Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επέκταση του νέου εργοστασίου κινητήρων της Opel στο Szentgotthárd

Σχέδια επέκτασης του νέου, ευέλικτου εργοστασίου κινητήρων της Opel στην Ουγγαρία ανακοινώθηκαν από τον Αντιπρόεδρο Κυβερνητικών Σχέσεων της Opel, Joachim Koschnicke και τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Viktor Orbán. Η Opel θα επενδύσει 130 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον στη νέα αυτή εγκατάσταση, όπου ξεκίνησε η μαζική παραγωγή της νέας γενιάς τετρακύλινδρων κινητήρων SIDI (spark ignition direct injection) ECOTEC Turbo 1600 κυβ. εκατ. Με τη νέα επένδυση, το εργοστάσιο θα επεκταθεί κατά 1.600 τετραγωνικά μέτρα, πάνω από 80 νέα μηχανήματα θα εγκατασταθούν και η ετήσια παραγωγή θα αυξηθεί κατά 100.000 κινητήρες. Συμπεριλαμβανομένης της νέας προσθήκης, το ύψος συνολικής επένδυσης της Opel στην Ουγγαρία θα φτάσει περίπου τα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής θα αυξηθεί στους 600.000 κινητήρες. Η γκάμα προϊόντων που θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο κινητήρων της Opel θα περιλαμβάνει μία οικογένεια μικρών βενζινοκινητήρων, μία οικογένεια μεσαίων βενζινοκινητήρων και μία οικογένεια μεσαίων πετρελαιοκινητήρων. Οι νέες οικογένειες κινητήρων που θα πληρούν τις μελλοντικές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6, προσθέτουν άμεσο ψεκασμό στις μονάδες βενζίνης, διασφαλίζουν μία χαμηλή αναλογία ισχύος/βάρους, προσφέρουν ομαλή λειτουργία και μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Η μαζική παραγωγή των βενζινοκινητήρων 1.600 κυβ. εκατ. έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα ακολουθήσουν οι νέες μονάδες diesel 1.600 κυβ. εκατ. που ήδη πληρούν τα μελλοντικά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.