Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Car&Audio - 2011 VW Polo GTI


Car&Audio - 2011 VW Polo GTI - Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση του αυτοκινήτου και του ηχοσυστήματος του στο τεύχος 14 του περιοδικού μας.




Ευχαριστούμε την εταιρεία:
AutoRadio Drama
Διεύθυνση email: autoradiodrama@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2521034470
Tοποθεσία: Verginas 173, 66100 Dráma, Greece

Επίσημη ιστοσελίδα:
Μοναδικοί διοργανωτές RWYB σε όλη την Ελλάδα:
Διαδικτυακή ψυχαγωγική εκπομπή στο internet:
Facebook page:
To δικό μας blogspot:
Το κανάλι μας στο YouTube:
Το κανάλι μας στο GreekTube:
Οι χιλιάδες φωτογραφήσεις μας στο Photobucket:

Παραγωγή: Ν. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Για το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Το νέο Peugeot 308 διατίθεται στην ελληνική αγορά

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, το Peugeot 308,
ανανεώθηκε και διατίθεται στην ελληνική αγορά.
ιαθέτοντας μια νέα, ακόμη πιο ελκυστική εμφάνιση, το νέο Peugeot 308 διατίθεται
σε 5θυρο αμάξωμα, με κινητήρες βενζίνης (1,4 και 1,6 lt) και diesel (1,6 lt), σε
τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Access, Active, Allure, GTi).
Η πλήρης γκάμα σύγχρονων κινητήρων βενζίνης (98hp, 122hp, 156hp, 200hp) και
diesel (92hp και112hp), συμπληρώνεται από τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμη και στη
βασική έκδοση, που περιλαμβάνει : ABS, ESP, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού,
εμπρός πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους τύπου κουρτίνας, κεντρικό
κλείδωμα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά
παράθυρα εμπρός, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό, διαιρούμενο πίσω κάθισμα
60/40 και ράδιο-CD + MP3.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινητήρες diesel είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς το
περιβάλλον, καθώς όλοι έχουν εκπομπές CO2 έως 110g/km, ενώ η έκδοση e-HDi
Active 1,6 Stop&Start έχει εκπομπές CO2 μόλις 98 g/km!
Για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση της απόσυρσης, το ενδεικτικό όφελος
κυμαίνεται από 930€ έως 1.430€, ενώ παρέχεται σε όλους επιπλέον έκπτωση.
Επιπλέον, με τα 5 χρόνια εγγύησης, η αγορά του νέου Peugeot 308 γίνεται πιο
συμφέρουσα από ποτέ.

Toyota Trackday 2012

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία ενός event με το όνομα "Time attack team toyota'', σε συνεργασία του Corolla club και του Celica club. Θα περιλαμβάνει ελεύθερους χρονομετρημένους γύρους και θα διεξάγεται μια φορά το χρόνο στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Θα διαρκεί μια μέρα (ανατολή έως δύση ηλίου). Στο event θα μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά και μόνο οχήματα κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα μοντέλου των εταιριών TOYOTA και LEXUS. Ως επισκέπτης θα μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί. Στον χώρο της πίστας θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα από συνεργαζόμενα καταστήματα και όχι μόνο. Επίσης σε κάθε event θα υπάρχει κάποιος καλεσμένος.
Η ημερομηνία που κλείστηκε προφορικά και είναι στην διάθεσή μας είναι η Κυριακή 22-01-2012.Το συνολικό κόστος την εκδήλωσης (με ΦΠΑ, τελική τιμή), θα ανακοινωθεί, μόλις θα έχουμε επίσημη απάντηση από την διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και κάποιος χώρος για διαμονή, για αυτούς που θα έρθουν από μακριά. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κλείσουν για διανυκτέρευση.
Ο κάθε οδηγός είναι υποχρεωμένος να έχει κράνος και πυροσβεστήρα. Εφόσον υπάρχει συνοδηγός απαραίτητα κράνος και για αυτόν.
Όπως βλέπετε προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο με πολύ κόπο και χρόνο. Από εσάς θέλουμε μόνο το παρόν. Ζητάτε εκδηλώσεις και σας προσφέρουμε το καλύτερο με μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορεί να φαίνονται δύσκολα αλλά δεν είναι παρά μόνο τα τυπικά και σωστά ώστε να είμαστε εντάξει και να δείξουμε ένα όμορφο πρόσωπο.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα!"

https://www.facebook.com/groups/214827875242734/

3o PICK - BP Ultimate της Πάτρας!

Το διεθνές σιρκουί καρτ της Πάτρας με την ονομασία «3o PICK - BP Ultimate», που είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου θα λάβουν μέρος κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με συμμετοχή του 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Jonathan Thonon.

Το PICK, γνώρισε τεράστια επιτυχία, τις χρονιές 2009 και 2010 και αυτό διότι διεξήχθη εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης της Πάτρας, στο μέρος δηλαδή που τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου οι οδηγοί χρησιμοποιούν για μετακινούνται με τα αυτοκίνητά τους. Έτσι λοιπόν, οι δρόμοι της πόλης της Πάτρας σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν και θα μετατραπούν σε ένα μίνι Μονακό.

Φορέας διοργάνωσης του 3oυ PICK BP Ultimate είναι ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.), υπό τη θεσμική επίβλεψη και πιστοποίηση των ΕΛ.Π.Α./ΕΘ.Ε.Α. και C.I.K/F.I.A.

Νέο Zafira Tourer: Πολυτέλεια στη Μετακίνηση

Το νέο Zafira Tourer προσφέρει πολυτέλεια και ανέσεις πρώτης κατηγορίας σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες και μάλιστα σε τιμή προσιτή για τον καταναλωτή. Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικότητα των οχημάτων της πολυτελούς κατηγορίας διατίθεται τώρα με το Zafira Tourer, το οποίο προσφέρει την απολαυστική αίσθηση ενός ‘σαλονιού σε τροχούς’. Το Zafira εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο σύστημα καθισμάτων Flex 7 και ποικίλες λύσεις ευελιξίας που φέρουν τη σφραγίδα της Opel. Σαν αποτέλεσμα, ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα στην κατηγορία του στους τομείς της άνεσης και της προσαρμοστικότητας. Ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της ευελιξίας έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο 64ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Essentia, Edition και Cosmo.

Στην Ελλάδα, η τιμή του 1.4 Turbo 103 kW/140PS με κιβώτιο ΜΤ-6 ξεκινά από 21.500 Ευρώ. Το Zafira Tourer αναμένεται στα καταστήματα των Διανομέων από τον Ιανουάριο του 2012.

Η επιτομή της άνεσης με το σύστημα καθισμάτων Lounge

Το μοναδικό σύστημα καθισμάτων Lounge παρέχει στους πίσω επιβάτες τις ανέσεις μιας πολυτελούς λιμουζίνας με όλα τα πλεονεκτήματα ευρυχωρίας και εσωτερικής ευελιξίας. Με λίγες απλές κινήσεις, τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα της δεύτερης σειράς γίνονται δύο, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στην περιοχή των ποδιών και γύρω από τους ώμους. Το αναδιπλωμένο τρίτο κάθισμα λειτουργεί σαν υποβραχιόνιο για τους επιβάτες των εξωτερικών καθισμάτων.

Το Opel Zafira Tourer σε έκδοση 2.0 CDTI Common Rail Turbo Diesel 121 kW/165 hp διατίθεται με κιβώτια ΜΤ-6 και ΑΤ-6 . Το 2.0 CDTI ecoFLEX Zafira Tourer με κινητήρα 96kW/130 hp καταναλώνει μόλις 4,5 λίτρα diesel για μία διαδρομή 100 χιλιομέτρων (119 g/km CO2). Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον μικρομεσαία πολυμορφικά.

Σπουδαίες καινοτομίες για το νέο Zafira Tourer είναι τα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως και οι ποικίλες τεχνολογίες ασφαλείας. Ανάμεσα στα συστήματα υποστήριξης είναι: adaptive cruise control βασισμένο σε ραντάρ, intelligent light ranging (ILR), αναγνώριση σημάτων οδικών κυκλοφορίας, προειδοποίηση για τυφλά σημεία, φρενάρισμα σε επικείμενη σύγκρουση και το προηγμένο park assist. Τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού διασφαλίζουν μία ξεκούραστη, άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Η δεύτερη γενιά της πολυβραβευμένης εμπρός κάμερας αποτελεί τον στυλοβάτη των νέων συστημάτων. Συνδυασμός εμπρός κάμερας Opel Eye και ραντάρ ενσωματωμένου στη μάσκα.

Η δεύτερη γενιά του ενσωματωμένου, αποκλειστικού συστήματος μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix θα διατίθεται επίσης σε ανταγωνιστική τιμή. Το FlexFix είναι πιο εργονομικό από ποτέ και περιλαμβάνει νέες λειτουργίες. Με τη βοήθεια ενός πρόσθετου αντάπτορα μπορούν τώρα να μεταφερθούν ταυτόχρονα μέχρι τέσσερα ποδήλατα.

Ορόσημο παραγωγής μισού εκατομμυρίου μονάδων για το Opel Vivaro

Το Vivaro έγραψε ιστορία στην κατηγορία των Opel van: τον Αύγουστο του 2011, το 500.000όOpel Vivaro πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Luton ( Αγγλία). Το Vivaro – που διατίθεται σε εκδόσεις Panel Van, Combi, Bus ή Platform Cab – κατέγραψε παραγωγή μισού εκατομμυρίου μονάδων σε μία δεκαετία.

«Το Opel Vivaro χαίρει υψηλής εκτίμησης σε όλη την Ευρώπη. Με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, πρακτικότητα και οικονομία είναι ένα από τα δημοφιλέστερα van της Ευρωπαϊκής αγοράς» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales, με την ευκαιρία του επετειακού οχήματος.

Τα εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων το επιβεβαιώνουν: με πωλήσεις περίπου 70.000 οχημάτων το χρόνο, το Vivaro έχει μερίδιο αγοράς σχεδόν 10% στην κατηγορία του.

Vivaro ecoFLEX: 0,6 λίτρα μικρότερη κατανάλωση

Το 2012, το Vivaro θα διατίθεται μόνο με μονάδες 2.0 CDTI diesel προδιαγραφών Euro 5. Ο κινητήρας με Φίλτρο Σωματιδίων Diesel (DPF) στάνταρ προσφέρεται σε εκδόσεις ισχύος 66 kW/90 hp ή 84 kW/114 hp. Αυτό σημαίνει ότι το Opel Vivaro πληροί τις προϋποθέσεις για το πράσινο σήμα χαμηλών ρύπων που του επιτρέπει την είσοδο ακόμα και σε περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές.

Το 2012 σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του νέου Vivaro ecoFLEX, με εκπομπές CO2 180g/km και μειωμένη κατανάλωση κατά 0,6 lit. / 100km. Το Vivaro ecoFLEX είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό σε κατανάλωση καθώς με 6,9 lit. μπορεί να διανύσει 100km. Οι βελτιώσεις του Vivaro ecoFLEX οφείλονται στην αναβαθμισμένη έκδοση της βασικής μονάδας 2.0 CDTI. Ο κινητήρας ωφελείται από τη βελτιωμένη θερμική διαχείριση, τις μακρύτερες σχέσεις μετάδοσης, την αεροδυναμική ποδιά κάτω από το αμάξωμα και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. Το Vivaro ecoFLEX διατίθεται σε εκδόσεις Panel Van, Combi, Tour και Life.

Έξι βασικές εκδόσεις, χώρος για εννέα άτομα ή φορτίο 8,4 κυβ. μέτρων

Από το 2001, η Opel συνεργάζεται με τη Renault στην παραγωγή του Opel Vivaro το οποίο καθιέρωσε νέα πρότυπα πρακτικότητας και απόδοσης καυσίμου. Οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν από δύο διαφορετικά μεταξόνια, δύο ύψη οροφής και μία μεγάλη ποικιλία βασικών εκδόσεων. Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου του Vivaro panel van είναι εντυπωσιακή, στα 8,4 κυβικά μέτρα με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.210 kg. Το Combi χωράει μέχρι εννέα επιβάτες, ενώ η πολυτελής έκδοση λεωφορείου ‘Tour’ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι οκτώ άτομα. Το Vivaro διατίθεται επίσης σαν platform cab για ατομικές λύσεις μετατροπής αμαξωμάτων και σαν πολυχρηστικό όχημα ελεύθερου χρόνου ‘Life’ που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Westfalia.

Πριν από μερικούς μήνες, η Opel και Renault ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η παραγωγή της δεύτερης γενιάς Vivaro προγραμματίζεται για τις αρχές του 2014.