Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η 1η Πανελλήνια Έκθεση Κλασικών Οχημάτων στην Κρήτη

Σήμερα ξεκινά η 1η Πανελλήνια Έκθεση Κλασικών Οχημάτων που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κλασικά οχήματα και εικόνες μιας άλλης εποχής. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. ως τις 10:00μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του πολιτιστικό γεγονός για τα δεδομένα της Κρήτης που θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα από το 1930 ως το 1980. Παράλληλα με τη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από αγώνες αυτοκινήτων και την καθημερινότητα όσων έζησαν σε αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν με τα οχήματα τους ως μέσα μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας. Τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το ομορφότερο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, καθώς θα πραγματοποιηθούν «καλλιστεία» οχημάτων τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00π.μ.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου