Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Life is Simple


Ή μάλλον καλύτερα drifting is simple! Το γιατί θα το καταλάβετε μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο. Γιατί το drift στην Ιαπωνία δεν απαιτεί φρουφρού και αρώματα.

Drift Matsuri Autumn 2012 エビス ドリフト秋祭り) by JyuRoku from JyuRoku on Vimeo.

Περιοδικό Autokinisimag

Not just another Ring video


Όπως λοιπόν δηλώνει και ο τίτλος: «όχι ένα ακόμη βίντεο» από τη θρυλική διαδρομή του Nürburgring. Ο λόγος; Φαινομενικά απλός αλλά βαθύτατα σημαντικός. Το βίντεο που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω μας έρχεται κατευθείαν από τον Κωνσταντίνο Σιδηρά, φωτογράφο και βιντεολήπτη του περιοδικού Autokinisimag. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και παρακολουθήστε ένα, κατά κάποιο τρόπο, «δικό μας» βίντεο με τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις μια εβδομάδας στην «πράσινη κόλαση».

A week at the 'Ring from K. Sidiras on Vimeo.

Περιοδικό Autokinisimag

Cine - Block: Type-R

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται βροχερό και δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από σπίτι, κουβέρτα και ταινία. Πέρα βέβαια από αμερικάνικο και μη κινηματογράφο, υπάρχουν και ορισμένα «διαμάντια» που είμαστε σίγουροι πως πολλοί από εσάς θα εκτιμήσουν και θα τα κατατάξουν σε υψηλή θέση στη to watch λίστα τους.


Cine - Block λοιπόν και σήμερα σας μεταφέρουμε την πρώτη international έκδοση της εκπομπής Best Motoring. Το θέμα της; Μα φυσικά το κόκκινο R σήμα στα μοντέλα της Honda. NSX, Integra και Civic οι κύριοι πρωταγωνιστές του υλικού που πρόκειται να παρακολουθήσετε ενώ συμβουλή μας είναι να μην βιαστείτε να εγκαταλείψετε το βίντεο πριν δείτε τον εξωφρενικό γύρο του Motoharu Kurosawa (Gan-san) στο Nürburgring με την τότε πρωτότυπη έκδοση του S2000. Καλό Σαββατοκύριακο!


Πηγή: YouTube

Περιοδικό Autokinisimag

Dakar 2013: Ενημέρωση Σαββάτου




Μπορεί σήμερα να ξεκινά το Σαββατοκύριακο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η δράση στο Dakar σταματά. Η σημερινή ενημέρωση περιλαμβάνει τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις επιδόσεις των φορτηγών και των τετράτροχων μοτοσικλετών στο σκέλος Arica - Calama καθώς και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το τελευταίο σκέλος του αγώνα Calama -Salta. Θρύλος του ράλι Dakar είναι για σήμερα ο Stephane Peterhansel.


Πηγή: Dakar 

Περιοδικό Autokinisimag