Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

NΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ

Η πρώτη σε εταιρία σε παραγωγή αυτοκινήτων Τoyota σκοπεύει να λανσάρει 11 νέα υβριδικά μοντέλα ως το τέλος του 2012 καθώς ο ανταγώνισμος για την δημιουργία «οικολογικών» αυτοκινήτων συνεχώς μεγαλώνει.
Η απόφαση αφορά εξ’ ολοκλήρου νέα αλλά και ανασχεδιασμένα μοντέλα τα οποία θα είναι εξόπλισμένα με όλη την γκάμα των κινητήρων της εταιρίας. Η Toyota στηρίζετε στο κλάσσικο συνδιασμό βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητηρα.
Την ώρα που η Nissan ανακοίνωσε ήδη την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, υπο σκέψη βρίσκετε η παραγωγή τέτοιου και από την Toyota. To project θα βασίζετε στο ήδη υπάρχων IQ.
Ενώ λοιπόν η Nissan ήδη φέρνει στην αγορά στις 20 Δεκεμβρίου το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η Toyota παρουσιάζετε «μώρο» στο τομέα αυτό με τον πρόεδρο της, Akio Toyoda, να δηλώνει ως συμαντικότερο εμπόδιο την δημιουργία ενός βολικού συστήματος επαναφόρτισης των μπαταριών. Ανυσιχία που την εξέφρεσα με την παρουσίαση του κονσεπετ του “RAV 4 EV” στο AUTO SHOW που πραγματοποήθηκε στο Los Angeles.

Ανέκδοτο


Ένας πιτσιρικάς πάει στο φαρμακείο και ζητάει 10 κουτιά βαζελίνη.
- Ορίστε, λέει ο φαρμακοποιός.
Μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται ο πιτσιρικάς και ζητάει 20 κουτιά βαζελίνη.
- Ορίστε, λέει ο φαρμακοποιός.
Σε λίγο ξαναεμφανίζεται ο πιτσιρικάς και λέει:
- Ε, δεν μου δίνετε όλες τις βαζελίνες να τελειώνουμε;
- Ορίστε, λέει ο φαρμακοποιός πάλι, αλλά άρχισε να ανησυχεί και πάει στην γωνία και βλέπει τον μικρό να αλείφει ένα αμάξι με τις βαζελίνες.
Απορεί ο φαρμακοποιός και ρωτά τον πιτσιρικά:
- Γιατί αλείφεις το αμάξι με βαζελίνη;
- Γιατί ο πατέρας μου είπε ότι αν γρατζουνίσω το αυτοκίνητο θα μου το βάλει στον *ώλο!