Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Eιδική έκδοση του GTR για την Μ.Ανατολή

Μια ειδική έκδοση του super car killer GT-R ειδικά αφιερωμένη στους σείχηδες της Μ. Ανατολής ανακοίνωσε η Nissan. Το συγκεκριμένο όχημα θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ποικιλίες λόγω μερικών μικρών, ασήμαντων βρε παιδί μου, λεπτομερειών.


Επιχρυσωμένη επιφάνεια έχει προστεθεί στην μάσκα του αυτοκινήτου. Δεν είναι όμως μόνο μια. Χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν σε όλην την εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου. Για να αντισταθμίσει το βάρος του χρυσού έχει προστεθεί μια αεροτομή από ανθρακόνημα.

Στο εσωτερικό του οχήματος, προστίθεται ξεχωριστά σε κάθε αμάξι που θα παραγγέλεται το ηχοσύστημα, αφού πρώτα ρυθμιστεί η θέση του οδηγού!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Γυναίκες και παρκοφοβία: Η δικαίωση!

Είναι γνωστή η φοβία των γυναικών για το παρκάρισμα. Σε αυτό οφείλεται και η φήμη ότι είναι κακές οδηγοί ενώ πλήθος ερευνών έχει αποδειξει το αντίθετο. Όμως όλοι το υποψιαζόμασταν...Κατά βάθος το ξέραμε. Φταίνε και γι΄αυτό οι άντρες!


Η επιστήμη ήρθε να μας δικαιώσει. Κοινή μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστήμιου του Warwick και του Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια των ΗΠΑ αναφέρει πως αιτία για την μειωμένη ικανότητα των γυναικών στο παρκάρισμα είναι ότι πέφτουν θύματα ανδρικών σχολιασμών ή αστείων σχετικά με τις ικανότητες τους στην οδήγηση!Είναι πολύ σημαντικό για την απόδοση μίας γυναίκας στην οδήγηση η αυτοπεποίθηση, κάτι στο οποίο δεν βοηθάει ο ανδρικός πληθυσμός!Γι' αυτό η μελέτη συνιστά στους άνδρες οδηγούς να ελαττώσουν τα αστεία για τις ικανότητες του ωραίου φύλου στην οδήγηση. Αν θέλουν να επιζήσουν συμπληρώνουμε εμείς!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

1.000.000 προβολές!

Ξεπέρασε πρόσφατα τις 1.000.000 συνολικές προβολές το κανάλι μας στο YouTube.
Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας οι προβολές είναι πλέον 1.028.646 με τις προβολές να πηγάζουν κυρίως από την χώρα μας κατά περίπου 80% (835.417). Ακολουθούν οι χώρες, ΗΠΑ με 23.036, η Γερμανία με 17.587 και η Αγγλία με 15.833.

Στο Top Ten των videos με τις περισσότερες προβολές βρίσκονται τα:

1.
43.728 *
2.
27.227
3.
19.450
4.
17.020
5.
15.615
6.
14.842
7.
14.642
8.
14.064
9.
13.469
10.
13.328



Στη διάρκεια των μηνών που περάσαν, το υλικό που σας παρουσιάζαμε κατά καιρούς αυξήθηκε τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Πλέον σας προσφέρουμε εικόνα σε υψηλή ευκρίνεια και ήχο σε στερεοφωνική μορφή με special effe και intros που θα βλέπατε μόνο στην τηλεόραση και σε εκπομπές μεγάλου budget!

Αν δεν είστε ένας από τους εγγεγραμμένους χρήστες μας, τότε μπορείτε να γίνετε ένας, στην σελίδα http://www.YouTube.com/Autokinisimag ! Και μην ξεχνάτε να αφήνετε τα σχόλια σας σε κάθε video που βλέπετε!


* Δυστυχώς και εφόσον σύντομα το κανάλι μας πρόκειται να αποκτήσει δικαιώματα YouTube Partner μας έχει ζητηθεί να αντικατασταθούν κάποια videos με την χρήση του εργαλείου audioswap για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Ένα από αυτά είναι και το video του "Geartech Honda Civic Type-R Turbo 700+ps" το οποίο θα γίνει εκ νέου μοντάζ και upload, χάνοντας την πρωτιά που απέκτησε μετά από τόσες θεάσεις.