Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ferrari Berlinetta: Η ταχύτερη Ferrari στην ιστορία της φίρμας που βγαίνει στην παραγωγή

Δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την ισχυρότερη και ταχύτερη Ferrari που έχει βγει στην παραγωγή, την Ferrari Berlinetta, η οποία θα αντικαταστήσει την 599. Το νέο όχημα είναι ελαφρύτερο κατά 70 κιλά από την 599. Θα έχει φυσικά 12κύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητα 6.2 λίτρα και άφθονα άλογα...μόλις 740! Η αναλογία κιλών ανά ίππο είναι της τάξης του μόλις 2,1, ενώ τα 0-100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,1 δλ. και τα 0-200 χ.α.ω. σε μόλις 8,5. Το εσωτερικό της είναι ανεπτυγμένο γύρω από τον οδηγό, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.









Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Σπορ Peugeot 208 -το νέο καμάρι των Γάλλων έρχεται στην Γενεύη

Τέρμα το γκάζι από την Peugeot 208 σε ότι αφορά το 208, το οποίο αναμένεται με αγωνία για τους Γάλλους στην αγορά. Αναμφίβολα το νέο μικρό της Peugeot αναμένεται να είναι η νέα εμπορική ναυαρχίδα των Γάλλων, ποντάροντας οικονομικά πολλά σε αυτό.



Ετσι, μαζί με το 208, στη Γενεύη θα αποκαλυφθεί και η GTi έκδοση του, σε πρωτότυπη μορφή! Στο εσωτερικό του, το 208GTi διαθέτει σπορ καθίσματα με το λογότυπο GTi, σπορ τιμόνι, ενώ εξωτερικά έχουν προστεθεί αρκετά αεροδυναμικά «καλούδια» προς τέρψιν των οφθαλμών αλλά και για ουσία, αφού θα είναι αρκετά γρήγορο! Κάτω από το καπό του λοιπόν θα φιλοξενείτε ο 1,6lt κινητήρας του RCZ, απόδοσης 200 PS και 28,0 kgm ροπής.
Σύμφωνα με τους Γάλλους οι επιδόσεις θα είναι επιπέδου GTi, με τα πρώτα 100km/h να καλύπτονται σε μόλις 7,0sec. Την μεταφορά της δύναμης στον εμπρόσθιο άξονα έχει αναλάβει ένα 6τάχυτο, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων…





Πηγή: protothema/takis trakouselis

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης