Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ποιά αυτοκινητοβιομηχανία προτιμούν οι Έλληνες;

Πρώτη στις πώλησεις των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκίνητων στην ελληνική αγορά, ήταν για το 2011... η Toyota. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι ταξινομήσεις των επιβατικών αυτοκίνητων ανήλθαν στις 12.128 μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί σε 12,4 % της αγοράς, και των επαγγελματικών στις 1.479 μονάδες, δηλαδή ποσοστό 23,3%.




Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς, Αριστείδης Αραβανής, με βάση τα αποτελέσματα της χρονιάς 2011, δήλωσε:
«Το 2011 ήταν μία ακόμα χρονιά μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας και ύφεσης. Η αγορά του αυτοκινήτου κατέγραψε περαιτέρω πτώση της τάξης του 32% λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και του περιορισμού των πιστώσεων. Παράλληλα, η Τoyota αντιμετώπισε και τις συνέπειες του σεισμού στην Ιαπωνία τον περασμένο Μάρτιο με άμεσο αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα των αυτοκνήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον και χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε το καταναλωτικό κοινό η Τoyota Ελλάς και το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων μας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να δράσουμε έγκαιρα και δυναμικά πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 13,1%, το οποίο αποτελεί και νέο ρεκόρ.
Ευχαριστούμε θερμά τους 370.000 παλαιούς και νέους πελάτες μας για την προτίμησή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τους διαβεβαιώνουμε πως η Τoyota και αυτή τη χρονιά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα και δυναμικά καλύπτοντας απόλυτα και ποιοτικά κάθε ανάγκη τους».

Η συνολική αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα το 2011 μειώθηκε κατά 31,6% σε σύγκριση με το 2010. Ειδικότερα, το 2011 έκλεισε με 104.035 ταξινομήσεις, ενώ το 2010 είχαν ταξινομηθεί 152.130 αυτοκίνητα. Στη γκάμα της Τoyota, το 2012 θα προστεθεί και η υβριδική έκδοση του Yaris.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Honda Civic σε έκδοση SUV...έρχεται το 2013;

Η Honda φημολογείται ότι θέλει να βγάλει την crossover έκδοση του νέου Ευρωπαϊκού Civic στην αγορά. Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2013, με την Honda να θέλει να κλείσει το κενό που υπάρχει μεταξύ του Civic και του CR-V.

Θα τοποθετηθεί απέναντι από το Nissan Qashqai (το οποίο ο CEO της Honda έχει ανακοινώσει ότι το ζηλεύει μηχανικά) και θα φορά τους ίδιους κινητήρες με αυτούς που υπάρχουν στην hatchback έκδοση του Civic. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε τον 1.400αρη i-VTEC με τα 100 άλογα, τον 1.800αρη i-VTEC με τα 142 άλογα, τον πετρελαιοκινητήραr i-DTEC 2.2-λίτρων με τα 150 άλογα, αλλά και τον νέο 1.600αρη turbodiesel απόδοσης 120 ίππων με 300 Νm ροπής και εκπομπές CO2 μικρότερες των 100 γρ/χλμ.

Πηγή: http://luxurycarss.blogspot.com/inews.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Το πετρέλαιο θέρμανσης έχει ξεφύγει στην κυριολεξία!!!

Στην αρχή θα νομίζετε ότι παίζει να είναι σκηνοθετημένο. Μετά θα λέτε "δεν μπορεί". Και μετά απλά θα απορείτε περιμένοντας πότε θα φύγει από τον δρόμο και θα αρχίσει τις τούμπες! Δεν ξέρουμε αν ήταν  γεμάτη ή άδεια (προφανώς άδεια) η δεξαμενή, αλλά χρειάζεται αρκετή δόση τρέλας και πολλά κότσια για να κάνεις το παρακάτω!