Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

DRIFT QUEEN?Είπατε τίποτα;
Drift. Γυναίκες. Δυο λέξεις που δεν συνδέονται εύκολα σε μια πρόταση, χωρίς να αυτή να υποτιμητικό χαρακτήρα προς το ωραίο φύλο. Στην Ελλάδα οι γυναίκες που έστω γνωρίζουν τον όρο drift είναι όσες υποστηρίζουν τους συντρόφους τους στους αγώνες, και όσες τράβηξαν μαζί τους με το ζόρι οι οπαδοί των αγώνων για να δουν έναν από κοντά – και πιθανόν βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμή που παρευρέθηκαν.

Οι μοναδικές που ανήκουν στην διοργάνωση
και δεν φορούν μπικίνι!
Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά – γιατί πάντα στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά;. Στην κοντινή Βουλγαρία για παράδειγμα οι γυναίκες που γνωρίζουν και προσπαθούν να συμμετέχουν ενεργά στο άθλημα είναι πολύ περισσότερες. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την χώρα που γεννήθηκε το άθλημα της πλαγιολίσθησης.

Στην Ιαπωνία λοιπόν πέρα από τις δεκάδες διοργανώσεις drift, υπάρχει μια που ξεχωρίζει κιόλας από το όνομα της: Girls Drift Festival! Και ναι ο τίτλος τα λέει όλα: βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι το φύλο! Και αν νομίζετε πως οι μικρόσωμες γιαπωνέζες είναι ακόμα μια περίπτωση που κάνει τους άντρες να δείχνουν με το δάχτυλο γελώντας και κοροϊδεύοντας, γελιέστε. Οι εν λόγω κυρίες τα καταφέρνουν τόσο καλά και είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να φέρνουν στο προσκήνιο την ύπαρξη του τίτλου DRIFT QUEEN πολύ σύντομα!

Θαυμάστε τις στο video παρακάτω για του λόγου το αληθές!Japan Drifting  Girl Style

Πέρλες και στο οργανάκι με ροζ καθρέπτη.

Όταν δεν φοράνε τις αγωνιστικές στολές και ποζάρουν για τον φακό!


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου