Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 14η

Θεσσαλονίκης συνέχεια λοιπόν και επόμενος στη σειρά συνεντεύξεων για το TETRAKOSARI© V είναι ο Δημήτρης Μπάτσιος - η ψυχή της ομάδας Batsios Drag Team. Το σκηνικό παραμένει ίδιο, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι λόγω αυξημένου θορύβου στο σημείο όπου πραγματοποιήσαμε τη συνέντευξη της προηγούμενης ημέρας του ημερολογίου (με το Δημήτρη Αντύπα), αποφασίσαμε να κινηθούμε λιγάκι προς το εσωτερικό του συνεργείου και να στηθούμε αυτή τη φορά κάτω από ένα VW Golf II - το οποίο πιθανότατα θα κάνει την εμφάνισή του στον αγώνα του Σεπτεμβρίου.


Κάμερες, φώτα, μικρόφωνα και η Θεανώ είναι έτοιμη να δώσει την κλακέτα και να σηματοδοτήσει την έναρξη της εγγραφής όταν ο Δημήτρης μας αιφνιδιάζει λέγοντάς μας πως επιθυμία του είναι να συμμετέχει στην κουβέντα και ο συνεργάτης του Χάρης Κωνσταντίνη. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να αρνηθούμε και η πρώτη  PreStage συνέντευξη με συνολικά τρεις συμμετέχοντες είναι γεγονός. Ξεκινώντας, ο Δημήτρης μας εξηγεί πως ο Χάρης είναι το δεξί του χέρι και αναλαμβάνει όλες τις μεταλλικές κατασκευές (ιντερκούλερ, λαμαρίνες, κτλ.) που η ομάδα ενδέχεται να χρειαστεί. Ο Χάρης μάλιστα έχει αναλάβει προσωπικά την προετοιμασία του Golf του Δημήτρη, το οποίο προορίζεται για ιδιαίτερα χαμηλούς χρόνους. Στη συνέχεια ο λόγος περνά στο Χάρη ο οποίος επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Δημήτρη τον οποίο θεωρεί «έναν από τους καλύτερους μηχανικούς».




Συνεχίζουμε την κουβέντα με τα δύο εκλεκτά μέλη της ομάδας και τους μεταφέρουμε το μήνυμα του Χρήστου Αραπίδη, ο οποίος σε προηγούμενη PreStage εκπομπή είχε αποστείλει ανοικτή πρόσκληση στο Δημήτρη με σκοπό να λύσουν τις όποιες διαφορές τους στην ευθεία των Σερρών. Ο Δημήτρης ανταποκρίνεται με χαρά και αφού τονίζει πως με το Χρήστο τους συνδέει φιλία, δεν παραλείπει να δηλώσει πως την ημέρα του αγώνα «θα τον τιμωρήσει»! Ο Δημήτρης δεν αγωνίζεται για πρώτη φορά στο TETRAKOSARI©, αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός ήδη από τον προηγούμενο αγώνα όταν αγωνίστηκε με το VW Golf III του Περικλή Γακίδη (ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε στο TETRAKOSARI© IV λόγω προβλήματος υγείας) ενώ στον αγώνα του Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης και η ομάδα του θα συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά με 4 συμμετοχές (το Skoda Octavia Combi 4x4 του Δημήτρη Αντύπα, το VW Golf V 2.0 TFSI του Νίκου Αλεξανδρίδη, το VW Golf II Vτου ίδιου του Δημήτρη Μπάτσιου καθώς και το Mini Cooper S της Φωτεινής Ψαθά). 



Για τη διοργάνωση αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα ο Δημήτρης μόνο καλά πράγματα έχει να πει, τονίζοντας τη γρήγορη ροή των αναμετρήσεων και την άψογη αντιμετώπιση και συμπεριφορά των διοργανωτών - χαρακτηριστικά που όπως μας ομολογεί του αρκούν. Όσον αφορά τον υπόλοιπο συναγωνισμό, ο Δημήτρης θεωρεί πως ιδιαίτερες αντιπαλότητες δεν υπάρχουν και προσανατολίζεται στην καλύτερη δυνατή προσωπική του επίδοση αλλά και στην καλύτερη δυνατή βοήθεια στον πρωτάρη Δημήτρη Αντύπα. Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Χάρης θεωρούν πως μέσα από το TETRAKOSARI© μπορεί κάποιος - είτε είναι οδηγός, είτε μηχανικός - να βελτιωθεί εντυπωσιακά - κάτι που αποδεικνύεται και από τη δική τους περίπτωση, αφού συνεργάζονται στενά με την ομάδα του Σάκη Θεοδωρίδη, με το Νίκο Κυπαρίσση αλλά και τον DIAS ο οποίος αναλαμβάνει τους άγραφους εγκεφάλους των οχημάτων.



Πίσω από το τιμόνι, πίσω από κάποιο λάπτοπ ή ακόμη και στην καντίνα, το σίγουρο είναι ότι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις προσπάθειες του Δημήτρη και του Χάρη. Ραντεβού στο TETRAKOSARI© V!


Περιοδικό AutokinisiMag