Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

VESPA TOURING Special Edition

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των εκδόσεων Touring αποτέλεσαν οι πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες διαφοροποίησης της Vespa. Η Vespa Touring, που τώρα φορά και το κουστούμι της GTS επιπλέον της LX, κλείνει το μάτι στις χιλιάδες Vespa με έξτρα εξοπλισμό που κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του κόσμου μεταφέροντας ολόκληρες γενιές και αφήνοντας το δικό τους σημάδι στην ιστορία της μετακίνησης.

Μαζί με το επιθετικό καφέ Marrone Terra di Toscana, της πρώτης έκδοσης, η Vespa LX Touring επιδεικνύει και τον κομψό και ισορροπημένο μπρονζέ χρωματισμό Bronzo Perseo.

Η Vespa GTS Touring υιοθετεί τα χαρακτηριστικά της Vespa LX Touring και λανσάρεται, στον κυβισμό 300 κ. εκ. και αποκλειστικά στο χρωματισμό “Marrone Terra di Toscana, ως η ιδανική Vespa για τουριστικές διαδρομές.

Οι λεπτομέρειες της έκδοσης Touring, τόσο στην GTS όσο και στην LX, στολίζουν τη συμπαγή και αυστηρή μορφή: ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει σχάρες χρωμίου μπροστά και πίσω, που αυξάνουν σημαντικά την ικανότητα φόρτωσης του δίτροχου· το στρογγυλεμένο και διάφανο κοντό παρμπρίζ, περιβάλει τον μπροστινό προβολέα, προσφέροντας ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και καλύτερης προστασίας του οδηγού. Η έκδοση Touring είναι εξοπλισμένη και με πλαϊνό σταντ, για μεγαλύτερη ευκολία κατά τη στάθμευση.

Η σέλα, κατασκευασμένη από προηγμένα υλικά, είναι σε σκούρο καφέ χρώμα σε όλα τα μοντέλα Touring, ενώ η διπλή ραφή τονίζει ακόμα περισσότερο την κομψότητα της Vespa.

Το στοιχείο που τονίζει ακόμα περισσότερο τον κλασικό χαρακτήρα αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις της Vespa, είναι τα πλαϊνά πλαστικά που είναι βαμμένα στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο σώμα του δίτροχου.

Ένα κομψό λογότυπο Touring, τοποθετημένο στο εσωτερικό της ποδιάς καθιστά αναγνωρίσιμες τις εκδόσεις Touring.

Οι κινητήρες, τόσο στη Vespa LX Touring όσο και στην GTS Touring, είναι σύμφωνοι με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων, με περισσότερο από ικανοποιητικά αποτελέσματα χάρη στο παγκόσμιο πρόγραμμα σχεδιασμού κινητήρων υψηλής τεχνολογίας καθώς επίσης και στη χρήση των καταλυτικών μετατροπέων και του προηγμένου συστήματος SAS.

Εξοπλισμένη με τους εξαιρετικά σύγχρονους κινητήρες 50 (2T & 4T), 125 και 150 κ. εκ, η Vespa LX Touring προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ευκινησία στην καθημερινή αστική μετακίνηση, ενώ κινείται με ασφάλεια και σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Η Vespa GTS Touring φέρει το σύγχρονο κινητήρα 300 κ.εκ με ηλεκτρονικό ψεκασμό που χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο ροπής (22,3 Nm) σε χαμηλότερες στροφές. Στο δρόμο, αυτοί οι αριθμοί μεταφράζονται σε ευελιξία και τράβηγμα από τις χαμηλές ταχύτητες, που είναι ασύγκριτο σε αυτή την κατηγορία κυβισμού.

Οι εκδόσεις touring είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Piaggio, στις τιμές:

  • VESPA GTS 300 TOURING - € 4.745

  • VESPA LX 50 2T TOURING - € 2.630

  • VESPA LX 50 4T 4V TOURING - € 2.875

  • VESPA LX 125 ie TOURING - € 3.435

  • VESPA LX 150 ie TOURING - € 3.620