Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Toyota Corolla Turbo onboard vs Nissan 200SX

Τα βίντεο από την Κυριακή ξεκίνησαν σιγά σιγά να δημοσιεύονται. Σας δίνουμε τόσο την επιλογή είτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας εδώ: http://www.youtube.com/user/autokinisimag ή να τσεκάρετε συχνά το φόρουμ του TETRAKOSARI.GR για να τα βλέπετε πρώτοι!






Η Hyundai προμηθεύει την ING με τα πρώτα i40 στην Ευρώπη

Η Hyundai Motor Company υπέγραψε μία διετή πανευρωπαϊκή σύμβαση με την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων «ING Car Lease International». Βάσει της σύμβασης, θα διατεθεί στην ολλανδική εταιρεία μία πλήρης γκάμα οχημάτων της Hyundai, μεταξύ των οποίων και τα πρώτα i40 στην Ευρώπη.

Η νέα πανευρωπαϊκή σύμβαση σηματοδοτεί τη συνεισφορά της Hyundai στον ευρωπαϊκό στόλο της ING που αριθμεί 235.000 οχήματα, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της Hyundai σε αγορές καίριας σημασίας, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η διετής σύμβαση αφορά την προμήθεια τουλάχιστον 400 οχημάτων ετησίως.

Η Hyundai εκτιμά ότι η κυκλοφορία του i40 (που ανήκει στην κατηγορία D) θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις του brand στον κλάδο της διάθεσης μεγάλων στόλων αυτοκινήτων στην Ευρώπη το 2011. Το i40 αναμένεται να αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών στόλων, αφού συνδυάζει κορυφαία για την κατηγορία ποιότητα, ασύγκριτα επίπεδα άνεσης, χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και τις καλύτερες στην κατηγορία εκπομπές CO2, που καταγράφονται μόλις στα 113 γρ./χλμ.

Ο κύριος Allan Rushforth, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO) της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, η Hyundai έχει σημειώσει απίστευτη πρόοδο στην ευρωπαϊκή αγορά εταιρικών οχημάτων και το γεγονός ότι επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με μία διακεκριμένη εταιρεία όπως η ING αποδεικνύει ακριβώς το πόσο έχουμε εξελιχθεί.»

«Η παρουσία της ING στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και οι συνεργασίες της με προμηθευτές που αξιοποιούν πολλαπλά κανάλια διανομών σε ολόκληρη την ήπειρο αποδεικνύουν ότι αυτή η νέα συμφωνία θα εξασφαλίσει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τόσο για τη Hyundai όσο και για την ING.»

Ο κύριος Ed Frederiks, Διευθύνων Σύμβουλος της ING Car Lease International, σχολίασε: «Είναι εντυπωσιακό το πώς η Hyundai αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια ως μία καθ’ όλα υπολογίσιμη δύναμη στην αγορά εταιρικών οχημάτων. Η εταιρεία έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη την ικανότητα της να παρέχει λύσεις στόλων που βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η ποιότητα των οχημάτων της Hyundai αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες που μας οδήγησαν στην απόφαση να επιλέξουμε τη Hyundai ως έναν από τους συνεργάτες μας και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα λάβουμε τα πρώτα δείγματα του i40, ενός αυτοκινήτου που χαίρει μεγάλης εκτίμησης.»

Οι πελάτες της ING Car Lease θα επωφεληθούν από το πρωτοποριακό πακέτο Five Year Triple Care της Hyundai, το οποίο συνδυάζει πενταετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματος για πέντε χρόνια και θα συνοδεύει κάθε i40.

Ο κύριος Rushforth κατέληξε: «Πιστεύουμε ότι το i40 αντικατοπτρίζει μία εξαιρετικά ελκυστική πρόταση για αγοραστές στόλων οχημάτων χάρη στο ανταγωνιστικό ολικό κόστος ιδιοκτησίας του, γεγονός που ενισχύεται από την κάλυψη που παρέχει το πακέτο Five Year Triple Care. Έχοντας μεγαλόπνοα σχέδια για τη βελτίωση του μεριδίου μας στην αγορά ολόκληρης της Ευρώπης για το 2011, είμαστε βέβαιοι ότι το i40 θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας, όχι μόνο φέτος αλλά και στο μέλλον.»

Το δημοφιλές και καινοτόμο σκούτερ MP3

Το 2006, είναι η χρονιά που το λανσάρισμα του 1ου τρίτροχου σκούτερ από την γραμμή παραγωγής της Piaggio, σηματοδοτεί την αλλαγή στη φιλοσοφία, τον τρόπο αντίληψης και οδήγησης.

Το MP3 έθεσε νέα στάνταρ σε όλους τους τομείς. Από την ασφάλεια των 3 δισκοφρένων και την σταθερότητα των 3 τροχών έως την πρακτικότητα του χειρόφρενου, του ποδόφρενου, του κλειδώματος της αρθρωτής μπροστινής ανάρτησης αλλά και της μεγάλης δυνατότητας φόρτωσης. Πρόκειται για ένα maxi σκούτερ που δεν έχει μιμητές.

Η εξέλιξη όμως δεν σταματάει. Μετά το 1ο MP3, παρουσιάστηκε ακόμη μια πρωτοπορία με την έκδοση LT που δίνει τη δυνατότητα οδήγησης σε όσους διαθέτουν μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου και τους προτείνει ένα νέο ασφαλή, πρακτικό και αξιόπιστο τρόπο μετακίνησης στα αστικά κέντρα.

Το μοντέλο LT προσέγγισε κατόχους αυτοκινήτου, προτείνοντας μια ευέλικτη, οικονομική και εύκολης πρόσβασης λύση στη μετακίνηση τους στη πόλη που μέχρι τότε δεν είχαν σκεφτεί ή δεν μπορούσαν να αποκτήσουν.

Η καινοτομία συνεχίστηκε με την παρουσίαση του 1ου υβριδικού σκούτερ, παγκόσμια, που δεν ήταν άλλο από το MP3 Hys 125. Το υβριδικό MP3, υιοθέτησε όλες τις καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα MP3, αυτή την φορά όμως με ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Οι αλλαγές αφορούν την χρήση δυο κινητήρων! Ενός βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα με δυνατότητα φόρτισης από οικιακή πρίζα. Αυτό δίνει στο νέο MP3 την δυνατότητα πολύ χαμηλής κατανάλωσης και εκπομπής μηδενικών ρύπων, καθώς εάν ο οδηγός το επιθυμεί μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα. Το υβριδικό Mp3 επιβεβαιώνει το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο που διακρίνει τον Όμιλο Piaggio αλλά και την πράσινη τεχνολογία που υιοθετεί σε όλα τα μοντέλα του. Στην οικογένεια των υβριδικών προστέθηκε και έκδοση 300 κυβικών όπως επίσης και η έκδοση LT, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν ακόμα και όσοι δεν διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των MP3 είναι τα ολοκαίνουργια MP3 Yourban και Yourban LT. Τα νέα αυτά μοντέλα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν γνωστά τα MP3 σε όλο τον κόσμο, ξεχωρίζουν όμως με τη νέα σχεδίαση και τις συμπαγείς διαστάσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία.

Στις 23 Μαΐου για κατασκευή των 100.000 MP3, στον εκθεσιακός χώρος στην οδό Broletto φιλοξενήθηκε έκθεση όλων των μοντέλων MP3 σε όλες τις εκδόσεις. Ανάμεσά τους το MP3 Yourban αλλά και το καινούργιο MP3 Touring! Το νέο μοντέλο MP3 Touring, φιλοξενήθηκε στην κεντρική βιτρίνα της έκθεσης αφού ήταν το μοντέλο με τον αριθμό 100.000 που βγήκε από την γραμμή παραγωγής.