Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

TETRAKOSARI IV: 5 και σήμερα...

Στα γραφεία της Αυτοκίνησης όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Tο TETRAKOSARI IV επιταχύνει,οι συμμετέχοντες γυαλίζουν τις ζάντες, ζεσταίνουν τις μηχανές και εμείς ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα!Πέντε και σήμερα...Εσείς; Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για την ιστορία του dragster?



Το tip της ημέρας:
Οι αγώνες draster έγιναν γνωστοί στην Ευρώπη από τους Αμερικάνους του ΝΑΤΟ, την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Οι πρώτοι αγώνες έγιναν στην Δυτική Γερμανία, τις αρχές του '60, στις αεροπορικές βάσεις του Ramstein και του Sembach.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ο Batman ζει!!!

Όχι μόνο ζει, αλλά οδηγεί και μια Lamborghini Gallardo στους δρόμους της Αμερικής, χωρίς πινακίδες! Το αποτέλεσμα ήταν να τον σταματήσει η αστυνομία του Maryland και να του ρίξει κλήση, πριν 3 μέρες...Χαζέ Batman! Έκανες πραγματικότητα το όνειρο κάθε αστυνομικού! Να σε συλλάβει εν δράσει! Οι αστυνομικοί είχαν τόσο περηφάνια για αυτήν την ασυνήθιστη σύλληψη που ανέβασαν την είδηση μέχρι και στο twitter της αστυνομίας!Δεν κάνουμε πλάκα!! Δείτε το εδώ .



Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο οδηγός είναι ένας βαθύπλουτος τρελάρας, που γυρνάει στα νοσοκομεία και διασκεδάζει τα παιδάκια. Επειδή η στολή δεν είναι εύκολο να μπει και να βγει, σκόπευε να το κάνει επιστρέφοντας σπίτι! Τώρα γιατί δεν είχε πινακίδες, θα σας γελάσουμε...μπορεί να υπολόγιζε ότι θα ρίξει τον προβολέα με το σήμα του batman στο περιπολικό και θα πιάσουν το νόημα!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: jalopnik.com

Πήγε για σέρβις το αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη και ανακάλυψε εκρηκτικό μηχανισμό!!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο μηχανικός αυτοκινήτων που έκανε σέρβις στο αυτοκίνητο ενός 41χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ανακάλυψε εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν κρυμμένος στη μηχανή του αυτοκινήτου.



Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο που πήγε για σέρβις ένας 41χρονος Αλβανός έκρυβε στη μηχανή του ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Τον μηχανισμό ανακάλυψε ο μηχανικός αυτοκινήτων που θα έκανε σέρβις στο αυτοκίνητο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος εκρηκτικών, που εξουδετέρωσαν και πήραν τον εκρηκτικό μηχανισμό, προκειμένου να τον ελέγξουν για αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που αφορούν τη μέθοδο συνδεσμολογίας του.
Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: thestival.gr