Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

To NASCAR βομβαρδίζεται από το South Park!

Eric Cartman
Σε τελευταίο επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς South Park, οι δημιουργοί του αποφάσισαν να τα βάλουν με το NASCAR και συγκεκριμένα με τους οπαδούς του αλλά και τους οδηγούς των αυτοκινήτων.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Eric Cartman υποστηρίζει πως το όνειρο του να γίνει επιτυχημένος οδηγός NASCAR είναι αδύνατον να γίνει γιατί πολύ απλά το να γίνεις επιτυχημένος οδηγός πρέπει να είσαι υπερβολικά χαζός και απίστευτα φτωχός, κάτι το οποίο δεν είναι!

Danika Patrick
Στην συνέχεια του επεισοδίου φροντίζει να γίνει φτωχότερος με το να δωρίσει όλα του τα χρήματα ενώ για να μειώσει το IQ του αποφασίζει να πιει μεγάλες ποσότητες από προϊόντα καθαρισμού του αιδοίου με την ονομασία VAGISIL (!!!).

Σύμφωνα με επίσημα forum του NASCAR οι οπαδοί κάθε άλλο παρά ενοχλημένοι είναι από αυτό το επεισόδιο και δηλώνουν ότι οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα, ειδικά για το άθλημα που τόσο πολύ αγαπούν! Μάλιστα η γυναίκα οδηγός των αγώνων NASCAR, Danica Patrick στην οποία αναφέρεται (ή μάλλον υποτιμά) ο Eric κατα τη διάρκεια του επεισοδίου αναφέρει:
"Η αγωνιστική χρονιά θα είναι μεγάλη για μένα φέτος"!

Εφόσον η σειρά δεν προβάλλεται στην Ελληνική τηλεόραση, θα αρκεστείτε με το διαδύκτιο, από όπου μπορείτε να βρείτε το εν λόγω επεισοδιο με τίτλο "S14E08 - Poor and Stupid".

ΝASCAR 2010

Επίσημη ιστοσελίδα NASCAR: http://www.nascar.com/races/cup/
Κείμενο: Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ένας αρχιτέκτονας σχεδιάζει dragster!

Design is combination of aesthetics and intelligence.
σχεδιάζοντας ένα τέρας
Μόνο άξια θαυμασμού μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα κομψοτεχνήματα του αρχιτέκτονα  Mario Kleff!


Πάντοτε γοητευμένος από την extreme τεχνολογία και τις απόλυτες επιδόσεις, ο Mario Kleff έχει επίσης σχεδιάσει και παράγει πάρα πολλά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες υψηλών επιδόσεων.

Αριστόυργημα 3.650 κυβικών!
Ο αρχιτέκτονας της Pattaya και η κατασκευαστική του εταιρεία Wandeergroup έχει επιχειρήσεις σε όλη την Ταιλάνδη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Σήμερα ο Μάριο είναι ο πιο διάσημος αρχιτέκτονας και κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες εξελίξεις ακίνητων περιουσιών που έχουν κατατεθεί και αποδεχτεί από την τοπική κοινότητα της Πατάγια.






"Απλά"ελαστικά για καθημερινή χρήση, Drag slicks για το τετρακοσάρι!
Ο Mario πάνω στην πανέμορφη μοτοσικλέτα του


Πηγή: Wandeergroup
O Mario στο Facebook: Σελίδα

Στον Καναδά η αστυνομία τρέχει κόντρες!

Saanich police 1995
Αυτό το πρόγραμα ξεκίνησε το 1995 από τον Doug Oakley. H αγωνιστική ομάδα της αστυνομίας ξεκίνησε με ένα μπροστομήχανο όχημα dragster του '70 αφού αναπαλαιώθηκε και βάφτηκε με τα χρώματα των περιπολικών της περιοχής. Με αυτό κατάφεραν να διανύσουν τα 402 μέτρα σε λίγο παραπάνω από 9 δευτερόλεπτα και με ταχύτητα εξόδου 250 χλμ/ω περίπου.




Το 2003 μια Pontia Lemans του 1979 προστέθηκε στην ομάδα. Το "δρομίσιο" αυτό όχημα βελτιώθηκε σε περίπου τρια χρόνια και αφού έλαβε και αυτό τα ανάλογα χρώματα της αστυνομίας και του τοποθετήσαν τους φάρους ενός κανονικού περιπολικού έτρεξε το τέταρτο του μιλίου σε σχεδόν 12 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου κοντά στα 200χλμ/ω!

1979 Pontiac Lemans
Το 2010 με ένα Fiat Topoleno του 1948(!) οι αστυνομικοί αγωνιζόμενοι ξεκίνησαν να τρέχουν και πάλι τα 402 μέτρα. Το αυτοκίνητο κινείται με ένα μοτέρ από Chevrolet χρησιμοποιώντας αλκόολη, κάτι που του δίνει δύναμη περίπου 1000+ άλογα! Με το εν λόγω όχημα ο χρόνος που πέτυχε η ομάδα ήταν τα 8 δευτερόλεπτα και 300 πλέον χιλιόμετρα ταχύτητα εξόδου!

1948 Fiat Topoleno
Το project μας εξηγούν είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και συχνά μεταφέρουν τα οχήματα σε σχολεία, κατασκηνώσεις, παρελάσεις και ιδρύματα ώστε να μεταφέρουν αγνά μηνύματα για να αποφευγθούν οι παράνομοι αγώνες στους δρόμους, η οδήγηση υπό την επίρροια αλκόολ, η αποφυγή χρήσης ναρκωτικών και πολλά άλλα.

Εύγε λοιπόν και μακάρι να δούμε και εμείς κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, έστω και στην επόμενη πενταετία (;). Πριν κατηγορήσουμε τα σώματα ασφαλείας, πολλές φορές ομάδες αστυνομικών παίρνουν μέρος σε αγώνες αναβάσεων χωρίς όμως να έχουν την υποστήριξη από το σώμα τους.




Πηγή: Saanich Police
Saanich police drag racing: Video
Μετάφραση κειμένου: Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η φιλανθρωπία γίνεται και με supercars!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.


Στην Τουρκία το 2008
Το exoticsrally.com διοργανώνει συχνά φιλανθρωπικές εκδρομές με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για ιδρύματα όπως για παιδιά με αυτισμό ή το Make a wish foundation. Πολλές φωτογραφίες αλλά και videos μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://www.exoticsrally.com/ όπου πρωταγωνιστούν αρκετές Ferrari, Lamborghini, κάποιες dodge αλλά και "φτωχά" αυτοκίνητα όπως Lotus, Audi και πολλές Porsche.

Μήπως να κάνουν και για την Ελλάδα έρανο;


 Δείτε περισσότερα και σε αυτό το κανάλι στο YouTube: http://www.youtube.com/user/superspeedersRob
Ferrari F40, ένα αυτοκίνητο ιστορία!

Μόνο στην Αραβία!



 Το βίντεο προκαλεί δέος! Είτε γιατί δεν υπάρχει ίχνος ασφάλεια είτε γιατί απλά ένα μηδέν αεροδυναμικό σχήμα καταφέρνει να περάσει ένα υπεραυτοκίνητο. Ο λόγος για το Nissan Patrol με τα 1100 άλογα που αφήνει πίσω του μια Lamborghini! Δυστυχώς η περιγραφεί μεταφράζεται ως εξής:

Αυτό το αυτοκίνητο (Patrol) ανήκει στον Abdulla Al-Ansari ο οποίος είναι από το Dubai. Είναι 4800 κυβικά και η μηχανή του έχει φτιαχτεί και είναι γύρω στα 1000 άλογα. Πήραν αυτό το μοτέρ και το τοποθέτησαν σε ένα Patrol Capsula το οποίο ανήκει στον Rashid Ghafan και το βελτίωσαν ώστε να έχει δύναμη γύρω στα 1100 άλογα. Δυστυχώς ο τελευταίος είχε ένα μεγάλο ατύχημα με περίπου 315 χιλιόμετρα την ώρα και σκοτώθηκε. Συνεπιβάτης του ήταν και ο ανηψιός του.

Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συνέχεια για το πολύ καλό φετινό Κύπελλο Ράλλυ Β. Ελλάδας δόθηκε στο Βελβεντό με το 14ο Ράλλυ Σπρίντ Κοζάνης. Πέρα από τη φιλοξενία του Δήμου Βελβεντού, πληρώματα και θεατές έτυχαν και σε πολύ καλό καιρό με ήλιο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μεγάλη μάχη και στα 1600 με νικητές τους Γιάννο - Ράλλη με Honda Civic.

Απόλυτα επιτυχημένο το 14ο Ράλλυ Σπρίντ Κοζάνης για τη Λ.Α. Νάουσας όπου είχε 3 συμμετοχές σε 3 κατηγορίες και πανηγύρισε 3 κύπελλα!!!!
Επίσης όπως πάντα συμμετείχε στην οργάνωση πλαισιώνοντας την με κριτές αλλά έκανε και την παρθενική του εμφάνιση το VW Golf MKII του Παν. Θεοδοσίου με συνοδηγό τον Κώστα Σπανό στα χρώματα της ‘Spanos Home’ ως πλοηγό αυτοκίνητο.
Πολλά μέλη και φίλοι της Λ.Α. Νάουσας παρευρέθησαν για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μελών μας.

Με τα ’χρώματα’ της Λ.Α. Νάουσας συμμετείχαν οι:

Κατηγορία έως 1400 κυβικά
Γεωργούσης Γιώργος – Λέφας Γιώργος 3η Θέση (Suzuki Swift Gti)
Κατηγορία 1401 έως 1600 κυβικά
Γιάννος Λεωνίδας – Ράλλης Διογένης 1η Θέση (Honda Civic Vtec)
Κατηγορία 2001 και άνω
Μπατσάρας Δημήτρης – Μπατσάρα Κατερίνα 1η Θέση (Mitsubishi Evo III)
Επίσης η Λ.Α. Νάουσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο πρωταθλητής Βορ. Ελλάδος κ. Κώστας Αναγνωστάκης είναι πλέον μέλος μας.
Έτσι πλέον τα πληρώματα των Ράλλυ γίνονται 6 και είναι τα εξής:

  1. Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος (Suzuki Swift Gti)
  2. Γεωργάκας Λευτέρης – Μπέμπης Γιώργος (Mini Cooper 1275 GT)
  3. Γεωργούσης Γιώργος – Λέφας Γιώργος (Suzuki Swift Gti)
  4. Γιάννος Λεωνίδας – Ράλλης Διογένης (Honda Civic Vtec)
  5. Μπατσάρας Δημήτρης – Μπατσάρα Κατερίνα (Mitsubishi Evo III)
  6. Πάνος Θεοδοσίου – Σπανός Κώστας (VW Golf MK II)

Γραφείο Τύπου Λ.Α.Ν. (Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας)
Κ. Δημητριάδη 12 Νάουσα, 59200
τηλ.
& φαξ 2332027698, 6985588511 & 6988922590
e-mail.
lanaousas@hotmail.com

Φωτογραφίες από τις Εκλογές της ΑΛΕΞ

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: Εκλογές ΑΛΕΞ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠ/ΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Δ.Σ. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ... ΡΑ...ΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 20:30 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ)

Θρακολιπαντική




- Τιμές ανταγωνιστικές

- Λιπαντικά αυτοκινήτου

- Βιομηχανικά λιπαντικά

- Χημικά

- Λιπαντικά Μοτοσικλετών

VWclub.gr - 2η Πανελλήνια Συνάντηση 2010

Αγαπητά μέλη,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub σας προσκαλεί στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση του 2010 που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 28 με 31 Οκτωβρίου στην Κατερίνη. Εκεί θα βρεθούμε όλοι μαζί για να γνωριστούμε καλύτερα, να διαδώσουμε την τρέλα και το πάθος μας για τα Volkswagen οχήματα και σαφώς να προβάλουμε το Hellenic VWClub!
Η διαμονή μας θα γίνει στο υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων Mediterranean Village. Η τιμή συμμετοχής ξεκινά απο 70 ευρώ το δίκλινο ανά ημέρα, για τα VIP μέλη! Μια ειδική τιμή και ευκαιρία για χαλάρωση και απόλαυση, αφού περιλαμβάνονται η διανυκτέρευση, χρήση εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι και γυμναστήριο!!!

Στην εκδρομή μπορούν να έλθουν όλοι! Είτε έχο υν βελτιωμένο όχημα, είτε αυτό είναι σε εργοστασιακή κατάσταση! Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φέρετε και την δική σας παρέα!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στο άρθρο που βρίσκεται στην σελίδα: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=38948
Σας περιμένουμε όλους!!! 
Υ.Γ.: Η ημερομηνία για την εκδρομή στην Γερμανία ανακοινώθηκε! Θα βρείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
Σημαντικές διευθύνσεις: Κάρτες Μέλους, Συναντήσεις, Facebook Group, YouTube
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.