Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η Heidi Hertzer είναι μια πραγματική οδηγός

Η Heidi Hertzer είναι 75 ετών και οδηγά. Δεν μετακινείται απλώς αλλά οδηγά. Έχει κατά καιρούς λάβει μέρος σε διάφορα ράλι και αγώνες (Mille Miglia, Carrera Panamericana) και απ' ότι φαίνεται διψά για περιπέτεια.



 Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει τον γύρο του κόσμου με ένα όχημα μεγαλύτερο σε ηλικία και από την ίδια. Η Hertzer σκοπεύει να επαναλάβει τη διαδρομή, που το 1928 η Clärenore Stinnes οδήγησε για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας το 91 ετών Hispano Suiza roadster της. Το ταξίδι της βερολινέζας θα ξεκινήσει το 2014 και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ίδια και την ιστορία της με τα αυτοκίνητα. 




Καλό δρόμο Heidi!

Πηγή: eGarage

Περιοδικό Autokinisimag