Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Φρέσκαααα car wallpapers

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Ferrari FF



Scott Speed, ο τελευταίος αμερικανός οδηγός της F1



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

"SEX! Και τώρα επιτέλους που τράβηξα την προσοχή σας..."

Η εποχή είναι δύσκολη για την αγορά αυτοκινήτων... Όσοι έχετε προσπαθήσει πρόσφατα να πουλήσετε το όχημά σας σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει.Αυτό ακριβώς έπαθε και ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος βλέποντας ότι κανείς δεν τηλεφωνούσε για το αυτοκίνητο που πουλούσε είπε να πάρει δραστικά μέτρα!



Έγραψε λοιπόν την αγγελία του με μικρή γραμματοσειρά και πάνω έγραψε με τεράστια γράμματα την λέξη "sex".


Και το πείραμα πέτυχε!

Δεν ξέρουμε αν πούλησε το αυτοκίνητο, το οποίο κατά τα γραφόμενά του είναι «τζάμι», αλλά την αγγελία την έχει δει όλο το ελληνικό Facebook!


Πηγη: mediagate

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Δεν χρειάζονται λόγια...