Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η Opel Παρουσιάζει την Ευρωπαϊκή Μουσική Περιοδεία της Katie Melua

Η ερμηνεύτρια και πρέσβειρα της Opel, Katie Melua, ξεκινά την Ευρωπαϊκή μουσική περιοδεία της αύριο στη Δρέσδη. Με την ονομασία ‘The House’, από τον τίτλο του τελευταίου της άλμπουμ, η τουρνέ θα ταξιδέψει σε 51 Ευρωπαϊκές πόλεις. Για τη Γερμανία, έχουν προγραμματιστεί συναυλίες σε 9 πόλεις μεταξύ των οποίων Βερολίνο (28 Μαρτίου), Αμβούργο (4 Απριλίου), Μόναχο (11 και 12 Ιουνίου) και Φράιμπουργκ (21 Ιουνίου).

Με την έναρξη της περιοδείας, η Opel θα προσφέρει στους οπαδούς της Katie Melua τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν το τραγούδι ‘Walk Lightly On The World’. Το αρχείο ΜΡ3 θα είναι διαθέσιμο για download από την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί (ώρα CET) μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί (ώρα CET) στη διεύθυνση www.opel-ampera.de και www.opel.de. Οι οπαδοί μπορούν επίσης να αποκτήσουν το τραγούδι δωρεάν μέσω της διαδραστικής έκδοσης του Opel Magazine για iPad, Opel iMag.

Συνδυασμός που… ηλεκτρίζει: Opel Ampera και Katie Melua live

Η έκδοση παραγωγής του Opel Ampera που πριν λίγες ημέρες έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα συνοδεύσει την Katie Melua στην περιοδεία της. Οι οπαδοί θα μπορούν να ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία πριν τη συναυλία κάνοντας την πρώτη τους γνωριμία με το επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας. Η Opel επιφυλάσσει ακόμα αρκετές εκπλήξεις όπως ένα DVD και φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς διαθέσιμες για download μέσω Bluetooth. Οι οπαδοί της Katie Melua μπορούν επίσης να στείλουν ένα live video από τη συναυλία στους φίλους τους μέσω Facebook.

«Η Katie Melua είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια. Ταιριάζει στη μάρκα μας και της δίνει μία φυσιογνωμία. Προσφέρουμε στους οπαδούς της αληθινή προστιθέμενη αξία με τις δραστηριότητές μας στις συναυλίες» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersale της Opel. «Συμβολίζουμε έννοιες όπως καινοτομία, δυναμική, περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη – αξίες τις οποίες η Katie Melua αντιπροσωπεύει αξιόπιστα και αυθεντικά».

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Opel αντιμετωπίζει θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα και νιώθω πολύ άνετα με τη συνεργασία. Η χημεία μας είναι τρομερή. Είχα ήδη την ευκαιρία να οδηγήσω την έκδοση παραγωγής του Ampera, και πραγματικά εντυπωσιάστηκα» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Παγκοσμίως διάσημη για την περιβαλλοντική ευαισθησία και τη φιλανθρωπική δράση της, η Katie Melua συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πρωταγωνιστές της διεθνούς μουσικής σκηνής με το μοναδικό και απαράμιλλο στυλ της. Έχει ήδη κερδίζει έναν εντυπωσιακό αριθμό διακρίσεων κατά τη διάρκεια της σχετικά πρόσφατης καριέρας της. Η συλλογή βραβείων της περιλαμβάνει τα “Echo” (Η Πιο Επιτυχημένη Πρωτοεμφανιζόμενη Ερμηνεύτρια σε Διεθνές Επίπεδο) και “DVD Champion” (Βραβείο Καλλιτεχνών στην Κατηγορία Μουσικής), και τα δύο το 2005, Dutch “Edison Award” 2006 (Η Καλύτερη Διεθνής Ερμηνεύτρια), World Music Award 2006 (η πιο επιτυχημένη Βρετανίδα τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο), “Golden Camera” (Η Καλύτερη Διεθνής Μουσικός) και το “Echo” (Η Καλύτερη Διεθνής Ερμηνεύτρια Rock/Pop), και τα δύο το 2007.

Η Μουσική Περιοδεία της Katie Melua* ‘The House’ 2011 (Γερμανία)

09. Μαρτίου Δρέσδη – Messe Dresden, Halle 1
28. March Βερολίνο – o2 World
30. March Νυρεμβέργη – Arena Nürnberger Versicherung
01. April Κολωνία – Lanxess Arena
02. April Μάνχαϊμ – SAP Arena
04. April Αμβούργο – o2 World
05. April Μπράουνσβαϊγκ – Volkswagen Halle
11. June Μόναχο – Philharmonie
12. June Μόναχο – Philharmonie
21. June Φράιμπουργκ – Rothaus Arena

* Όλες οι ημερομηνίες του ταξιδιού υπάρχουν στο: http://www.opel.com/experience_opel/opel-world/katie-melua/about-the-tour.html

Ανακοινώθηκαν οι τελικοί υποψήφιοι του World Car of the Year

Ανακοινώθηκε, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, η τελική τριάδα των αυτοκινήτων που θα διεκδικήσουν τα βραβεία World Car of the Year 2011.

Ο τελικός νικητής της κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθεί στις 21 Απριλίου, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:   
 
2011 World Car of the Year
Audi A8
BMW 5 Series
Nissan LEAF
 
2011 World Performance Car
Ferrari 458 Italia
Mercedes-Benz SLS AMG
Porsche 911 Turbo
 
2011World Green Car
BMW 320d EfficientDynamics
Chevrolet Volt
Nissan LEAF
 
2011 World Car Design of the Year
Alfa Romeo Giulietta
Aston Martin Rapide
Ferrari 458 Italia

Το Opel Magazine τώρα σε Ψηφιακή Έκδοση ‘Opel iMag’ για iPad

Μετά το Opel FlexApp για iPhone, η εταιρία λανσάρει τώρα την έκδοση του Opel Magazine για iPad, με την ονομασία Opel iMag. Το περιοδικό πελατών της εταιρίας προσθέτει μία σειρά διαδραστικών στοιχείων στην ψηφιακή του παρουσίαση στο μοντέρνο υπολογιστή – ταμπλέτα που κάνουν τα άρθρα πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα. Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, π.χ. με τη μορφή “making-of” εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του περιοδικού. Περιλαμβάνονται πρακτικές εφαρμογές όπως αναζήτηση Διανομέα ή κλείσιμο ραντεβού για test drive καθώς και σύνδεση με Twitter και Facebook. Στο τεύχος που κυκλοφορεί ο χρήστης μπορεί να κάνει ερωτήσεις για το επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας Opel Ampera. Όπως στα iPhone, οι χρήστες κάνουν πλοήγηση στα κείμενα με τη λειτουργία touch ή μεγεθύνουν φωτογραφίες και γραφικά. Το Opel iMag κυκλοφορεί παράλληλα με την έντυπη έκδοση και μπορεί κάποιος να το κατεβάσει δωρεάν στο iTunes store.

Η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει πριν ξεκινήσει η περιοδεία της πρέσβειρας της Opel, Katie Melua, στις 9 Μαρτίου. Στη συνέχεια, οι αναγνώστες του Opel iMag θα μπορούν να κατεβάσουν το νέο της τραγούδι “Walk Lightly on the World” δωρεάν για 48 ώρες. Οι ημερομηνίες και οι σταθμοί της περιοδείας υπάρχουν στο Opel iMag και επισημαίνονται σαν Hotspots σε ένα χάρτη Google.

«Το Opel iMag προσφέρει στους αναγνώστες προστιθέμενη αξία. Το διαδραστικό περιεχόμενο του περιοδικού είναι άκρως ελκυστικό. Το μέλλον ανήκει όλο και περισσότερα στα ψηφιακά μέσα και η Opel είναι πρωτοπόρος και σ’ αυτό τον τομέα» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales Europe της Adam Opel AG.

Τα περιεχόμενα του περιοδικού αποκτούν ζωή

Το θέμα του επόμενου τεύχους να είναι ‘Κηπουρική στην Πόλη’, και οι χρήστες iPad απολαμβάνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των αναγνωστών των έντυπων εκδόσεων: Έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε παραδείγματα της νέας αστικής τάσης μέσω ενός μπουτόν Hotspot σε χάρτη της Google ενώ με τη λειτουργία της αφής (touch), κάνουν τα λουλούδια να ανθίζουν και το γρασίδι να μεγαλώνει στην οθόνη τους. Το ίδιο διασκεδαστική είναι και η εφαρμογή graffiti στο άρθρο του Opel iMag για το νέο Corsa. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη σχεδίαση του Opel Corsa και να τη δημοσιεύσουν στο Facebook ή να τη στείλουν μέσω email. Τα επόμενα τεύχη θα περιλαμβάνουν παρόμοια διαδραστικά στοιχεία.

Μόνο στη Nissan και Απόσυρση και «Χρυσή Επιταγή»

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» από τη Nissan, μεγιστοποιώντας το κέρδος για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητό τους, μέχρι τις 31/03/2011.
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, εξακολουθεί και προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις, μέσω του προγράμματος της «Χρυσής Επιταγής» στους πελάτες που θα παραγγείλουν αυτοκίνητο μέχρι την 31η Μαρτίου 2011. Επιπρόσθετα στην περίπτωση όπου η αγορά του νέου αυτοκινήτου Nissan συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση, οι πελάτες κατοχυρώνουν και τις σημαντικές μειώσεις του Ε.Τ.Τ που ισχύουν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, κατοχυρώνει:
Σημαντικά χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (συνολικό κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο).
Επιπλέον μείωση της τελικής τιμής του αυτοκινήτου, αν η αγορά του συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι για τα ελαφρά φορτηγά η Nissan ξεκινάει πρώτη την «Μεγάλη Απόσυρση». Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι πελάτες της Nissan, επωφελούνται από εκπτώσεις που φθάνουν μέχρι 2.400 €.
Οι παραπάνω προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους πελατές της Nissan. Σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής»,καθώς και για την απόσυρση, παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

2012 Lamborghini Aventador LP 700-4


''Ήδη οι παραγγελίες για το νέο <<Ταύρο>> έχουν καλύψει την γραμμή παραγωγής του 2011'', ακούσαμε από στελέχη της ιταλικής εταιρίας.

Η Aventador LP700-4 θα εφοδιάζεται με ένα τερατώδη V12 κινητήρα των 6500 λίτρων που αποδίδει 700PS και 690Nm ροπής.Η απίστευτη αυτή ισχύς θα μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός νέου κιβωτίου 7 σχέσεων που πραγματοποιεί αλλαγές στις σχέσεις σε τουλάχιστον 50 msec!
Η επιτάχυνση των 0-100 χιλιομέτρων θα πραγματοποιείται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα του θα αγγίζει τα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα!

Το ιταλικό αυτό supercar ζυγίζει μόλις 1.575 κιλά ύστερα από τη χρήση υλικών κατασκευασμένα από ανθρακόνημα καθώς και με μία νέα ανάρτηση τύπου pushrod που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από μονοθέσια της Formula 1.

Για όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν θα πρέπει να διαθέσουν το ποσό των 265.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.