Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μεγάλος διαγωνισμός από την Αφοί Μαντζαρίδη ΑΒΕΤΕ


Σας ενημερώσουμε για τον διαγωνισμό του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-expert.gr που πραγματοποιείται λόγω του Euro 2012 και την πολύ καλή πορεία της Εθνικής Ελλάδος δίνοντας δώρο μία τηλεόραση Samsung 43'' PS43E450A1W Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε τις εξής 2 κινήσεις: 

1.Κάντε Like την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/E.Expert.gr.

2.Εισάγετε το e-mail σας σε αυτήν την σελίδα https://www.facebook.com/E.Expert.gr/app_297214463708929. 

Με αυτές τις δύο κινήσεις έχετε λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19-7-2012 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 23-7-2012. 

Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η εισαγωγή του E-mail σε αυτήν την σελίδα: https://www.facebook.com/E.Expert.gr/app_297214463708929


Πηγή: Αφοί Μαντζαρίδη



Περιοδικό Autokinisimag

Αποκλειστική παρουσίαση για την Ευρώπη, της νέας σείρας εξωλέμβιων κινητήρων από τη Suzuki.


Πρόσφατα, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανών θαλάσσης SUZUKI MARINE, συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση των νέων εξωλέμβιων κινητήρων της SUZUKI, στη Βρέμη της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα της SUZUKI MARINE, πήρε μια πρώτη γεύση από τα νέα προϊόντα, καθώς είχε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες και με μια ποικιλία σκαφών που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων. Οι νέες DF20A, DF15A, DF140A, DF115A και DF100A εκμεταλλεύονται πλήρως το καινοτόμο σύστημα Lean Burn Control που ανέπτυξε η Suzuki, το οποίο επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί σε μια πιο ομαλή λειτουργία, βελτιστοποιώντας στο έπακρο το μίγμα καυσίμου / αέρα και παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές αποδόσεις στην οικονομία του καυσίμου. Ήδη, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία, έχει τύχει ευρείας αποδοχής από τους ιδιοκτήτες σκαφών ανά την Υφήλιο.




Πηγή: Suzuki



Περιοδικό Autokinisimag

Tο Ισχυρότερο Astra Όλων των Εποχών



Η σειρά Opel Astra αποκτά τώρα ένα νέο μέλος υψηλών επιδόσεων, το δυναμικό Astra OPC (206 kW / 280 hp) που έρχεται να πλαισιώσει το μικρό Corsa OPC και το μεσαίο Insignia OPC στην οικογένεια OPC. Με την ισχύ ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα άμεσου ψεκασμού 2.0 L, το Astra OPC (Opel Performance Center) πετυχαίνει μέγιστη ροπή 400 Nm και επιταχύνει από στάση στα 100km/h σε 6,0 μόλις δευτερόλεπτα, ενώ σε η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 km/h. Είναι το ταχύτερο Astra όλων των εποχών. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας παράγει 25% περισσότερη μέγιστη ροπή από το προηγούμενο Astra OPC και αποδίδει ισχύ 40 hp παραπάνω. Αυτό μεταφράζεται σε 140 hp /lit., η υψηλότερη ειδική ροπή ανά λίτρο σε βενζινοκίνητο μοντέλο παραγωγής Opel, συγκριτικά με τα 120 hp του προηγούμενου Astra OPC. 

Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βασίζεται στον τελευταίο δίλιτρο βενζινοκινητήρα της Opel έχοντας αυξήσει την ισχύ του κατά 30hp στα 250 hp. Εν τούτοις, η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 12%, ενώ οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί κατά 14% συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση. Οι εκπομπές CO2 του Astra OPC έχουν μειωθεί στα 189 g/km (προηγουμένως 221 g/km) και η κατανάλωση στα 8,1 l / 100 km (προηγουμένως 9,2 l/100 km). Οι μηχανικοί της Opel εξέλιξαν ένα νέο, προηγμένο σύστημα εισαγωγής για να τροφοδοτείται όσο το δυνατόν περισσότερος αέρας στον υπερσυμπιεστή. Επιπλέον, το σύστημα εξαγωγής βελτιστοποιήθηκε με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ροής των καυσαερίων και των επιδόσεων του κινητήρα. Ο υπερσυμπιεστής βελτιώθηκε για να λειτουργεί υπό ακόμα υψηλότερη πίεση υπερπλήρωσης και ανάλογα αυξήθηκε και η αντοχή του με χρήση νέων εξαρτημάτων.



Πηγή: Opel



Περιοδικό Autokinisimag

Προβλέψτε το απρόβλεπτο με τη Hyundai στο UEFA EURO 2012


Το UEFA EURO 2012 βρίσκεται ήδη στη β’ φάση του και το ενδιαφέρον του κόσμου όλα και μεγαλώνει. Λίγοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να προβλέψουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αγώνων. Τώρα, η Hyundai, περήφανος συνεργάτης του UEFA EURO 2012, προσφέρει στους φιλάθλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της δόξας για τον εαυτό τους αν καταφέρουν να προβλέψουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό «Hyundai Match Predictor» οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να κάνουν προβλέψεις σε οποιοδήποτε στάδιο του EURO 2012 ακόμη και ενώ τα παιχνίδια βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο να μαντέψουν σωστά τους νικητές του αγώνα, το ακριβές σκορ, τον αριθμό των γκολ και τη διαφορά του σκορ. Οι φίλαθλοι μπορούν ακόμη να συμμετάσχουν, ενώ οι αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη προβλέποντας πότε θα σημειωθεί το επόμενο γκολ. 

Ο κ. Mark Hall, Διευθυντής Marketing της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: «Με μεγάλους στόχους και στιγμές μεγάλης αγωνίας, το UEFA EURO 2012 έχει πραγματικά εκρηκτικές στιγμές δράσης. Θέλουμε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή την εξαιρετική ποδοσφαιρική γιορτή των τεσσάρων εβδομάδων, δίνοντας και στους φιλάθλους την ευκαιρία να προβλέψουν περισσότερα απρόβλεπτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά». Οι διαγωνιζόμενοι στο «Hyundai Match Predictor» θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια σειρά από βραβεία ανάλογα με την ακρίβεια των προβλέψεών τους. Οι διαγωνιζόμενοι με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις θα διεκδικήσουν μια τηλεόραση 3D, ενώ οι επιλαχόντες και οι νικητές κάθε επιμέρους ενότητας θα κερδίσουν μπλουζάκια και μπάλες ποδοσφαίρου υπογεγραμμένες από τα μέλη της Hyundai Team: Iker Casillas (Ισπανία), Lukas Podolski (Γερμανία), Giuseppe Rossi (Ιταλία), Karim Benzema (Γαλλία) και Daniel Sturridge (Αγγλία). 

Οι πέντε αυτοί κορυφαίοι ποδοσφαιριστές λειτουργούν ως πρεσβευτές της μάρκας και οδηγούν την παγκόσμια εκστρατεία της εταιρίας στη σελίδα του Facebook της Hyundai, με την οποία η εταιρία υποστηρίζει ανθρώπους, ώστε να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να κυνηγήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την κορυφή. Η Hyundai στα πλαίσια της χορηγικής της συνεργασίας με την UEFA για περισσότερα από 12 χρόνια, καθιστά το EURO 2012 το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο οποίο η εταιρεία διαδραματίζει ενεργό ρόλο. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Hyundai Match Predictor» μπορούν να επισκεφθούν το http://en.euro2012predictor.uefa.com



Πηγή: Hyundai



Περιοδικό Autokinisimag