Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

H Audi για μια ακόμη φορά στην κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας στην Ελληνική αγορά το 2012

Την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς κατέκτησε η Audi και το 2012, με 1.811 ταξινομήσεις αυτοκινήτων και με μια διαφορά 482 αυτοκινήτων από τον δεύτερο κύριο ανταγωνιστή της. Ταυτόχρονα να σημειώσουμε ότι παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ελληνική αγορά και κυρίως στην αγορά του αυτοκινήτου η Audi πέτυχε αύξηση του μεριδίου αγοράς της και το 2012 κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες από 2,6% το 2011 σε 3,1% το 2012. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Audi ήταν 1η στις λιανικές και 1η στις εταιρικές πωλήσεις με 938 και 873 ταξινομήσεις αντίστοιχα, σημειώνοντας επίσης μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και στις δυο αυτές κατηγορίες της αγοράς. Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν κυρίως τα μοντέλα της : το compact SUV Q3, το A3, ο διαχρονικός ηγέτης της κατηγορίας hatchback, το Α1, το πιο μικρό επιτυχημένο premium αυτοκίνητο καθώς επίσης και τα υπόλοιπα κορυφαία μοντέλα της μάρκας: Q5, Α4, Α5, Α6, ΤΤ, Q7, A7 και Α8. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η Audi παρέδωσε 1.455.100 αυτοκίνητα στους πελάτες της παγκόσμια, πραγματοποιώντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση που άγγιξε το 11,7% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Έγινε ο 1ος γύρος δοκιμών της αγωνιστικής Ducati 1199SSTK

Στην πίστα των Μεγάρων, παρά τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες που δεν αφήνουν τα ελαστικά να λειτουργούν σωστά, έγινε ο 1ος γύρος δοκιμών της Ducati Panigale 1199SSTK, με σκοπό την επαφή της νεοσύστατης ομάδας της Kosmocar – Ducati, με κορυφαίους οδηγούς του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ώστε να επιλεχθεί αυτός που θα κληθεί να πάρει τη θέση του επίσημου οδηγού της εταιρίας στην Ελλάδα. Η μοναδική αυτή μοτοσυκλέτα καλωσόρισε στη σέλα της τον Πρωταθλητή Supersport του 2012, Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο και τον έξι φορές Πρωταθλητή Ελλάδας (Supersport & Superbike) Σάκη Συνιώρη. Οι δύο οδηγοί σε συνεργασία με τον αρχιμηχανικό της ομάδας Μάκη Παπαδόπουλο, ρύθμισαν ορισμένα βασικά στοιχεία των αναρτήσεων και πήραν μια μικρή γεύση από τις φοβερές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, στην κατηγορία Superstock, την ίδια κατηγορία που αποτελεί την κορυφαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Ducati Panigale 1199SSTK, με τον επαναστατικό σχεδιασμό της και την φιλοσοφία του “μη πλαισίου”, εντυπωσίασε τους λίγους παρευρισκομένους, καθώς στις στροφές πιέστηκε από τους σούπερ-σταρ των περσινών αγώνων. Επιπλέον στις εξόδους των στροφών, η δύναμη του δικύλινδρου V-90 μοτέρ, έστελνε τον μπροστινό τροχό στον αέρα, χαρίζοντας θέαμα. Οι πρώτες παρατηρήσεις των οδηγών ήταν πολύ θετικές, ενώ υπογράμμισαν το γεγονός ότι με τα μαλακά σλικ ελαστικά που περιμένουμε για τη 2η φάση των δοκιμών, η μοτοσυκλέτα μπορεί να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα. Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία το τέλος των δοκιμών, ώστε να μάθουμε την τελική σύνθεση της ομάδας, όπως και το πρόγραμμα των επίσημων δοκιμών και των αγώνων της. Στον 1ο γύρο των δοκιμών παραβρέθηκε o Γενικός Διευθυντής της Kosmocar κ. Στήβεν Σίρτης και ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Ducati κ. Γιάννης Μυτιληνάκης.