Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μεγάλη ανταπόκριση για τον διαγωνισμό Like & Win της Nissan, στο Facebook !

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρόσφατος διαγωνισμός της Nissan στο Facebook, με έπαθλο ένα μαγευτικό διήμερο στο Ναύπλιο με το πρωτοποριακό JUKE. H ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι φίλοι της Nissan στο Facebook που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες. 


Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου, παρουσία της συμβολαιογράφου κας Νίκης Αλεξανδρή – Βρανάκη, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η κα Ελένη Τζάπου. Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα της Nissan στο Facebook, στο http://www.facebook.com/NissanGreece, καθώς τα νέα και οι «εκπλήξεις» θα είναι συναρπαστικά !

Πηγή: Nissan

Περιοδικό AutokinisiMag

Ο Hamilton πρωταγωνιστής του Σαββατοκύριακου με ελαστικά Pirelli

Ο Lewis Hamilton με McLaren ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο Ουγγρικό Grand Prix και διεκδίκησε μία καθαρή νίκη έχοντας προηγηθεί τόσο στις ελεύθερες όσο και στις κατατακτήριες δοκιμές. 

Εφαρμόζοντας στρατηγική δύο pit stop, ο Άγγλος κέρδισε με διαφορά ενός δευτερολέπτου τον αγώνα που σηματοδότησε τη μέση της σεζόν, ενώ απομένουν εννέα γύροι στο ημερολόγιο της F1. 

Ο πιλότος της Ferrari, Fernando Alonso, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος από την έκτη θέση των κατατακτήριων δοκιμών, αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών στις 40 μονάδες. Και οι 10 πρώτοι οδηγοί ξεκίνησαν με μαλακά ελαστικά P Zero Yellow που είχε επιλέξει η Pirelli σε συνδυασμό με τα μεσαία P Zero White για την Ουγγαρία. 

Ο Mark Webber με Red Bull τερμάτισε όγδοος – η υψηλότερη θέση οδηγού που ξεκίνησε με μεσαίο ελαστικό από της 11η θέση των κατατακτήριων δοκιμών. Τα μοναδικά μονοθέσια που ξεκίνησαν με μεσαίο White ήταν τα δύο της Marussia και αυτό της HRT με τον Pedro de la Rosa. Ο Hamilton προηγήθηκε από την αρχή κι έκανε pit stop στον 18ο γύρο παραχωρώντας το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης στον οδηγό της Lotus, Romain Grosjean – δεύτερο στις κατατακτήριες δοκιμές – αλλά σύντομα το ανέκτησε λόγω καθυστέρησης του Γάλλου στα pits. 

Η τελευταία στάση του Hamilton για αλλαγή στο δεύτερο σετ μεσαίων έγινε στον 40ό γύρο, κάτι που έφερε τον Kimi Raikkonen (Lotus) για λίγο στην κορυφή. Μετά από ένα πολύ ισχυρό δεύτερο stint 25 γύρων με μαλακό ελαστικό όπου προσπέρασε τρία μονοθέσια, η στρατηγική του Raikkonen του χάρισε τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μπροστά από τον Grosjean. Με 20 γύρους να απομένουν και τα πιο καινούργια μεσαία ελαστικά P Zero White, ο Raikkonen ξεκίνησε ένα συναρπαστικό κυνήγι του Hamilton μέχρι τον τερματισμό. Ο Grosjean τερμάτισε τρίτος, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο οδηγούς της Lotus στο βάθρο. Οι τρεις πρώτοι οδηγοί επέλεξαν στρατηγική δύο pit stop, με τον Hamilton να κάνει ένα stint με μαλακά και δύο με μεσαία ελαστικά, ενώ οι δύο οδηγοί της Lotus έκαναν δύο stint με μαλακές και ένα με μεσαίες γόμες. Ο Sebastian Vettel (Red Bull) ήταν ο οδηγός με την υψηλότερη κατάταξη από όσους ακολούθησαν στρατηγική τριών pit stop, τερματίζοντας τέταρτος και σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με P Zero Yellow. Δύο ακόμα οδηγοί που υιοθέτησαν στρατηγική τριών pit stop ήταν ο Jenson Button της McLaren και ο Mark Webber της Red Bull, τερματίζοντας την έκτη και όγδοη θέση αντίστοιχα. 

Πηγή: Pirelli 

Περιοδικό Autokinisimag