Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

NISSAN: Τιμές «έκπληξη» μέχρι 15 Οκτωβρίου

Η Nissan με μια ανεπανάληπτη πολιτική τιμών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου, προσφέροντας τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της, σε τιμές χαμηλότερες από ποτέ ! Συγκεκριμένα, η Nissan από σήμερα και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, προσφέρει σημαντικά αυξημένες εκπτώσεις για τα MICRA, JUKE και QASHQAI, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο πραγματική ευκαιρία την αγορά ενός νέου Nissan σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MICRA, το JUKE και το QASΗQAI σε αρκετές τους εκδόσεις, μπορούν να εισέρχονται καθημερινά εντός του Πράσινου Δακτυλίου. Με απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, επιβάλλεται να επισκεφθεί μια έκθεση Nissan, για να μάθει τις τιμές – «έκπληξη»…

4ο Διεθνές Σιρκουί για καρτ

Ρεκόρ συμμετοχών καταρρίπτει το 4ο Διεθνές Σιρκουί για καρτ (Ρ.Ι.C.K. – ΛΟΥΞ COLA) που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012. Στη μοναδική πίστα στην Ελλάδα που είναι χωροθετημένη στον κεντρικό πολεοδομικό πυρήνα μιας πόλης, θα αγωνιστούν συνολικά 83 οδηγοί στις τέσσερις κατηγορίες με στόχο να διακριθούν. Αναλυτικά, οι συμμετοχές οδηγών ανά κατηγορία έχουν ως εξής: • Κατηγορία MINI: 20 συμμετοχές • Κατηγορία LOUX: 25 συμμετοχές • Κατηγορία MASTERS 125: 17 συμμετοχές. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι ο βέλγος KENNY VERMEYLEN (1ος νικητής του Tropheo Bruno Grana το 2009 και 2010, 2ος το 2011, νικητής του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου X30 το 2012), ο αμερικανός ROBERTO VAN GILDER, ο νοτιοαφρικανός PHILIP VILJOEN και η δανέζα ELLINOR CHRIS THORSEN (η πρώτη γυναίκα οδηγός που θα αγωνιστεί στο P.I.C.K., με αρκετές διακρίσεις στο Rok Cup της Δανίας) • Κατηγορία SUPER: 21 συμμετοχές. Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους θα είναι και ο ιταλός DAVIDE FORE (πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, από τους σημαντικότερος εν ενεργεία οδηγός του αθλήματος) Η Οργανωτική Επιτροπή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα μέτρα ασφαλείας των αγωνιζομένων και φέτος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν θεσπιστεί αυστηροί κανόνες, τα δε μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν εντός της πίστας και περιμετρικά αυτής, είναι βασισμένα στους διεθνείς κανονισμούς αγώνων για Καρτ.

Κράνος Vespa Greco

Πρόκειται για ένα ακόμη κράνος που προστίθεται στην επιτυχημένη σειρά κρανών με σημαίες κρατών από τον Όμιλο Piaggio για το εμπορικό σήμα Vespa. Με στόχο να τιμήσει την ελληνική αγορά μετά τις σημαίες της Βραζιλίας, της Ιταλίας και άλλων χωρών, η Vespa παρουσιάζει τώρα το νέο κράνος της συλλογής Vespa Nazioni, στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας. Το Greco αποτελεί ειδική έκδοση της σειράς και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών σε όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης Vespa. Το κράνος Greco, όπως και όλα τα κράνη της συγκεκριμένης σειράς ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευή τους αλλά και την ξεχωριστή τους σχεδίαση. H Vespa χρησιμοποιεί υλικό ABS για το κέλυφος, ειδική αντιαλλεργική εσωτερική επένδυση και μικρομετρικό λουράκι, ενώ σε αυτό μπορούν να τοποθετηθούν ζελατίνα, γείσο ή γυαλιά κράνους χαρίζοντας στον αναβάτη ξεχωριστό στυλ VESPA! Πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσετε το νέο κράνος της συλλογής Vespa Nazioni, Piaggio Hellas,τηλ. 2107572100.