Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Girsky πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Adam Opel AG. Ο Peter Thom νέος Επικεφαλής Παραγωγής της Opel


Ο Αντιπρόεδρος της General Motors, Stephen Girsky είναι ο νέος Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Adam Opel AG, με άμεση ισχύ. Ο Girsky αντικαθιστά τον Nick Reilly, ο οποίος παραιτήθηκε από Μέλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου. Ο Reilly πρόσφατα δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό επαγγελματική δράση και τη GM το Μάρτιο του 2012.

«Με τον Steve Girsky Πρόεδρο του Συμβουλίου και τον Karl-Friedrich Stracke Πρόεδρο της GME & CEO της Opel, η GM έχει δύο εξαιρετικά έμπειρους ηγέτες που θα οδηγήσουν την Opel στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της GM, Dan Akerson. «Αυτοί θα βασιστούν στα ισχυρά θεμέλια που χτίστηκαν υπό την ηγεσία του Nick Reill με στόχο την επιστροφή των Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων μας στη βιώσιμη κερδοφορία».

Και πρόσθεσε: «Η GM έχει δηλώσει τη δέσμευσή της στην Opel και επιθυμεί τη βιώσιμη ανάπτυξη της μάρκας. Για να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες της Opel, θα συνεχίσουμε να βελτιστοποιούμε τη δομή κόστους και τα περιθώρια κέρδους και να εκμεταλλευόμαστε καλύτερα τις οικονομίες κλίμακας της GM».

Τις προσπάθειες αυτές υποστηρίζουν οι διορισμοί στο Εποπτικό Συμβούλιο της Opel του Οικονομικού Διευθυντή της GM, Dan Ammann, και του Προέδρου Διεθνών Δραστηριοτήτων της GM, Tim Lee. Ο Girsky διατελεί μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel από τον Ιανουάριο του 2010.

Επιπλέον, το Εποπτικό Συμβούλιο της Adam Opel AG διόρισε τον Peter Thom νέο μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνο Παραγωγής με ισχύ από 1ης Μαρτίου, 2012.
Ο Thom (48), ο οποίος έχει επίσης διατελέσει Αντιπρόεδρος Παραγωγής της Opel, διαδέχεται τον Reinald Hoben (59) που συνταξιοδοτείται στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ο Peter Thom είναι αυτή τη στιγμή Διευθυντής Παραγωγής της GM China, με έδρα τη Σαγκάη. Διαθέτει πλούσια διεθνή εμπειρία στο χώρο της παραγωγής και έχει διατελέσει διευθυντής εργοστασίου στις εγκαταστάσεις της GM στο Σάο Πάολο (Βραζιλία), Λούτον (Βρετανία) και Άιζεναχ (Γερμανία).

Ο Thom, ο οποίος ήταν επίσης Πρόεδρος της Opel Eisenach GmbH, έπαιξε ζωτικό ρόλο στη μεταμόρφωση του εργοστασίου της Θουριγγίας σε μία από τις πιο παραγωγικές μονάδες της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. «Με τιμά η απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου και ανυπομονώ να επιστρέψω στη Γερμανία και να πλαισιώσω την ομάδα που διαμορφώνει τη μελλοντική επιτυχία της Opel» δήλωσε ο Peter Thom.

Ο CEO της Opel, Karl-Friedrich Stracke επαίνεσε τον Reinald Hoben για την αφοσίωση και την εξαιρετική δουλειά του από το 1978 που προσήλθε στην εταιρία σαν νεαρός μηχανικός. «Χάρη στη δουλειά του Reinald Hoben και της ομάδας του, η Opel είναι ο πιο παραγωγικός κατασκευαστής στην Ευρώπη και τα εργοστάσιά μας κατασκευάζουν αυτοκίνητα πρότυπης ποιότητας για τους πελάτες μας» δήλωσε ο Stracke. «Καλωσορίζουμε τον Peter Thom πίσω στη Γερμανία και ευελπιστούμε από τη νευραλγική θέση του Υπεύθυνου Παραγωγής να αναπτύξει και να επεκτείνει περαιτέρω την ισχυρή παρουσία μας».

Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2012:οι δέκα φιναλίστ

Κάθε χρόνο επαγγελματίες δημοσιογράφοι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που ασχολούνται με την ενημέρωση του αυτοκινήτου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την επιλογή του καλύτερου αυτοκινήτου.

Σκοπός του θεσμού είναι η επιλογή του νέου μοντέλου που παρουσιάστηκε μέσα στην χρονιά και προάγει περισσότερο την ιδέα της αυτοκίνησης όπως αυτή είναι αντιληπτή στην Ελλάδα.

Από την πρόσφατη, μυστική ψηφοφορία, προέκυψαν τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση, τα οποία είναι με αλφαβητική σειρά τα:

- CHEVROLET Aveo,
- CITROEN C4,
- CITROEN DS4,
- FORD Focus,
- HYUNDAI ix35,
- KIA Picanto,
- LANCIA Ypsilon,
- NISSAN Micra,
- PEUGEOT 508 και
- TOYOTA Yaris.

H διαδικασία της τελική επιλογής, θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη. Εσείς πoιο θα ψηφίζατε;

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Toyota FT-86 :Μία πρώτη γεύση που μας ανοίγει την όρεξη

Το πρώτο video του Toyota FT-86 μας δίνει η Toyota, λίγο πριν αυτό κάνει την παγκόσμια εμφάνιση του στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε πως το νέο πισωκίνητο κουπέ της ιαπωνικής εταιρίας, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη Subaru, από την οποία δανείζεται και τον 2-λιτρο ατμοσφαιρικό boxer κινητήρα.



Πηγή: trcoff.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Προσοχή! Ένα νέο σκαθάρι στην άσφαλτο!

Τo Beetle, το αυτοκίνητο ορόσημο για την αυτοκινητοβιομηχανία, επανέρχεται δυναμικά.Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Cult, Design, Sport), εφοδιασμένο με τέσσερις κινητήρες: 1.2 TSI των 105 ίππων, 1.4 TSI των 160 ίππων, 2.0 TSI των 200 ίππων και 1.6 TDI των 105 ίππων.



Μικρές χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό, όπως το στρογγυλό κοντέρ στον πίνακα οργάνων, το ταμπλό στο χρώμα του αυτοκινήτου και το χαρακτηριστικό ντουλαπάκι συνοδηγού, φέρνουν μνήμες από το κλασσικό Beetle.


Πιο αναλυτικά, οι τιμές πώλησης του νέου VW Beetle είναι οι εξής:

1.2 TSI Cult: 17.560 ευρώ

1.2 TSI Design: 18.440 ευρώ

1.4 TSI Design: 21.280 ευρώ

1.4 TSI Sport: 22.660 ευρώ

2.0 TSI DSG: 30.890 ευρώ

1.6 TDI Cult: 20.560 ευρώ

1.6 TDI Design: 21.480 ευρώ.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης