Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το Fiat 500L κερδίζει 5 αστέρια στο Euro NCAP

Το νέο πολυμορφικό της Fiat κερδίζει μια σημαντική διάκριση, που απονέμεται τώρα με ακόμα πιο αυστηρούς όρους σε ό,τι αφορά τους επιβάτες (ενήλικους και παιδιά), την προστασία των πεζών και τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας. Η επιτυχία οφείλεται στη νέα αρχιτεκτονική "Small Wide" του αυτοκινήτου, η οποία δοκιμάστηκε σε χιλιάδες ώρες εξομοιώσεων στον υπολογιστή και μετά σε 200 δοκιμές σε εξαρτήματα και υποσυστήματα, περισσότερες από 100 εξομοιώσεις συγκρούσεων και περισσότερα από 100 "crash tests". Προληπτική ασφάλεια: στάνταρ μπροστινά φώτα με λειτουργία φώτων ημέρας και προβολείς ομίχλης με «προσαρμοζόμενη λειτουργία φωτισμού στροφών». Το αυτοκίνητο μπορεί να εφοδιαστεί με το καινοτόμο σύστημα "City Brake Control", που αποφεύγει ή μετριάζει τις συνέπειες των συγκρούσεων, φρενάροντας αυτόματα το αυτοκίνητο σε ταχύτητες κάτω από τα 30 χλμ./ώρα. Ενεργητική ασφάλεια: στάνταρ είναι το ABS με Brake Assist και το εξελιγμένο ESC (σύστημα ελέγχου ευστάθειας), το οποίο είναι πλήρες, με λειτουργία αντισπιναρίσματος (ASR), hill holder, λειτουργία αντιολίσθησης MSR, λειτουργία ελεγχόμενης αντίδρασης τιμονιού (driving steering torque- DST) και λειτουργία ελέγχου ανατροπής (rollover mitigation ERM). Παθητική ασφάλεια: στάνταρ μπροστινοί αερόσακοι και αερόσακοι κεφαλής -πλευρικοί αερόσακοι και αερόσακοι γονάτων διαθέσιμοι κατά παραγγελία- μαζί με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με διπλούς προεντατήρες και περιοριστές φορτίου.