Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Houston Coffee & Cars


Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε βίντεο από τους φίλους του High Tech Corvette και οι ίδιοι φρόντισαν να μας αποζημιώσουν με δύο χορταστικά βίντεο από τη συνάντηση «Coffee & Cars» που για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε στο Houston. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το 15λεπτο βίντεο σε δύο μέρη με πρωταγωνιστές αμερικάνικα μοντέλα και όχι μόνο.





Πηγή: HighTechCorvette




Περιοδικό Autokinisimag

Το Saab το τελευταίο


Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και δυστυχώς η Saab το δήλωσε λίγο καιρό πριν, μπαίνοντας στο πάνθεο των αυτοκινητοβιομηχανιών που άδοξα τελείωσαν την πορεία τους στις αγορές. Η Saab της βορείου Αμερικής λοιπόν βγάζει σε δημοπρασία 900 από τα τελευταία stock μοντέλα της με σκοπό να τα διαθέσει σε αντιπροσώπους, εταιρίες ενοικίασης, ιδιώτες και συλλέκτες. 300 από αυτά θα διατεθούν στο κοινό σε τιμές μειωμένες από 30 μέχρι 50% ενώ εκτός από τα τελευταία μοντέλα της Saab (400 9-3, 60 9-3 Wagons, 15 Convertibles, 29 9-4Χ Crossovers) το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε παλαιότερα μοντέλα όπως το Saab Quantum IV του 1960 και το Sonnett III του 1970.


Πηγή: Autoblog



Περιοδικό Autokinisimag

B(ullet) M(akes) W(eird) art


Χωρίς πολλά λόγια, το παρακάτω βίντεο συγκαταλέγεται στα κορυφαία (θα τολμούσαμε να πούμε πως πρόκειται για το κορυφαίο) διαφημιστικά βίντεο προώθησης αυτοκινήτων. Μια BMW M5 (η σφαίρα) εκτελεί ασκήσεις υψηλής τέχνης, θυμίζοντας Salvador Dali και δείχνοντας παράλληλα το δρόμο για το πως θα έπρεπε να είναι όλες οι διαφημίσεις αυτοκινήτων. Τα συγχαρητήριά μας στην καναδική BMW. Απολαύστε το.




Πηγή: BMW Canada via YouTube



Περιοδικό Autokinisimag

Dr. Ag Ift


Ο Dr. Ag Ift είναι ένας Ιάπωνας γιατρός παγκοσμίου φήμης που το όνομά του είναι τόσο δύσκολο για κάποιον μη-Ιάπωνα να το προφέρει που ο ίδιος προτιμά να χρησιμοποιεί το απλοποιημένο και σχετικά εύηχο Ag Ift. Ένα από τα πολλά πάθη του γιατρού είναι και οι αγώνες drag αλλά και οι αγώνες drift. Απολαμβάνει τόσο την αδρεναλίνη της επιτάχυνσης όσο και την ένταση της πλαγιολίσθησης. Ορισμένες φορές σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι αυτό που τον συγκινεί περισσότερο.


Τον προβληματισμό του δόκτωρος, βιώνουμε και εμείς, η ομάδα του περιοδικού Autokinisimag, ακροβατώντας συνεχώς μεταξύ της ευθείας αλλά και της πλαγίας οδού. Στο τέλος, αυτό που συνειδητοποιούμε είναι ότι αυτό με το οποίο είμαστε παθιασμένοι είναι η αυτοκίνηση με όλες τις εκφάνσεις της. Όπως και το όνομα του γιατρού θα μπορούσε να σχηματίσει τις λέξεις drag και drift (μα ποιός νους θα μπορούσε να το φανταστεί;) έτσι και το δικό μας όνομα σημαίνει τα πάντα. Αυτοκίνηση!


Μ' αυτά και μ' αυτά κοντέψαμε να ξεχάσουμε το βίντεο το οποίο διαλέξαμε για την περίσταση. Formula Drift λοιπόν και 3ος γύρος του πρωταθλήματος στο Palm Beach με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών να μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί που το να αντικρίζεις την άσφαλτο από το παρμπρίζ θεωρείται άκρως ξεπερασμένο.


* Ελπίζουμε να μην ξεχάσατε το Drift What You Bring. Πολλά και όμορφα πράγματα πρόκειται να συμβούν.



Πηγή: Falken via YouTube



Περιοδικό Autokinisimag

Vintage Chic


Η vintage-mania είναι κάτι παραπάνω από γεγονός. Vintage ρούχα, vintage αξεσουάρ, vintage κουρέματα και συμπεριφορές. Ενώ λοιπόν η ομάδα του Autokinisimag δεν φημίζεται για τις vintage στιλιστικές της επιλογές (έτσι τουλάχιστον έδειξε το τελευταίο meeting), δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα παλιά αυτοκίνητα (αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον προσωπικό στόλο του περιοδικού).


Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν - των τεσσάρων τροχών - η έννοια του vintage αποκτά μια άλλη, συγκινητική θα λέγαμε σημασία. Η αίσθηση του να επαναφέρεις, με προσωπική εργασία, ένα τετράτροχο στη ζωή και να του χαρίζεις πολλά και ένδοξα χιλιόμετρα είναι απερίγραπτη. 

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει περίτρανα αυτή την αίσθηση. Χωρίς υπερβολές, αποτυπώνει μια παρελθοντική μαγεία τόσο γλαφυρά που η φράση «δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά» δείχνει να διατηρεί την ισχύ της για μερικά χρόνια ακόμη.


Ρίξτε μια ματιά στο Datsun Wagon και το Toyota Hilux του βίντεο, δύο ακόμη οχήματα που, έπειτα από το Skyline που σας παρουσιάσαμε στο παρελθόν, φιγουράρουν στο φακό του Depth of Speed.





Πηγή: Depth of Speed via Vimeo



Περιοδικό Autokinisimag