Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Τα wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpapers, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ στη φωτογραφία-Ορισμός ως φόντου επιφάνειας εργασίας ή Ορισμός ως ταπετσαρία.

Mηχανή 1600 από ένα Honda S2000




Το ημερολόγιο της νέας χρονιάς! Μήνας Ιανουάριος



Το ημερολόγιο της νέας χρονιάς! Μήνας Φεβρουάριος




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Iδού η νέα Mercedes SL

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes SL, ένα μήνα πριν την επίσημη πρώτη εμφάνιση, στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit. Μάλλον η Mercedes δεν έχει πολύ έχέμυθους υπαλλήλους αφού πριν λίγο καιρό είχαν διαρεύσει και τα πρώτα σχέδια. Για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νέου οχήματος και τον σχεδιασμό του δείτε το προηγούμενο άρθρο του autokinisimag.blogspot.com πατώντας εδώ





Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

Καλές γιορτές σας ευχόμαστε και πάντα καλότυχοι στο δρόμο! Όπως ο οδηγός που θα δείτε παρακάτω!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η ταχύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα του κόσμου!

Η BMW ανάθεσε στον σχεδιαστή Gavin Patterson να σχεδιάσει την χριστουγεννιάτικη κάρτα της εταιρίας. Ως εδω καλά. Μόνο που έπρεπε να την σχεδιάσει μέσα σε μια ολοκαίνουργια 2012 BMW M5, εν κινήσει! Ο Patterson προσπάθησε να σχεδιάσει μερικά από τα πιο συνηθισμένα μοτίβα: ένα δέντρο, ένα ελαφάκι, μια μπάλα κ.ο.κ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μην καρφώσει τον μαρκαδόρο στο μάτι του! Το αποτέλεσμα άρεσε στη BMW και θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο:



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έρχεται τον Μάρτιο το νέο Honda Civic

Η νέα, 9η γενιά του Honda Civic αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2012, αρχικά σε εκδόσεις βενζίνης 1.4 και 1.8 λίτρων και σε τιμές που αναμένεται να κυμανθούν κοντά σε αυτές του τρέχοντος μοντέλου.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, η βασική έκδοση του Civic 1.4 αναμένεται να ξεκινά περίπου από τα 17.500 Ευρώ. Το νέο Civic θα έχει με τον κινητήρα 1.4 100 ίππων και με τον 1.8 142 ίππων δύο εκδόσεις, τις Comfort και Sport, ενώ η δεύτερη θα διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

Στο τέλος του 2012 η γκάμα του Honda Civic αναμένεται να εμπλουτιστεί και από τον καινούριο πετρελαιοκινητήρα 1.6 Turbo Diesel.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης