Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα αστέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράφουν στην Peugeot!

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της Peugeot με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία της Lion Ελλάς και συναντήθηκαν με τους φιλάθλους που τους ανέμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κέβιν Μιραλάς, Ραφίκ Τζιμπούρ, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Ποτουρίδης, Νταβίντ Φουστέρ και Μπαλάς Μέγκιερι μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, ενώ χάρισαν μπαλόνια στα μικρά – και μεγάλα!- παιδιά που τους περίμεναν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, και οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι αυτή η εκδήλωση θα επαναληφθεί σύντομα για όλους όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Στις δηλώσεις του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Peugeot για τη χορηγική υποστήριξή της στην ομάδα και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την πειραϊκή ομάδα.

Η Lion Ελλάς ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους παίκτες που συμμετείχαν όσο και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βοήθησε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν αλλά κυρίως για την καλή τους διάθεσή!

Η NISSAN αποκαλύπτει τις εκπληκτικές επιδόσεις του JUKE-R

Με τελική ταχύτητα 257 χλμ/ω και 0-100 χλμ/ω σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, το JUKE-R είναι το πιο γρήγορο Crossover στον κόσμο !

Η Nissan πρόσφατα επιβεβαίωσε τις επιδόσεις του supercar crossover JUKE-R, ενός πρωτότυπου μοντέλου που συνδυάζει τη δύναμη και την οδηγική απόλαυση του θρυλικού GT-R, με την τολμηρή σχεδίαση του JUKE.

Το JUKE-R αναπτύχθηκε από κοινού από τη Nissan, με τη συμβολή του Κέντρου Τεχνολογίας της (NTC-E) και τον κορυφαίο οίκο του μηχανοκίνητου αθλητισμού RML. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διάρκειας 22 εβδομάδων, δημιουργήθηκαν δύο πρωτότυπα μοντέλα, ένα δεξιοτίμονο και ένα αριστεροτίμονο, τα οποία τέθηκαν σε εκτεταμένες δοκιμές για να διαπιστωθούν οι επιδόσεις τους και έτσι να ολοκληρωθεί αυτό το εκπληκτικό εγχείρημα.

Το JUKE-R διαθέτει τον κινητήρα 3.8-λίτρων V6 twin turbo ισχύος 485bhp του GT-R, γεγονός που του επιτρέπει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ω σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και να συνεχίσει με τελική ταχύτητα τα 257 χλμ/ω.

Οι δοκιμές απέδειξαν ότι το JUKE-R συμπεριφέρεται όπως ένα supercar με τον «μανδύα» ενός crossover, χάρη στη χρήση της ανάρτησης και της μετάδοσης της κίνησης του Nissan GT-R, καθώς και των προδιαγραφών της FIA με την ύπαρξη του roll cage και της διαιρούμενης πίσω αεροτομής. Στην ευθεία, το GT-R εξασφαλίζει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα χάρη στο πιο αεροδυναμικό σχήμα που διαθέτει έναντι του JUKE-R. To GT-R παραμένει επίσης ελαφρύτερο από τo JUKE-R, γεγονός που οφείλεται στο roll cage και την επιπλέον ενίσχυση του σασί του τελευταίου, προκειμένου να «ενσωματωθούν» τα «υλικά» του supercar στο σώμα του JUKE.

Στο εσωτερικό του JUKE-R, οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε καθίσματα αγωνιστικών προδιαγραφών, με πρόσβαση σε όργανα ελέγχου που έχουν «υιοθετηθεί» από το GT-R. Η 7 ιντσών οθόνη αφής που είναι στο κέντρο του ταμπλό, επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών για το αυτοκίνητο, κάτι που είναι ήδη γνώριμο στους τυχερούς οδηγούς ενός GT-R.

Για περισσότερες λεπτομέρειες (φωτογραφίες & video) σχετικά με το JUKE-R, μπορείτε να επισκεφθείτε:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.256269567749925.63230.198810193495863&l=9b51ceaec1&type=1

https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#/NissanJukeOfficial

Το JUKE-R αποτελεί περίτρανη απόδειξη της τεχνολογικής καινοτομίας που διακρίνει τη Nissan, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας στη παραγωγή αυτοκινήτων που προπορεύονται της εποχής τους και ανοίγουν νέους δρόμους, όπως το Qashqai και το GT-R.

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά...


... μέχρι εξαντήσεως των αποθεμάτων.
Link G4 STORM + 400mm Loom Harness τιμή 990€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και εξόδων αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Τηλ.: 2310907333
www.autotechnik.gr