Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα αυτοκίνητα Peugeot

Η Lion Ελλάς Α.Ε., ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε μία δύσκολη για όλους εποχή, και παρέχει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης μηχανικών μερών σε όλα τα νέα
αυτοκίνητα Peugeot.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της 5ετούς εγγύησης αποτελεί η τήρηση από τον
κάτοχο του αυτοκινήτου όλων των υποχρεώσεών του σχετικά με τη διενέργεια των ελέγχων
και συντηρήσεων του αυτοκινήτου σύμφωνα με τους όρους του Βιβλίου Συντήρησης του
Κατασκευαστή.
Για τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot των τελευταίων 18 μηνών, θα υπάρξει η δυνατότητα
επέκτασης της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια, με μικρό οικονομικό κόστος.
Παράλληλα, για τα επιβατικά αυτοκίνητα Peugeot εξακολουθούν να ισχύουν :
• Εγγύηση 3 ετών για προστασία χρώματος,
• Εγγύηση 12 ετών για αντισκωριακή προστασία, καθώς και
• Οδική Βοήθεια 2 ετών Peugeot Assistance.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για την 5ετή εγγύηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο
Επίσημων Εμπόρων Peugeot.

Ένα εκατομμύριο QASHQAI !

Το προσωπικό του εργοστασίου της Nissan στο Sunderland, γιορτάζει την παραγωγή του εκατομμυριοστού Nissan QASHQAI, γεγονός που αναδεικνύει το πρωτοποριακό Crossover της Nissan ως ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ επί Βρετανικού εδάφους.

H παραγωγή του QASHQAI μετράει τέσσερα χρόνια, έξι μήνες και 23 ημέρες, με αφετηρία την 5η Δεκεμβρίου του 2006. Κανένα άλλο αυτοκίνητο που κατασκευάζεται επί Βρετανικού εδάφους δεν έχει φτάσει σε παραγωγή το ένα εκατομμύριο οχήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το «εκατομμυριοστό» ασημί QASHQAI θα εκτεθεί στο O2 Arena στο Λονδίνο, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει με διαγωνισμό τo ξεχωριστό για τη Nissan αυτοκίνητο.

Το παραπάνω ρεκόρ παραγωγής του QASHQAI, έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της Nissan Motor Co. Carlos Ghosn, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βρετανό Πρωθυπουργό David Cameron, ότι η επόμενη έκδοση του QASHQAI θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατόπιν αυτού, η συνολική επένδυση της Nissan για το QASHQAI στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεπεράσει τα 422.000.000 £.
Ο Kevin Fitzpatrick, Αντιπρόεδρος παραγωγής της Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Το Nissan QASHQAI έχει μια πρωτοφανή επιτυχία από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, μόλις τεσσεράμισι χρόνια πριν. Το QASHQAI είναι ένα πραγματικά πρωτοποριακό crossover και η παραγωγή ενός εκατομμυρίου οχημάτων του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ένα φανταστικό επίτευγμα, όχι μόνο από το προσωπικό στο εργοστάσιο του Sunderland, αλλά και από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς οι οποίοι ανέπτυξαν ένα τόσο δημοφιλές αυτοκίνητο. Επίσης δεν λησμονούμε ότι στην επιτυχία αυτή έχει συμβάλλει καθοριστικά και το δίκτυο των απανταχού αντιπροσώπων μας».

Κατά μέσο όρο, 1.200 QASHQAI ανά ημέρα παράγονται στο εργοστάσιο. Περισσότερο από το 80 τοις εκατό της παραγωγής του QASHQAI εξάγεται σε 97 αγορές σε όλο τον κόσμο.

To εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland παράγει επίσης τα δημοφιλή μοντέλα Note και Juke, ενώ από το 2013 θα παράγει και το 100% ηλεκτροκίνητο LEAF.

Την παραπάνω επιτυχία του QASHQAI, συμπληρώνει για τη Nissan το ρεκόρ πωλήσεων του μοντέλου MICRA, όπου ως το τέλος του Μαΐου 2011, είχε ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η τιμή του Nissan QASHQAI ξεκινά από τις 16.940 €, η οποία συμπεριλαμβάνει τις νέες μειωμένες τιμές σε συνδυασμό με την ειδική προσφορά της Nissan μέχρι το τέλος Ιουλίου, καθώς και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το Nissan QASHQAI, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.