Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο νικητής του WRC ACADEMY εκθειάζει την Pirelli με την ολοκλήρωση του ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ο Βρετανός οδηγός Elfyn Evans γιόρτασε τη νίκη του στο δεύτερο γύρο του WRC Academy με την υποστήριξη της Pirelli στο τελευταίο Ράλι Ακρόπολις εκθειάζοντας την εξαιρετική απόδοση και αντοχή των ελαστικών Pirelli. Ένας από τους 11 επίδοξους πρωταθλητές οδηγούς ράλι στην κατηγορία εκπαίδευσης νεαρών οδηγών ο Evans ανταπεξήλθε με επιτυχία σε ορεινές διαδρομές σπαστήρια, λασπωμένους δρόμους και θερμοκρασίες εδάφους άνω των 40 βαθμών και επικράτησε έναντι του Βρετανού Alastair Fisher και του Αυστραλού Brendan Reeves. 

Η Pirelli εφοδίασε το στόλο των Ford Fiesta R2 του οποίου την προετοιμασία έχει αναλάβει η Βρετανική M-Sport και χρησιμοποιείται στάνταρ στο WRC Academy, με μία έκδοση του ελαστικού K4 σε διάσταση 175/70-15, ειδικά σχεδιασμένη για το Fiesta. Το ελαστικό βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο Scorpion γνωστό από το WRC στο διάστημα 2008-2010. Είναι ελαφρύτερο από το Scorpion, ενώ η έμφαση έχει δοθεί στις επιδόσεις και την εξαιρετική αντοχή. 

 Μετά τη πρώτη νίκη της καριέρας του στο WRC Academy, ο 23-χρονος Evans δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα έχοντας συμμετάσχει στο σκληρότερο ράλι μέχρι στιγμής. Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν με πολύ απαιτητικές διαδρομές. Ωστόσο, τα Pirelli μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Αν και οι ειδικές ήταν απίστευτα κακοτράχαλες σε μερικά σημεία, δεν πάθαμε ούτε ένα κλατάρισμα. Βλέποντας την κατάσταση των δρόμων είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα ελαστικά μπορούν να αντέξουν σε τέτοιους εξοντωτικούς ρυθμούς και η Pirelli αξίζει συγχαρητήρια. Οι μηχανικοί και τεχνικοί έκαναν θαυμάσια δουλειά». Ο Paul Hembery, Αγωνιστικός Διευθυντής της Pirelli δήλωσε: «Αγωνιστήκαμε στο παρελθόν με τον πατέρα του, Gwyndaf, και χαίρομαι που βλέπω τον Elfyn Evans να κερδίζει την πρώτη του νίκη στο WRC Academy, και μάλιστα σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα όπως το Ακρόπολις. Ο Elfyn είναι πρώην Pirelli Star Driver στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι, επομένως έχει πλούσια εμπειρία από τη γκάμα των ελαστικών μας και τις δυνατότητές τους, τα οποία κατάφερε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Η τραχύτητα του Ελληνικού εδάφους είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της χρονιάς για τα ελαστικά μας, παρόλα αυτά κανείς από τους κορυφαίους οδηγούς μας δεν ανέφερε προβλήματα. Αυτό είναι μία ακόμα απόδειξη όχι μόνο για τη δύναμη και την αντοχή αλλά και για την απόδοση των προϊόντων μας που κάνουν άριστα τη δουλειά τους και επιτρέπουν στους πρωταθλητές του μέλλοντος να αναδείξουν τα ταλέντα τους»

Οδηγοί από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους έτρεξαν στον κομμάτι WRC Academy του Ράλι Ακρόπολις, ανάμεσα στους οποίους ο Ashley Haigh-Smith από τη Ν. Αφρική, ο Chris Duplessis από την Αμερική, ο Jose Suarez από την Ισπανία και ο Αυστραλός Brendan Reeves. Ο επόμενος γύρος του WRC Academy θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Ράλι Φινλανδίας στις αρχές Αυγούστου.



Πηγή: Pirelli



Περιοδικό Autokinisimag