Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpapers, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Ferrari 512F


Porsche Carrera GT



Lexus LF-LC




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πρόγραμμα Αγώνων 4x4 2012

Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Αγώνων Αυτοκινήτων 4Χ4 για το 2012 όπως αυτό επεξεργάστηκε και καταρτίστηκε από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.

Καινοτομία πού διακρίνεται αμέσως, είναι η προκήρυξη Πανελληνίου Επάθλου Super Trial 4X4, σε τρείς αντιπροσωπευτικές περιοχές της χώρας, Ρέθυμνο, Αθήνα και Πάτρα. Ένας θεσμός αγώνων πού αναμένεται να καθιερωθεί και γίνεται με “υπεραυτοκίνητα” 4Χ4 σε χώρους με δυνατότητα μεγάλης προσέλευσης θεατών, (γήπεδα - χώροι λιμανιών κλπ) υπό τύπον μεγάλης γιορτής - υπερθεάματος, προκειμένου να θαυμάζουν και να απολαμβάνουν τις δυνατότητες ανθρώπων και μηχανών πλήθος θεατών. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν και να συναγωνιστούν σε έναν αγώνα τα καλύτερα αυτοκίνητα και οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο Πρωτάθλημα 4Χ4 – Κύπελλο & Έπαθλο Αντοχής για το 2012, υπάρχουν 2 πολυήμεροι (5ημεροι) αγώνες, στην Εύβοια και στις Σέρρες, ο 24 Ώρες (2ημερος) καθώς και 2 μονοήμεροι σε Καλάβρυτα και Ναύπλιο, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι παραπάνω αγώνες όσον αφορά τα αυτοκίνητα της Ζ2, με περιορισμό όμως των ημερών σε 2 σε Εύβοια και Σέρρες. Όπως και το 2011 θα προσμετρήσουν και για τους 3 θεσμούς και οι πέντε αγώνες.

Στο “Κύπελλο Trial Ride 4X4 OFF ROAD TEAM”, το οποίο παραμένει όπως το 2011, με πέντε αγώνες σε Χαλκίδα, Καλάβρυτα, Κύθηρα, Ναύπλιο και Αττική. Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοήμεροι και θα προσμετρήσουν και οι πέντε.

Στο Κύπελλο Περιπέτειας προκηρύσσονται 5 αγώνες, από τους οποίους θα προσμετρήσουν οι 4, με τους “νεοεισερχόμενους”, Wild Terrain Γρεβενών & Trophy Ευβοίας, να συμπληρώνουν τους “παλιούς” πολύ πετυχημένους Trophy Έβρου, Wild Terrain Κω και Wild Terrain Λασιθίου.

Στο Θεσμό των Trial τώρα, το Κύπελλο Trial Κρήτης προκηρύσσεται με 5 στους 5 αγώνες, σε Ρέθυμνο – Χανιά – Ηράκλειο - Ιεράπετρα και Λασίθι, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι αγώνες της Δυτικής Ελλάδος σε Ιωάννινα – Κέρκυρα – Κόνιτσα – Πάτρα - Άρτα όπου προσμετρούν και οι 5 αγώνες.

Τέλος με 5 στους 6 και 4 στους 4 αγώνες παραμένουν τα Έπαθλα αυτοκινήτων 4Χ4 σε Κω και Λέσβο αντίστοιχα που περιλαμβάνουν αγώνες Trial και Enduro.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων εδώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Δίνουν το καλό παράδειγμα οι ταξιτζήδες της Βέροιας: Κατήργησαν την διπλή ταρίφα

Μετά απο απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο των αυτοκινητιστών στην Βέροια κατήργησαν την διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα καθώς και την χρέωση για την κλήση των ραδιοταξί μετά τα μεσάνυχτα.



Είναι μια κίνηση που σύμφωνα με τους αυτοκινητιστές ,θα βοηθήσει τόσο τον κόσμο μεσούσης της κρίσης, αλλά και τους ίδιους ,αφού τα μεροκάματα τους, έχουν πέσει αισθητά.

Πηγή: star.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης