Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Honda CR-Z Με Τις Φροντίδες Της Jackson Racing

Το δελτίο τύπου που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από 3 ημέρες ήταν αρκετά σαφές. Η γνωστή εταιρία Jackson Racing που ειδικεύεται σε supercharger λύσεις για τα μοντέλα της Honda, συγκέντρωσε την προσοχή της στο CR-Z και εξέλιξε ένα νέο σύστημα κομπρέσσορα που συνεργάζεται άψογα με την υβριδική εφαρμογή IMA της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Το κιτ παρέχει 50 ίππους και 6 κιλά επιπλέον ροπής (κάτι που αντιστοιχεί σε μια αύξηση της τάξης του 40 και 38% αντίστοιχα) ενώ ο οικονομικός χαρακτήρας του CR-Z δεν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά. Η αμερικάνικη εταιρία βελτιώσεων ισχυρίζεται πως η αξιοπιστία του CR-Z διατηρείται στα γνωστά ιαπωνικά επίπεδα, κάτι που εγγυώνται οι πολύωρες δοκιμές στο όριο που έχουν υποστεί τα, εφοδιασμένα με κιτ κομπρέσσορα, οχήματα της Honda. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα τέτοιο CR-Z αγωνίστηκε στον αγώνα του Super Lap Battle 2011 και βελτίωσε το προηγούμενο υβριδικό ρεκόρ κατά 6 ολόκληρα δευτερόλεπτα.


«Συνειδητοποιούμε πως η βελτίωση των επόμενης γενιάς οχημάτων της Honda απαιτεί έναν ευέλικτο συνδυασμό τόσο οικονομίας, όσο και αξιοπιστίας και εναρμόνισης με τις νέες τεχνολογίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Oscar Jackson Sr., πρόεδρος και αρχιμηχανικός της Jackson Racing συμπληρώνοντας: «Το νέο σύστημα κομπρέσσορα για το Honda CR-Z, περιέχει όλη την 30ετή εμπειρία της εταιρίας μας στην κατασκευή ποιοτικών λύσεων για τα οχήματα της Honda και της Acura».



Το κιτ περιλαμβάνει τον κομπρέσσορα της Rotrex με κωδικό C30-74, ιντερκούλερ και περιφερειακά της Jackson Racing ενώ λεπτομέρειες για τις τιμές μπορεί να ανατρέξει κανείς στην ηλεκτρονική σελίδα της Jackson Racing.

Πηγή: Jackson Racing

Περιοδικό AutokinisiMag

Deer In The Headlights

Όσοι ασχολούνται λιγάκι παραπάνω με την ηλεκτρονική χορευτική μουσική, ίσως γνωρίζουν ένα κλασικό κομμάτι με τον παραπάνω τίτλο. Ο εμπνευστής του, απ' ότι αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο, είχε προφητικές ικανότητες. Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που όχημα συγκρούεται με ζώο (και μάλιστα με ελάφι) αλλά αυτό που αξίζει από τις παρακάτω εικόνες είναι η αντίδραση του μοτοσικλετιστή.


Το γεγονός λαμβάνει χώρα στο Rally West Virginia (ναι καλά θυμόσαστε, από τον ίδιο αγώνα είναι και αυτό το βίντεο) και για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε στα πλάνα παρακάτω.


Πηγή: Autoblog

Περιοδικό AutokinisiMag