Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Νέα ιστοσελίδα μεταχειρισμένων

H Piaggio Hellas στα πλαίσια της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, δημιούργησε μια νέα εταιρική ιστοσελίδα για τα επώνυμα μεταχειρισμένα οχήματα του δικτύου της. Η ιστοσελίδα www.piaggiogroup-used.gr, προσφέρει ένα χώρο για αποκλειστική προβολή των μεταχειρισμένων σκούτερ και μοτοσυκλετών του Ομίλου Piaggio που διαθέτει το δίκτυο επίσημων διανομέων, με πολύ φιλική προς τον επισκέπτη παρουσίαση των αγγελιών, πλούσιο περιεχόμενο και καινοτόμες λειτουργίες. Πρόκειται για μια εταιρική πλατφόρμα σε σύνδεση με τις εταιρικές ιστοσελίδες των εμπορικών σημάτων της Piaggio Hellas όπου θα φιλοξενούνται οι αγγελίες των συνεργατών βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και με στόχο την εγγυημένη ποιότητα και την εξασφάλιση της επένδυσης για τον πελάτη Piaggio. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα μεταχειρισμένων οχημάτων, διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :  Αποκλειστική προβολή οχημάτων του Piaggio Group  Γρήγορη και Αναλυτική αναζήτηση  Νέα / Ανακοινώσεις  Αξεσουάρ  Οδηγό Αγοράς  Μηχανή αναζήτησης Δικτύου Piaggio πανελλαδικά  Φόρμα επικοινωνίας με Piaggio Hellas  Δυνατότητα σύγκρισης οχημάτων  Προβολή πρόσφατων αγγελιών στην κεντρική σελίδα  Επικοινωνία μέσω hyperlinks με όλες τις επίσημες ιστοσελίδες της Piaggio. Τα χαρακτηριστικά αυτά δημιουργούν ένα διαδικτυακό περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, που εμπνέει ασφάλεια αλλά και απόλυτη ικανοποίηση στον υποψήφιο αγοραστή. Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες προβολής μεταχειρισμένων οχημάτων, όπου προβάλλονται οχήματα από ιδιώτες ή από πωλητές εξωτερικού, η ιστοσελίδα www.piaggiogroup-used.gr φιλοξενεί αγγελίες που πωλούνται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Piaggio Hellas. Όλες οι αγγελίες είναι εγκεκριμένες για την πληρότητα και εγκυρότητα των στοιχείων τους. Επισκεφτείτε σήμερα το www.piaggiogroup-used.gr και αγοράστε το μεταχειρισμένο όχημα του Piaggio Group που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το δίκτυο Εξ. Επισκευαστών της Piaggio Hellas βρίσκεται στην διάθεση σας για την επισκευή και συντήρηση του οχήματος σας.

Καμπάνια αλληλεγγύης από τη SEAT

Οι εργαζόμενοι στην SEAΤ στην Ισπανία συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό στα πλαίσια καμπάνιας αλληλεγγύης για την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών που αποσκοπεί στην πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Κάτω από το σλόγκαν “Είμαστε SEAT, δείχνουμε αλληλεγγύη”, η μάρκα έχει ενθαρρύνει τα 14.000 άτομα που περιλαμβάνουν το εργατικό δυναμικό του SEAT Group να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία καθίσταται περισσότερο αναγκαία από ποτέ, λόγω της επιδείνωσης της ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Για μία εβδομάδα και χάρη στην συνεργασία των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, οι εργαζόμενοι της SEAT παραδίδουν τις συνεισφορές τους σε διάφορα σημεία συλλογής που έχουν παραχωρηθεί στις εγκαταστάσεις στο Martorell, στη Βαρκελώνη-Zona Franca και στο El Prat de Llobregat καθώς και στα γραφεία στην Μαδρίτη. Εκτός από την οργάνωση των logistics και την κινητοποιήση των εργαζομένων μέσα από εσωτερικά κανάλια επικοινωνίας, η SEAT έχει καλέσει επίσης και τους προμηθευτές της να συμμετάσχουν σε αυτήν την ενέργεια αλληλεγγύης, ενώ και η ίδια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια πρόσθετη οικονομική συνεισφορά του Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη της χρηματοδότησης έργων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ο Πρόεδρος της SEAT, James Muir επισήμανε την μεγάλη σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων: “Στην SEAT έχουμε δεσμευτεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, ιδίως όσον αφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Κάθε συνεισφορά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι, είναι μεγάλη και φανερώνει τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη του καθενός μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε”. Η Πρόεδρος του Ισπανικού Ερυθρού Σταυρού Manuela Morán έχει δηλώσει πως η προτεραιότητα του Ερυθρού Σταυρού είναι “να συμπαρασταθεί σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε εξαιρετικά ευάλωτη κατάσταση, όπως οι οικογένειες όπου όλα τα μέλη είναι άνεργοι ή τα παιδιά που ζουν σε φτωχά νοικοκυριά. Έχουμε ξεκινήσει έκκληση με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας μας να ανταποκριθούμε στο αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις”. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες για δύο εκατομμύρια ανθρώπους στην Ισπανία. Με την έναρξη αυτής της παγκόσμιας έκκλησης, η οργάνωση έχει ως στόχο να βοηθήσει επιπλέον 300.000 ανθρώπους.