Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ράλι Κένταυρος

Το Ράλι Κένταυρος θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 12 και 13 Μαΐου στις ειδικές διαδρομές του Πηλίου. Το δελτίου τύπου από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (ΛΑΒ) αναφέρει συγκεκριμένα:

Αγαπητοί αγωνιζόμενοι, θεατές, το φετινό Ράλι Κένταυρος έχει τη χαρά και τη τιμή να σας καλωσορίσει όλους στην 33η επέτειό του.

Όπως πάντα η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εργάζεται σκληρά για να προσφέρει σε αγωνιζόμενους και θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα.

Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά η Λέσχη μας θα προσπαθήσει να διοργανώσει έναν αγώνα στον οποίο αξίζει να συμμετέχει κανείς, σαν αγωνιζόμενος και σαν θεατής με νέες προκλήσεις. 

Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, όπου αγωνιζόμενοι θα καλεστούν να κάνουν έναν αγώνα, που παρόμοιος δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι. Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων Ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία το ΠΗΛΙΟ. 

Η όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Βόλου θα φιλοξενήσει τον Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων και την Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα με την υπόσχεση να δώσει σε οπαδούς και χορηγούς του ράλι, άφθονο θέαμα. 

Η δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 13 Μαΐου με 5 ειδικές διαδρομές  64 χλμ σε σύνολο αγώνα 85 χλμ εκ των οποίων οι 2 επαναλαμβανόμενες, με τους εραστές της ταχύτητας να απολαύσουν πασίγνωστες ειδικές. Αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί  ότι αυτό είναι το "μοναδικό" χρώμα του Ράλι Κένταυρος ?


Σας περιμένουμε στο Βόλο, στο Ράλι Κένταυρος 2012!!!
 

Η Οργανωτική Επιτροπή 



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κανονισμό του αγώνα, το πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες, χάρτες και διαμονή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (ΛΑΒ) εδώ.





Πηγή: ΛΑΒ



Περιοδικό Autokinisimag


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου