Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το Opel Astra Sports Tourer Γράφει Ιστορία Επιτυχίας

Η ιστορία επιτυχίας του Astra Sports Tourer συνεχίζεται. Η έκδοση station wagon του μικρομεσαίου Opel κυκλοφορεί στην αγορά λιγότερο από ένα χρόνο και το εργοστάσιο του Ellesmere Port στην Αγγλία ήδη γιορτάζει την παραγωγή 100.000 μονάδων. «Η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Ο συνδυασμός προηγμένης σχεδίασης, καινοτόμου τεχνολογίας και έξυπνης πρακτικότητας γνωρίζει μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales.

Το Sports Tourer λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι Νο1 στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, το εργοστάσιο λειτουργεί με πρόσθετες βάρδιες και στο όριο της δυναμικότητάς του. Μεγαλύτερη αγορά είναι η Γερμανία, όπου πάνω από 40.000 αυτοκίνητα έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα, και ακολουθούν Ιταλία και Βρετανία. Δημοφιλέστερος κινητήρας στην Ευρώπη είναι ο 1.4 Turbo, και έπεται ο 1.7 diesel. Οι εταιρικές πωλήσεις παραμένουν ισχυρές, ενώ το μερίδιο ιδιωτών πελατών εξακολουθεί να αυξάνεται.

Το νέο Astra Sports Tourer wagon φέρνει στυλ, πρακτικότητα και οικολογική τεχνολογία στην κατηγορία μικρομεσαίων station wagon. Υιοθετώντας το σχεδιαστικό DNA της Opel και την ονομασία Sports Tourer της αντίστοιχης έκδοσης του Insignia, το Astra Sports Tourer δίνει την ίδια έμφαση στην κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα. Η ευφυής σχεδίαση του χώρου αποσκευών με την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 1.550 L, συνοδεύεται από προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τα νέα Πίσω Καθίσματα FlexFold, που αναδιπλώνονται με το πάτημα ενός μπουτόν.

Η σπορ εμφάνιση υποστηρίζεται από μία σπορ οδηγική εμπειρία. Το Astra Sports Tourer μοιράζεται την ίδια καινοτόμο πίσω ανάρτηση και το μηχανοτρονικό πλαίσιο FlexRide με το 5θυρο μοντέλο. Άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά όπως προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ και εργονομικά εμπρός καθίσματα πιστοποιημένα από ομάδα ορθοπαιδικών προσθέτουν άνεση και ασφάλεια στην οδηγική απόλαυση. Παράλληλα με τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, το αυτοκίνητο προσφέρει μία απολαυστική οδηγική εμπειρία. Διαθέτοντας premium εξοπλισμό όπως σύστημα φωτισμού bi-xenon AFL+ και εργονομικά εμπρός καθίσματα με σφραγίδα έγκρισης της AGR (Action for Healthy Backs) το μοντέλο είναι μοναδικό στην κατηγορία μικρομεσαίων station wagon. Το Sports Tourer έχει κιόλας κατακτήσει πολυάριθμα βραβεία όπως το ‘Χρυσό Τιμόνι’ και τη περίοπτη διάκριση ‘red dot award’ για τη σχεδίασή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου