Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Το νέo Hyundai i30 πέτυχε τη μέγιστη διάκριση 5 Αστέρων στα αποτελέσματα του Euro NCAP

Το νέας γενιάς Hyundai i30 βραβεύθηκε με τη μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων για την ασφάλεια του από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αξιολόγησης (Euro NCAP). Τα αποτελέσματα της αυστηρής διαδικασίας ελέγχου κάνουν τη νέα γενιά i30 να ξεχωρίζει, ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία C. Η νέα γενιά i30 έλαβε βαθμολογία 90% στον τομέα της «Προστασία Παιδιών», πετυχαίνοντας τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία για την προστασία τους τόσο στις ηλικίες των 18-μηνών όσο και των 3-ετών. Το αποτέλεσμα αυτό είναι το καλύτερο στην κατηγορία. Στον τομέα του «Ενήλικα Επιβάτη», το νέας γενιάς i30 σημείωσε επίσης βαθμολογία 90%, αποδεικνύοντας ότι παρέχει εξαιρετική προστασία στους οδηγούς και τους επιβάτες. 

Το προσκέφαλο καθώς και το κάθισμα του οχήματος διακρίθηκαν για την παροχή εξαιρετικής προστασίας αυχενικού τραυματισμού σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης. Επίσης, πολύ καλή βαθμολογία απέσπασε το νέας γενιάς i30 και στον τομέα της προστασίας «πεζών», για την προστασία που παρέχει ο προφυλακτήρας του οχήματος σε περίπτωση πρόσκρουσης στα πόδια των πεζών. Είναι αξιοσημείωτο πως το i30 κατόρθωσε να πετύχει βαθμολογία 86% στην κατηγορία «Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας» για το ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθερότητας καθώς και το εμπρός και πίσω σύστημα υπενθύμισης πρόσδεσης ζωνών ασφαλείας. 

 Ο κ. Allan Rushforth, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και COO της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: «Η βαθμολογία των πέντε αστέρων για τη νέα γενιά i30 αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στους πελάτες της Hyundai. Είναι ένας ακόμη λόγος να επιλέξει κάποιος το νέας γενιάς i30, που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και προσφέρει ασφάλεια, εξαιρετική ποιότητα, αποτελεσματικότητα, αποδοτικούς κινητήρες και γενναιόδωρο εξοπλισμό. » Η νέα γενιά i30 είναι το έβδομο συνεχόμενο στη σειρά μοντέλο της Hyundai που επιτυγχάνει τη μέγιστη διάκριση των πέντε αστέρων στο αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης του Euro NCAP, ακολουθώντας τις διακρίσεις που είχε πετύχει το προηγούμενο i30 καθώς και τα μοντέλα i20, ix35, ix20, i40 και Veloster. Το νέας γενιάς i30 που θα πωλείται στην Ευρώπη από την Hyundai συνοδεύεται από το πρόγραμμα “Hyundai Five Year Triple Care”. Αυτό το βραβευμένο πακέτο διασφάλισης των πελατών περιλαμβάνει πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδική βοήθεια και πέντε χρόνια τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων.

Πηγή: Hyundai

Περιοδικό Autokinisimag