Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δεν έγιναν τυχαία κορυφαίοι στο drift!

Η προπόνηση είναι αυτό που σε κάνει καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τους άρχοντες του drift από την Ιαπωνία. Δεν είναι λίγες οι φορές που προφυλακτήρες και ημιαξόνια θυσιάστηκαν στον βωμό της προπόνησης! Δείτε ένα video κατευθείαν από την χώρα του ανατέλοντος ήλιου, με κριτή τον Drift King, Keisy Tsuchiya!


Δεκαεξάχρονη στο τέταρτο του μιλίου!

Το βίντεο μπορεί να προκαλέσει ταυτόχρονα θαυμασμό αλλά και να προκαλέσει σκέψεις για το χάσμα μεταξύ παιδείας αγώνων επιτάχυνσης που υπάρχει στις ΗΠΑ απέναντι στην χώρα μας.

Μια δεκαεξάχρονη με έξι χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Junior Dragster, καταφέρνει και κάνει πέρασμα
σε 8.07 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου 165 μίλια την ώρα (265 km/h)! Αμέσως μετά μιλάει μπροστά στην κάμερα πανευτυχής και δίπλα στον πατέρα της ο οποίος δεν χρειάζεται να πει κανείς οτι την υποστηρίζει ένθερμα!

Αναβολή Sprint Aλεξανδρούπολης

Το σπριντ Αλεξανδρούπολης που ήταν για 23-24/10/2010 αναβάλλεται και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Περιμένουμε περισσότερα νέα από την Λέσχη.