Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τα Good Design Awards 2010 τιμούν τα προϊόντα της Honda

Τα προϊόντα Honda έχουν τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις στο πρόγραμμα Good Design Awards: ανάμεσα στα βραβευμένα μοντέλα είναι το σπορ υβριδικό Honda CR-Z το οποίο πήρε ένα Good Design Award Best 15. Το CR-Z επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία του και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε τελετή για την ανάδειξη του νικητή του Grand Award στις 10 Νοεμβρίου.

Τα Good Design Awards αποδεικνύουν ότι η σχεδίαση δίνει νέες απαντήσεις/λύσεις σε ποικίλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και προβάλλει τις τάσεις ενός μελλοντικού lifestyle στο κοινό, τη βιομηχανία και την κοινωνία γενικά.

Οι κριτές περιέγραψαν την υποδειγματική αεροδυναμική της οροφής και τη ροή από το εμπρός τμήμα προς τα πλαϊνά και πίσω πάνελ σαν μία αριστοτεχνική σχεδίαση με άψογο φινίρισμα που πρόκειται να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς στη «γοητεία των αυτοκινήτων». Με γνώμονα αυτό, το αυτοκίνητο τιμήθηκε με το Best 15 Good Design Award.


Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν της Honda κερδίζει το Good Design Award Best 15: προϊόντα που έχουν ήδη βραβευτεί είναι το Monpal ML200 4 wheel scooter, το HondaJet, το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCX Clarity και το Insight hybrid.

Το Good Design Grand Award θα απονεμηθεί στην πιο αξιόλογη από τις 15 καλύτερες συμμετοχές (‘Best 15’) στις 10 Νοεμβρίου και μάλιστα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό, Kan Naoto.

Φέτος, η Honda τιμήθηκε επίσης με Good Design Awards για τα εξής προϊόντα της:

Μοτοσικλέτες
  • VFR1200F Σπορ μοτοσικλέτα τουρισμού
  • VT1300CX - Μοτοσικλέτα cruiser
  • PCX – Μοντέρνο μεσαίο scooter
Αυτοκίνητα
  • STEPWGN/STEPWGN SPADAMPV για την Ιαπωνική αγορά
Προϊόντα Παραγωγής Ισχύος
  • Enepo EU9iGB- Κομψή, φορητή γεννήτρια
Σαν μία ακόμα απόδειξη της διαχρονικής σχεδίασης των προϊόντων Honda, ο τετράχρονος εξωλέμβιος κινητήρας έλαβε το Good Design Long Life Design Award. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν Honda κερδίζει αυτό το βραβείο. Το Good Long Life Design Award απονέμεται σε προϊόντα που είτε κατασκευάζονται ή πωλούνται και στα οποία οι βασικές σχεδιαστικές αρχές παραμένουν ίδιες πάνω από δέκα χρόνια αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και μοναδικότητα των χαρακτηριστικών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα Honda επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.honda-eu.com

Εμπορική Πολιτική Citroën Hellas


Το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» προσφέρει ένα ιδιαίτερα ισχυρό κίνητρο στους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο ενώ διαθέτουν παλιό προς ανταλλαγή ή απόσυρση. Ο αγοραστής λαμβάνει διπλό κέρδος καθώς αφενός δίνει το παλιό του αυτοκίνητο προς ανταλλαγή ή απόσυρση και αφετέρου κερδίζει ένα σημαντικό ποσό επιπλέον της πραγματικής του αξίας. Αναλυτικά για τα επιβατικά μοντέλα το όφελος διαμορφώνεται έως εξής.

ΜΟΝΤΕΛΟ
GREEN BONUS
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ Ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ (σε ευρώ)
C1 3D
1.500
C1 5D
1.300
C3 classic 1.1
3.100
DS3
1.000
New C3 1.1
1.600
New C3 1.4 – 1.6
2.000
C4 (Hatchback)
2.500
C4 (Coupe)
3.500
C5 1.6THP Ambiance
5.300
C5 1.6THP (εκτός Ambiance)
4.000
C3 Picasso
3.000
C4 Picasso & Grand C4 Picasso
3.500
Xsara Picasso
3.000
Nemo επιβατικό
1.500
Berlingo επιβατικό
1.500


Το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» ισχύει για τις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Ολική απόσυρση υπάρχοντος αυτοκινήτου και αγορά νέου
  • Ανταλλαγή υπάρχοντος αυτοκινήτου και αγορά νέου
  • ΙΣΧΥΕΙ και για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης έχει ήδη αποσύρει το αυτοκίνητο του. Στη περίπτωση αυτή ο πελάτης οφείλει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά απόσυρσης στο διανομέα της Citroën.

Προσφορά για Navigation (“My Way”) για το C5 1.6 Turbo

Μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά συνοδεύει όλα τα ετοιμοπαράδοτα C5 1.6 Turbo που είναι εφοδιασμένα με το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης “My Way”. Μέχρι και τις 31/10/2010 η χρέωση του “My Way” θα είναι 500 € αντί του ποσού των 1.240 € που έχει καθοριστεί στον τιμοκατάλογο.

Επαγγελματικά Αυτοκίνητα

Όσον αφορά την γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων Citroën, το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» λειτουργεί ακριβώς όπως και στα επιβατικά με το όφελος να φτάνει έως τα 2500 €.

Ανέκδοτο

Μια φορά ήταν ένας που βρισκόταν σε μια ερημική περιοχή, κάπου ανάμεσα σε Αθήνα και Λαμία. Ήταν χειμώνας, έκανε παγωνιά. Έκανε ώτο- στοπ για να πάει μέσα στην πόλη. Η ώρα ήταν περασμένες 1:00 τα μεσάνυχτα.

Από τα λιγοστά αυτοκίνητα που πέρασαν κανένα δεν σταμάτησε. Τα χέρια του είχαν κοκαλώσει, μελάνιασε από το κρύο. Καταλάβαινε πως αν δεν σταματήσει κάποιος μέσα σε λίγη ώρα θα έφτανε το τέλος του. Ελπίδες δεν είχε.

Σκέφτηκε ότι αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω ας ξαπλώσω στη μέση του δρόμου για να με βρουν. Εκεί που ξάπλωσε, από μακριά βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μικρή ταχύτητα, σηκώνεται τρέχει, ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα.

- "Ααχ! παράδεισος είναι εδώ. Χίλια ευχαριστώ που σταμα....."
Γυρίζει και βλέπει το κάθισμα του οδηγού άδειο. Το τραύλισμα άρχισε να μετατρέπεται σε πανικό όταν το αυτοκίνητο συνέχιζε να προχωράει!

- "Αμάν το αμάξι είναι στοιχειωμένο!"
Έκανε να ανοίξει την πόρτα να κατέβει αλλά ο τσουχτερός αέρας του άλλαξε το μυαλό.
- "Μπριτς που θα κατέβω. Στοιχειωμένο, ξεστοιχειωμένο εγώ εδώ θα μείνω."

Το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ συνέχιζε την πορεία του κανονικά, είχε μπει στην εθνική και κάπου αργότερα έστριψε σ` ένα βενζινάδικο να βάλει βενζίνη, σε λίγο ανοίγει η πόρτα του οδηγού και μπαίνει ένας μέσα.

- "Αχ! Μη μπαίνετε σ` αυτό το αμάξι! Είναι στοιχειωμένο!"
- "Πιο στοιχειωμένο ρε μαλάκα! Απ` τα διόδια το σπρώχνω!"

Παράνομες Κόντρες

Οι κόντρες στην αρχαία Ελλάδα...
Τη στιγμή που κάποιοι σε στρογγυλές καρέκλες, τη στιγμή που περιμένουμε από την κυρία Στεφανίδου να μάθουμε το "πρόβλημα" με τις παράνομες κόντρες, κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα έχει το δικό της στέκι για ανοίγματα. Μετά την προτροπή πολλών αναγνωστών μας, σας ενημερώνουμε πως η ομάδα του περιοδικού αποφάσισε να κάνει το δικό του ρεπορτάζ για τις κόντρες και να γυρίσει στα "στέκια" όλης της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, διατηρώντας και προστατεύοντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων όλων όσων θα παρουσιαστούν για να εκφέρουν την γνώμη τους.

Και αυτό από το μοναδικό περιοδικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ που διοργανώνει αγώνες RWYB. Περιμένουμε τις προσκλήσεις σας στο επίσημο e-mail του περιοδικού: info@autokinisimag.gr

Ευχαριστούμε.


The Jazz of Honda!

Τα 3,5 εκατομμύρια μονάδες ξεπέρασαν οι συνολικές πωλήσεις του Honda Jazz παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα η Honda Motor Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις του Honda Jazz στην Ιαπωνική αγορά ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο μονάδες, από τον Ιούνιο του 2001 που λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά του μοντέλου.
Το Jazz ή Fit πωλείται σε περίπου 115 χώρες και δέχεται πολύ θετικές κριτικές για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως η ευρύχωρη καμπίνα που βασίζεται σε τεχνολογίες αποδοτικής διάταξης χώρων οι οποίες αξιοποιούν την πρωτοποριακή κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ, οι ευέλικτες διατάξεις των καθισμάτων (magic seats) και η εξαιρετική άριστη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.


Αθροιστικές πωλήσεις Fit (Jazz) (Ιαπωνικές εγχώριες πωλήσεις και παγκόσμιες)
Ιούνιος 2001
Οι πωλήσεις της 1ης γενιάς Honda Fit ξεκινούν στην Ιαπωνία
Σεπτέμβριος 2003
Οι Ιαπωνικές εγχώριες πωλήσεις φτάνουν τις 500.000 μονάδες
Δεκέμβριος 2004
Οι παγκόσμιες αθροιστικές πωλήσεις φτάνουν το 1 Εκατομμύριο μονάδες
Ιούνιος 2007
Οι παγκόσμιες αθροιστικές πωλήσεις φτάνουν τα 2 Εκατομμύρια μονάδες
Οκτώβριος 2007
Οι πωλήσεις της δεύτερης γενιάς Honda Fit ξεκινούν στην Ιαπωνία
Νοέμβριος 2007
Οι Ιαπωνικές εγχώριες πωλήσεις φτάνουν το 1 Εκατομμύριο μονάδες
Ιούλιος 2009
Οι παγκόσμιες αθροιστικές πωλήσεις φτάνουν τα 3 Εκατομμύρια μονάδες
Ιούλιος 2010
Οι παγκόσμιες αθροιστικές πωλήσεις φτάνουν τα 3,5 Εκατομμύρια μονάδες
Σεπτέμβριος 2010
Οι Ιαπωνικές εγχώριες πωλήσεις φτάνουν το 1,5 Εκατομμύριο μονάδες