Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επίσημη εγκατάσταση υγραεριοκίνησης λανσάρουν Audi-VW

Η Kosmocar A.E., επίσημος διανομέας -μεταξύ άλλων - των Audi-VW στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει το διάστημα 11-13 Νοεμβρίου στην έκθεση υγραεριοκίνησης τη νέα δραστηριότητα υπηρεσιών «EconomyMotion - Gas Driving Solutions».

Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σε κάθε πελάτη κατόχου αυτοκινήτου Volkswagen και Audi εξελιγμένα συστήματα τεχνολογίας με ψεκασμό υγραερίου σε υγρή μορφή, πλήρως συμβατά και με κινητήρες τεχνολογίας TSI και TFSI. Παράλληλα, παρέχονται ασφαλής τοποθέτηση στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 100.000 χλμ για την εγκατάσταση του συστήματος του υγραερίου, εγγύηση των συνεργαζόμενων μερών του κινητήρα και ευνοϊκά προγράμματα αποπληρωμής σε δόσεις.

Η υγραεριοκίνηση EconomyMotion αρχικά προσφέρεται από ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών που αποτελείται από τις εταιρείες Karenta A.E. (Βουλιαγμένης), Μανδύλας Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Αρζουμανίδης Α.Ε. (Χαλκιδική), Αυτοκίνηση Ε.Π.Ε. (Κιλκίς), Πορεία Α.Ε. (Σέρρες), Αναστασιάδης Α.Β.Ε.Ε. Ξ.Ε.Ε. (Ξάνθη), Ζησκατας Α.Ε. (Κατερίνη), ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή:www.zoogla.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν.Μακεδονίας & Θράκης

Ξεπούλησε πριν βγει στην παραγωγή το ηλεκτρικό Tesla

Εντυπωσιακή είσοδο στην παγκόσμια αγορά κάνει η Tesla, η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, υψηλών επιδόσεων. Το νέο Model S, έχει ήδη ξεπουλήσει πριν καν βγει στη παραγωγή, αφού σχεδόν 6.000 πελάτες έχουν κάνει παραγγελία για το ηλεκτρικό sedan. Οι παραγγελίες αφορούν μόνο το 2012, οπότε και θα λανσαριστεί επίσημα στις αγορές.


Η εταιρία εκ Καλιφόρνιας, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη αυξημένη ζήτηση, αναμένεται να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό στη γραμμή παραγωγής. Το Model S βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, με την παραγωγή να ξεκινά άμεσα. Το λανσάρισμα του στην Ευρώπη, θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2012, αμέσως μετά από τις ΗΠΑ.

Το Model S ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών sedan, τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα και έχει μέγιστη ροπή 415 Nm, επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα και η αυτονομία του φθάνει ακόμα και τα 480 χιλιόμετρα. Φυσικά, έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων με την τιμή του στις ΗΠΑ να ξεκινά από 57.400 δολάρια.

Πηγή: www.zoogla.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & θράκης

Ενέδρα με ξωτικά: Πως να πιάσεις στην φάκα τους οδηγούς που τρέχουν

Κατά καιρούς η Τροχαία σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να πιάνει στην φάκα τους οδηγούς που τρέχουν. Αγοράζει ραντάρ τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιεί κάμερες, στήνει ενέδρα πίσω από καμουφλαρισμένα σημεία κ.ο.κ. Για να αποφύγει όλη αυτήν την φασαρία η Τροχαία του Orange City στην Καλιφόρνια είχε μια φαεινή ιδέα. Έντυσε έναν αστυνομικό Ξωτικό (!) και τον έστησε με το ραντάρ του στην άκρη του δρόμου. Οι οδηγοί νόμιζαν ότι ήταν ένας από αυτούς τους τύπους που προωθούν προιόντα (ντυμένοι πχ χαμπουργκερ ή μπανάνες!), θέαμα πολύ συνηθισμένο στην Αμερική. Έτσι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να χαμηλώσει ταχύτητα και ο αστυνομικός τους έπιανε στην φάκα έναν-έναν. Έξυπνο! Αλλά δεν πιστεύω να σας έβαλα ιδέες;


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πρώτη θέση για τον Vettel στις κατατακτήριες δοκιμές του Abu Dhabi

Ο Sebastian Vettel για 14η φορά σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, εκκινώντας αύριο στο Grand Prix του Abu Dhabi από την πρώτη θέση. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Lewis Hamilton, ο οποίος είχε δείξει πως έχει την ταχύτητα και στην 3η ο Jenson Button.

Στο Q1 το ερώτημα είναι ένα, ποιος θα είναι εκτός μαζί με τις νέες ομάδες, αυτή τη φορά λοιπόν ο Rubens Barrichello ήταν ο «μουτζούρης» καθώς είχε πρόβλημα στο κινητήρα του. Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη διαδικασία και χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις οι 17 πέρασαν στο Q2. Όταν άναψε το πράσινο φως όλοι οι οδηγοί μπήκαν στην πίστα έχοντας στα μονοθέσιά τους τη μαλακή γόμα της Pirelli.

Οι Hamilton και Vettel έδειξαν ότι η pole θα παιζόταν ανάμεσά τους από νωρίς. 9 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας η κόκκινη σημαία διέκοψε την διαδικασία καθώς υπήρχαν θραύσματα από ένα πλαστικό κολονάκι στην πίστα. Στα τελευταία λεπτά οι Sutil, Di Resta, Schumacher, Perez και Buemi έδωσαν μάχη για τη δεκάδα. Οι δύο οδηγοί της ινδικής ομάδας μαζί με τον Schumacher πέρασαν στο Q3 ενώ εκτός αυτού έμειναν οι Maldonado, Senna, Kobayashi, Petrov, Alguersuari, Buemi και Perez.

Όταν άναψε το πράσινο φως για το Q3 είχε σκοτεινιάσει τέλειος στη Yas Marina και τα φώτα των προβολέων έδιναν μια διαφορετική εικόνα της διαδρομής. Στην πρώτη προσπάθεια ο Lewis Hamilton σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με τον Sebastian Vettel να τον ακολουθεί από κοντά και συγκεκριμένα μόλις 42 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο πρωταθλητής όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο κατέκτησε την 14η pole position της χρονιάς ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Nigel Mansell του 1992. Πίσω του βρέθηκαν οι Lewis Hamilton και Jenson Button και την δεκάδα έκλεισαν οι Webber, Alonso, Massa, Rosberg, Schumacher, Sutil και Di Resta.

Πηγή: www.formulaena.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης