Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η Εποχή της Ηλεκτροκίνησης: Το Blog του Νέου Opel Ampera


Για την Opel, το 2011 είναι η χρονιά του Ampera και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το Opel Ampera Blog λανσάρεται λίγους μήνες πριν το EV κυκλοφορήσει στην αγορά. Μηχανικοί, σχεδιαστές και άνθρωποι του μάρκετινγκ περιγράφουν τη φιλοσοφία, την τεχνολογία και την περιβαλλοντική συμβατότητα του επαναστατικού ηλεκτρικού οχήματος. «Αντιλαμβανόμαστε ότι ένα τόσο καινοτόμο προϊόν δημιουργεί πολλά ερωτήματα και απορίες. Γι’ αυτό, οι συνάδερφοί μου κι εγώ πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο blog είναι τόσο σημαντικό» έγραψε η Rita Forst, μέλος του Δ.Σ. της Opel στην πρώτη της ανάρτηση. Το blog θα είναι στην Αγγλική και στη Γερμανική γλώσσα.
Το Ampera Blog εντάσσεται στις δραστηριότητες των Κοινωνικών Μέσων που η Opel επεκτείνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών είναι engineering blogs για τα Insignia, Opel Astra και Opel Meriva. Η ομάδα Κοινωνικών Μέσων είναι υπεύθυνη για το Behind the scenes, ένα blog με ζωντανές αναμεταδόσεις από τις πολλές διεθνείς εκδηλώσεις και Σαλόνια Αυτοκινήτου που βρίσκονται στο πρόγραμμα της Opel. Η ομάδα είναι επίσης υπεύθυνη για τις Διεθνείς σελίδες της Opel στο Facebook, που περιλαμβάνουν μία σελίδα θαυμαστών του Ampera, αλλά και τους λογαριασμούς της Opel Twitter accounts. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα site μέσω της σελίδας συνδέσμων Opel Connect.

Το Opel Ampera θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη, κατάλληλο για καθημερινή χρήση λόγω δυνατότητας επέκτασης της αυτονομίας του. Με ένα μοναδικό σύστημα ηλεκτροκίνησης που προσφέρει ζωηρή επιτάχυνση και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, το πεντάθυρο Ampera φιλοξενεί με άνεση τέσσερις επιβάτες, διαθέτει πλούσιο χώρο αποσκευών και μπορεί να επεκτείνει την αυτονομία του πάνω από 500 χλμ. Το Ampera παραμένει ηλεκτροκίνητο σε όλες τις συνθήκες και ταχύτητες. Για διαδρομές μεταξύ 40 - 80 χλμ., χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 16-kWh. Οι 288 κυψέλες ιόντων λιθίου της μπαταρίας σχήματος Τ παρέχουν πλούσια ισχύ. Η σχεδόν αθόρυβη ηλεκτρική μονάδα κίνησης παράγει άμεση ροπή 370 Nm – που αντιστοιχεί σε 150 ίππους, η επιτάχυνση 0-100 km/h επιτυγχάνεται σε περίπου εννέα δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 161 km/h.
General Motors Hellas SA

Ρεκόρ 15ετίας για το μερίδιο αγοράς της NISSAN στην Ευρώπη


Το 2010, η NISSAN κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της, κατακτώντας το υψηλότερο μερίδιό της στην αγορά από το 1995.
Γεγονότα – σταθμοί για τη NISSAN στην Ευρώπη το 2010 :
547.000 πωληθέντα οχήματα (13% πάνω σε σχέση με το 2009)
Συνεχής αύξηση του μεριδίου αγοράς – το μεγαλύτερο μερίδιο των τελευταίων 15 ετών
Οι πωλήσεις του QASHQAI αυξήθηκαν 18%, φθάνοντας τις 235.000 μονάδες
Σημαντική αύξηση των πωλήσεων στην πλειονότητα των αγορών - συνολικά πωλήθηκαν επιπλέον 62.000 μονάδες
Η Νο1 Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων σε Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο
Η NISSAN κατέκτησε βραβεία όπως το European Car of the Year με το LEAF και το International Van of the Year με το NV200.
H NISSAN κατάφερε να πουλήσει 547.000 οχήματα το 2010 σε όλη την Ευρώπη και να διασφαλίσει ένα μερίδιο αγοράς της τάξεως του 3,1% (σε σύγκριση με το 2,8 % του 2009). Η πορεία αυτή επισφραγίζει την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά της Ευρώπης επί 3 συναπτά έτη.
Η παραπάνω επιτυχία της ΝISSAN στην Ευρώπη, οφείλεται τόσο στην εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση για καταξιωμένα μοντέλα όπως το crossover QASHQAI, όσο και σε έξι σημαντικές αναβαθμίσεις στην γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένου και του νέου JUKE. Είναι αξιοσημείωτο ότι πάνω από το 80% των πωλήσεων της NISSAN, προέρχεται από μοντέλα που παράγονται σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Ο κ. Simon Thomas, Senior Vice President Sales & Marketing της NISSAN Ευρώπης δήλωσε σχετικά: « Το 2010 η NISSAN ξεπέρασε την αγορά, τους κύριους ανταγωνιστές της όπως και τις προσδοκίες μας. Η κατάκτηση του υψηλότερου μεριδίου μας στην αγορά εδώ και 15 χρόνια, είναι ένα πρωτοφανές επίτευγμα. Πρόκειται για μια σαφή ένδειξη ότι η δέσμευση της NISSAN να προσφέρει καινοτόμα, συναρπαστικά μοντέλα για τους πελάτες της, ενώ παράλληλα να εγκαινιάζει νέες κατηγορίες στην αγορά, τελικά λειτουργεί.
Σήμερα η γκάμα των μοντέλων μας είναι μια από τις πληρέστερες και πιο ανταγωνιστικές από κάθε άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων και την επεκτείνουμε συνεχώς.»
Σχετικά με τη NISSAN στην Ευρώπη :
Η NISSAN απασχολεί περίπου 12.500 εργαζόμενους στα τμήματα σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, logistics, πωλήσεων και μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη. Το ημερολογιακό έτος 2010, η εταιρεία πούλησε 547.000 οχήματα σε 47 αγορές στην Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Επιπλέον, η εταιρεία κατασκεύασε συνολικά 390.727 οχήματα στις εγκατατάστασεις που διαθέτει σε Ισπανία και Βρετανία.
Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Hot Wheels: Γυναίκες σε...."βαριά" τιμόνια

"Oι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν", επιμένουν στη πλειοψηφία τους οι άντρες οδηγοί. Το μύθο από ότι φαίνεται καταρρίπτουν δύο κυρίες οι οποίες έχουν πολύ "καλά χέρια"!



DANICA PATRICK






NICOLE LYONS