Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οφθαλμόλουτρο με μια Lexus LFA

Ένα βίντεο αφιερωμένο στο φημισμένο super car της Lexus, LFA,το οποίο μάλιστα παρουσιάζει από τα πρώτα κομμάτια που διατέθηκαν στο κοινό, ανέβηκε στο ίντερνετ.Προσέξτε τις στυλιστικές προσπάθειες των Ιαπωνέζων στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά:από τα φώτα μέχρι τους στυλάτους καθρέπτες. Στη συνέχεια απολαύστε το όχημα εν κινήσει στους δρόμους της Ατλάντα.

Για να δείτε και άλλα βιντεάκια της Lexus LFA πιέστε εδώ

Forged Performance: #003 Lexus LFA from Forged Performance on Vimeo.



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Σας έχει πιάσει ποτέ υπνηλία στο τιμόνι;

Το ένα τρίτο των Αμερικανών παραδέχεται ότι έχει πιάσει τιμόνι, παρόλο που δύσκολα κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά, αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα του AAA Foundation for Traffic Safety. Το ποσοστό αυτό, που ξαφνιάζει, έρχεται να συμπληρώσει τα ευρήματα της περσινής χρονιάς, σύμφωνα με τα οποία ένα στα έξι θανατηφόρα ατυχήματα και το 1/16 του συνολικού αριθμού των ατυχημάτων οφείλεται σε νυσταλέα οδήγηση.


Πως θα καταλάβετε ότι είναι επικίνδυνο να οδηγήσετε; Προσέξτε τα σημάδια:

Έχετε πρόβλημα να συγκεντρωθείτε και τα μάτια σας κλείνουν
Χασμουριέστε με μεγάλη συχνότητα και τρίβετε τα μάτια σας
Βλέπετε ότι οδηγείτε πολύ κοντα στις διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων
Πιάνετε τον εαυτό σας να έχει ασύνδετες σκέψεις
Δεν βλέπετε τις πινακίδες ή χάνετε την έξοδο που πρέπει να στρίψετε
Δεν είστε σε θέση να θυμηθείτε σωστά πόση ώρα ταξιδεύετε
Αισθάνεστε ανήσυχος και είστε οξύθυμος

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Mercedes-Bennz SL-Class 2012 :Διέρρευσαν τα πρώτα σχέδια

Διέρρευσαν στην Γερμανία σχέδια από την Mercedes-Bennz SL-Class 2012 , που θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2012, στο Ντιτρόιτ.


H Μercedes όπως και όλες οι εταιρίες,πλέον,δίνει έμφαση στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμων. Έτσι το νέο όχημα αναμένεται να είναι ελαφρύτερο κατά 140 κιλά και η αποδοτικότητα των καυσίμων να είναι αυξημένη κατά 30%. Eπίσης, όπως έχει καθιερωθεί πλέον για τα μοντέλα SL-Class, και αυτό το όχημα θα παρουσιαστεί με μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες. Συγκεκριμένα, θα έχει το σύστημα "Front Bass", subwoofers φορεμένα κάτω από τα πόδια οδηγού και συνοδηγού, για καλύτερη ποιότητα ήχου. Επίσης, αντι για υαλοκαθαριστήρες θα έχει και το σύστημα "Magic Vision Control", το οποίο θα ψεκάζει και θα καθαρίζει το παμπρίζ, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να μπει νερό στην καμπίνα, όταν η οροφή είναι κατεβασμένη.

Όσο για τον κινητήρα που θα φοράει, δεν διέρρευσε καμμία πληροφορία, αν και φήμες λένε ότι η Mercedes-Benz ετοιμάζει έναν τρίλιτρο, διπλό τurbo V6. Απολαύστε τις φωτογραφίες!










Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Aυτοκίνητο XXL

Το μεγαλύτερο μοντέλο επιβατικού αυτοκινήτου στην ιστορία, με μέγεθος 15 φορές μεγαλύτερο από ένα κανονικό Roadster Studebaker President Eight, κατασκευάστηκε το 1938. Δεν ήταν λειτουργικό αλλά το μέγεθός του εντυπωσιάζει.

Η διάρκεια της ζωής του ήταν ιδιαίτερα σύντομη, αφού τρεις μήνες μετά την κατασκευή του, κανένας δεν το ήθελε και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά.



Πηγή: www.perierga.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ένας δρόμος ακατάλληλος για ανηλίκους

ΧΧΧ ονομάστηκε ένας δρόμος σε επαρχία της Κίνας! Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οφείλεται σε διαφωνία και αμέλεια των υπευθύνων.


Σύμφωνα με την Telegraph, ο αυτοκινητόδρομος στη νοτιοανατολική επαρχία Guangzhou επρόκειτο να έπαιρνε το όνομα ενός εκ των αρχηγών του τοπικού Κομμουνιστικού Κόμματος ωστόσο οι ηγέτες του Town Hall δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε κάποιο.Έτσι, στα σχέδια έγραψαν προσωρινά ΧΧΧ (επειδή δεν είχαν συμφωνήσει σε κάποιο όνομα) ξεχνώντας, όμως, στη συνέχεια ότι δεν τον είχαν ονομάσει με αποτέλεσμα οι πινακίδες που αναρτήθηκαν στο δρόμο να γράφουν ΧΧΧ!

"Είναι πολύ ντροπιαστικό αλλά έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία επειδή κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί το λάθος άρα να επωμιστεί την ευθύνη", είπε ένας εργαζόμενος.
Οι τοπικές αρχές αναγκάστηκαν να ξηλώσουν τις πινακίδες ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που έκαναν το γύρο του διαδικτύου. "Ευχαριστούμε όσους μας ειδοποίησαν για το λάθος και ελπίζουμε ότι το κοινό θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό ως προς τις δουλειές μας", τόνισε αξιωματούχος της επαρχίας.

Πηγή: cosmo.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης