Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το χρυσό κράνος του Schumacher

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο καλύτερος οδηγός της F1, Μichael Schumacher απαρνήθηκε το κόκκινο κράνος του για να φορέσει ένα …χρυσό! Πρόκειται για ένα κράνος που δημιούργησε η εταιρία Schuberth με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων καριέρας του.

Ο πολυβραβευμένος οδηγός αγώνων F1 όλων των εποχών M. Schumacher, o οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στις 25 Αυγούστου του 1991 στην πίστα Spa του Βελγίου, γιόρτασε την επέτειο στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Πρόκειται για ένα χρυσό κράνος με ποιότητα 21 καρατίων, το οποίο πάνω φέρει τα διακριτικά του κανονικού κράνους του Schumacher. «Είμαι πραγματικά κολακευμένος από την Schuberth που αφιέρωσε ένα κράνος μόνο για μένα, για αυτή τη συγκεκριμένη περίσταση», δήλωσε ο Michael Schumacher, ο οποίος έχει 91 νίκες Grand Prix στην κατοχή του.

Η Schuberth θα κατασκευάσει μόνο 20 (όσα και τα χρόνια αγώνων) χρυσά κράνη ρεπλίκας σε πραγματική διάσταση και με δυνατότητα υπογραφής από τον Michael Schumacher. Ένα από αυτά τα κράνη θα δωριστεί στην FIA για την καμπάνια της ασφαλούς οδήγησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου