «Οι παγκόσμιες πωλήσεις μας του Ιανουαρίου σημείωσαν το υψηλότερο ποσοστό που είχαμε ποτέ και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να βλέπουμε την Ευρώπη να σημειώνει τόσο καλά ποσοστά. Περιμένουμε συνέχεια αυτής της επιτυχίας».