Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η CITROEN στη Φρανκφούρτη



Πέρα από την είδη γνωστή σειρά μοντέλων της, η Citroën στο φετινό σαλόνι της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει και τα παρακάτω μοντέλα:

Citroën DS5

Το τρίτο μέλος της ανατρεπτικής σειράς DS θα κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το DS5 ανοίγει μια νέα διάσταση σε όσους εκτιμούν την εμπειρία της οδήγησης προσφέροντας παράλληλα μια ξεχωριστή και μοντέρνα προσέγγιση στην έννοια της πολυτέλειας. Το DS5 αποτελεί το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Citroën που χρησιμοποιεί το επαναστατικό υβριδικό σύστημα Hybrid4.


Citroën DS3 “Ultra Prestige”

Μία νέα έκδοση του DS3, που ήδη έχει κερδίσει το κοινό με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και τις πολλαπλές δυνατότητες προσωποποίησης που διαθέτει, θα κάνει την πρεμιέρα της στη Φρνακφούρτη. Το DS3 “Ultra Prestige” εισβάλει με ένα ανατρεπτικό τρόπο στον κόσμο της πολυτέλειας, με όπλα τα ιδιαίτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό, αλλά και πρωτόγνωρες για τον κόσμο του αυτοκινήτου μεθόδους κατασκευής.


Citroën Tubik

Με μακρά παράδοση στη δημιουργία πρωτοτύπων που ενθουσιάζουν το κοινό όχι μόνο με την αισθητική τους, αλλά και με τις ιδιαίτερες λύσεις που φέρουν, η Citroën στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης παρουσιάζει το Tubik. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο 9θέσιο αυτοκίνητο που διαθέτει το στυλ και τα χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου χατσμπακ. Οι δημιουργεί του Tubic εμπνεύστηκαν από το διάσημο Citroën Type H (παρουσιάστηκε το 1947 και έμεινε στην παραγωγή σχεδόν για 35 χρόνια), δημιουργώντας μια σιλουέτα που φέρει νοσταλγικά στοιχεία, όντας παράλληλα απόλυτα μοντέρνα.


Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου σχετικά με την παρουσία της Citroën Automobiles στην 64η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου